- 11 Temmuz 2019
- 1.001
- 1.151
- 36
-
- Konu Sahibi sagliklihayat
- #2.061
Tatlışım vallahi artık heyecanlı bekleyişim tükendi galiba Rabbe teslimiyet yaşıyorum bu aysağlık en mühim zaten şükürler olsun binlerce kez biz de öyle her cocukta rahatladık maddi olarak şimdide oyle olur inşallah bu aralar pandemiydi fln skntı biraz
Ay nasıl dayanıyonuz bana da anlatın kız bne anamın karnında nasıl durmuşum dokuz ay bilmiyorum yerinde olsam kesn sabah test yapardım
Peki cok mu silik ti canım testinBenim 10 gun sonra cikmisti .bencede iki uc gun daha bekleyin ...
Vardır inşallah içini ferah tut canım pazartesi haber ver bize de test yapıncaTatlışım vallahi artık heyecanlı bekleyişim tükendi galiba Rabbe teslimiyet yaşıyorum bu ayben de inanamadım kendime pazartesi yapacağım olmazsa eğer
Yooo hic silik degil testimi hala sakliyorum :))Peki cok mu silik ti canım testin
Ayy bence de sakla hatıraYooo hic silik degil testimi hala sakliyorum :))
Walla esim isteydi hemen aradim ...ben hic ihtimal vermiyordum hic belirtim yoktu birde erken yapmistim testi ellerim titriyordu ...direk telefonda soyledim..Ayy bence de sakla hatırapeki sen eşine nasıl soyledin canım ben hamile kalırsam artık dümdüz soylemek istemiyorum ama bir fikrim de yok
Valla bilmiyorum ki canim ya iste o yuzden cok heveslenmek istemiyorum ama hayalet gibi de var yarin tekrar yapicam ama bakalim7. Gün çıkar mı ki canım benim de bugün 6. Günüm belki 10. Ya da 12. Gün test yaparım
Yaa gordun mu sen deSilik amavar umarım gerçektir
ya işte bir de o anın heyecanı var tabi canım beklemek zorWalla esim isteydi hemen aradim ...ben hic ihtimal vermiyordum hic belirtim yoktu birde erken yapmistim testi ellerim titriyordu ...direk telefonda soyledim..
İnşallah yarın daha koyu olurValla bilmiyorum ki canim ya iste o yuzden cok heveslenmek istemiyorum ama hayalet gibi de var yarin tekrar yapicam ama bakalim
Iste testler bu canim ama elimdekinde goruyorum ben fotoda goremedim tam
İnşallahYaa gordun mu sen dehadi insallah canim valla
Canım bende gögüs hassasiyeti olmaz pek genelde bel ağrısı olur. Yumurtlamada olabilir bence senin yumurtlama dönemi etkilerinden olabilirSadehayatt006
Sende gögüs hassasiyeti var mı cano yanlışlıkla eliM kolum değecek diye aklım çıkıyor Aşırı hassas ve erken yani regliye bir kaç gün kala olurdu
Yumurtlamayla mı alakalı çatlamayla mı alakalı yoksa reglimi olcam acaba ya Erkenden iyice düzenim şaştı galiba Stresten
Benim bilgim yok maalesefBende 3.istiyorum ama Rahimde cikolata kistim var ginera dogum kontrol verdi 6 ay ic sonra gebe kal dedi Verdi Doktor dusuklerim oluyordu iyi gelirmi
Anladım canımCanım bende gögüs hassasiyeti olmaz pek genelde bel ağrısı olur. Yumurtlamada olabilir bence senin yumurtlama dönemi etkilerinden olabilir
Aaa inanmıyorum maşallah noldu kızzzz kan mı verdinKızlar minnoşum geliyor
Yok canım kendim yaptım test ama şimdiden ümitlenmemeye de çalışıyorum kan haftaya vereceğim çünkü bu süreçte olmazsa regl sevinirim inşallahAaa inanmıyorum maşallah noldu kızzzz kan mı verdin