- 16 Mart 2014
- 6.547
- 6.079
-
- Konu Sahibi sagliklihayat
- #2.081
Canım pozitifse vardır zaten bilirsin hayalet çizgiyse süphelenYok canım kendim yaptım test ama şimdiden ümitlenmemeye de çalışıyorum kan haftaya vereceğim çünkü bu süreçte olmazsa regl sevinirim inşallah
Rabbim sabırla metanetle aşk ile isteyen bütün hanımlara nasip etsin inşallah bir yılın sonunda gördüm ama sevinmek için erken sanırım çünkü kimyasal da yaşadım daha önce hepinize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip eylesin Rabbim ...aminCanım pozitifse vardır zaten bilirsin hayalet çizgiyse süphelenay hadi hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün şimdiden kuzum atta bakalım testine
Canım hiiiç şimdi olumsuz düşünme senRabbim sabırla metanetle aşk ile isteyen bütün hanımlara nasip etsin inşallah bir yılın sonunda gördüm ama sevinmek için erken sanırım çünkü kimyasal da yaşadım daha önce hepinize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip eylesin Rabbim ...amin
İnşallah oğlum o kadar bekledi kiCanım hiiiç şimdi olumsuz düşünme sen
. oğluşun abi oluyor inşallah kız sende mart annesi oluyorsun darısı bize
Bu ay cok güzel haberler alıyoruz maşallah nazar değmesinİnşallah oğlum o kadar bekledi kiAllah bize ne zaman bebek verecek anne diye soruyordu yavrum tam pes etmişti ki inşallah yüzümüz gülsün hepberaber inşallah
Yaptin mi tekrar TestValla bilmiyorum ki canim ya iste o yuzden cok heveslenmek istemiyorum ama hayalet gibi de var yarin tekrar yapicam ama bakalim
Ben çok erken öğrendim canım, ovulasyon testi koyu çıkınca gebelik t yaptım, 3haftalıktı öğrendiğimde, belirti yoktu yani dahaSenin belirtilerin basladi mi ? Bulanti falan ...benim henus birsey yok inanmakta gucluk cekiyorum :))
Yapmadım canım yarin yapacağım eger yine negatif cikarsa doktora gideceğim regl ile ilgili belirtiler kayboldu arada kasik agrisi oluyor aslinda din yapardim ben ama eşim yarin yapalim dedi ama okadar test yaptim olsa cikardi 10gun once 6/5/3surekli yaptim aslinda gecti 3unde olmasi lazimdi yada hadi dun olmasi lazimdi yok ama olmadi bugun olurum diye beklemedeyim ne bir gogus agrisi ne bulanti var haa illa bir belirti ararsam agzimin tadi yok zehir gibi arada bel ve kasik agrisi cok hafif bir mide bulantisi ama oda belki sıcaktandır canim olsa cikardi erken gebelik testinde belki gecikmesi mevsimseldirN nursewhite sen naptın canım tekrar test yaptın mı
Canım valla ben bekliyorum olsa ilk siz duyarsınız sizlerle sohbet cok iyi geliyor hepiniz cok iyi insanlarsınız moral deposu oluyor ama yok ne regl ne gebelik alayim bugun belli our belki gec dollenmedir dedim ama olsa erken gebelik testinde gorunurduKimler hamiş kimler hamiş değil lütfen söyleyinlütfen söyleyinnnn meraktan çatlatmayın biziiiii
Canım hiç belli olmaz bir vlogda izlemiştim kadın iki tane güvendiğim markayla erken gebelik testi yaptım negatif ama ben o kadar emindim ki hamile olduğumdan belirtiler o yönde ikinci gebeligim çünkü testlerde çıkmadı reglde olmayınca kan verdim hamile olduğumu öğrendim dedi.Yani belli olmaz tabiki yine de çok ümitlenmemek lazım ne olur ne olmaz .İnşallah vardır hamişsindirCanım valla ben bekliyorum olsa ilk siz duyarsınız sizlerle sohbet cok iyi geliyor hepiniz cok iyi insanlarsınız moral deposu oluyor ama yok ne regl ne gebelik alayim bugun belli our belki gec dollenmedir dedim ama olsa erken gebelik testinde gorunurdu
Keşke canim keşke testler yanıltmış olsun açıkçası benim iki/3 fikrim var mevsimsel olabilir hayatimda yumurtaliklarimda kist olmadi ama olabilir belli olmaz yada menapoza falan gidiyorum yas 41belli olmaz gebelik disinda her türlü seyi düşündüm artikCanım hiç belli olmaz bir vlogda izlemiştim kadın iki tane güvendiğim markayla erken gebelik testi yaptım negatif ama ben o kadar emindim ki hamile olduğumdan belirtiler o yönde ikinci gebeligim çünkü testlerde çıkmadı reglde olmayınca kan verdim hamile olduğumu öğrendim dedi.Yani belli olmaz tabiki yine de çok ümitlenmemek lazım ne olur ne olmaz .İnşallah vardır hamişsindir
Canim spermler hemen ölmediği icin iki gune bir gayet iyi inşallah hayırlı haberleri alirizCanlarım nasılsınız size birşey sorabilirmiyimkasiklarda ağrı var göbek ve altta sizlama var göğüslerde pek birşey yok akıntı 0 kızlar anlamadım yumurtlama belirtisi olacak mı bekliyorum neyse 2 günde bir değerlendirmeye çalışıyoruz benim ki yorgun düşüp pes etmezse bu gece değerlendirecektik aşırı yorgunum dedi insllah yumurtlamayı kaçırmam ne yapiyim kızlar elimden geleni yapıyorum kokular tütsüler filan
Canim maalesef yaptim ama 10 dk bekledim hic bisey yok. Heralde ben unuttum ya fazla bekleyince yanlis ciktiYaptin mi tekrar Testinsallah sneinde guEl haberlerini aliriz bugun
Aminnn canım isteyen herkes güzel haberler verir inşallahCanim spermler hemen ölmediği icin iki gune bir gayet iyi inşallah hayırlı haberleri aliriz
Yani geç döllenme diye duyuyoruz ya oyle mi oldu diye geliyo aklıma canım yine de stres yapma inşallah vardır yoksa da kısmet inş. Belirsizlik gider o daha zorYapmadım canım yarin yapacağım eger yine negatif cikarsa doktora gideceğim regl ile ilgili belirtiler kayboldu arada kasik agrisi oluyor aslinda din yapardim ben ama eşim yarin yapalim dedi ama okadar test yaptim olsa cikardi 10gun once 6/5/3surekli yaptim aslinda gecti 3unde olmasi lazimdi yada hadi dun olmasi lazimdi yok ama olmadi bugun olurum diye beklemedeyim ne bir gogus agrisi ne bulanti var haa illa bir belirti ararsam agzimin tadi yok zehir gibi arada bel ve kasik agrisi cok hafif bir mide bulantisi ama oda belki sıcaktandır canim olsa cikardi erken gebelik testinde belki gecikmesi mevsimseldir
Canım gebeligin dışında herseyi düşünüyorum gec dollenmedir inşallah yas var tabi olmasi zor ikincide zor olmustu belkide coktaYani geç döllenme diye duyuyoruz ya oyle mi oldu diye geliyo aklıma canım yine de stres yapma inşallah vardır yoksa da kısmet inş. Belirsizlik gider o daha zor
Yani geç döllenme diye duyuyoruz ya oyle mi oldu diye geliyo aklıma canım yine de stres yapma inşallah vardır yoksa da kısmet inş. Belirsizlik gider o daha zorlamamak lâzım nebileyim en buyuk pişmanlığım arka arkaya dogurmamak oldu.Bugun kayinvalidemde demezmi yasiniz genç olur daha uzulmeyin diye esim hemen söylemiş dusunuyoruz diyeyaşınız genc derken??? daha bizi 30saniyor canim benim yaaa deli
Yani geç döllenme diye duyuyoruz ya oyle mi oldu diye geliyo aklıma canım yine de stres yapma inşallah vardır yoksa da kısmet inş. Belirsizlik gider o daha zor
Canim insallah gec dollenmedir gebeliğin disinda herdeyi düşünüyorum belkide daha zorlamamak lâzım nebileyim en buyuk pişmanlığım arka arkaya dogurmamak oldu.Bugun kayinvalidemde demezmi yasiniz genç olur daha uzulmeyin diye esim hemen söylemiş dusunuyoruz diyeYani geç döllenme diye duyuyoruz ya oyle mi oldu diye geliyo aklıma canım yine de stres yapma inşallah vardır yoksa da kısmet inş. Belirsizlik gider o daha zor