- 19 Mart 2012
- 9.623
- 9.945
-
- Konu Sahibi sagliklihayat
- #1.981
Çok haklısın aslında stresten çokheyecan yaptım ben :)Hiç stres yapma canım gecen sene ben spiralim olduğu halde üzücü bir olay yasamıştım o ay 15 gün adetim gecikti bende heralde spiral le hamile kaldım dedim sonra söküldü hayatımda ilk kez oldu
Stres cok önemli bir faktör bu ay bende biraz fazla düşündüm galiba oyle hissettimÇok haklısın aslında stresten çokheyecan yaptım ben :)
Olmasa sıkıntı değil elhamdülillah. Daha önümde uzun aylarım var. Kızımda emzirme döneminde böyleydi ama onda baya geç oldu 2 yaşın yakındı. Hayırlısıyla bu ay senden çok ümitliyim .
Yok canım başlamadım.Birşey soracağım reglim biteli bugün 7. Gün bugün sol göğsümde az bi sizlama oldu sağ kasımda hafif hafif ağrı var yumurtlama mı iki günü değerlendirdik iki gün ara versek mi diyorumBir an bende sen ovulasyona basladın sandım canım pardon
Gün aşırı öneriliyor aslında kuuzm yumurtlama gününü bilmediğin için kaçırmamak adına. Bir gün ara ver istersen döngün kısaysa benim gibi ilk hafta yumurtlayabilirsin bendeki adet takvimi program doğru çıktı tuttu yaniYok canım başlamadım.Birşey soracağım reglim biteli bugün 7. Gün bugün sol göğsümde az bi sizlama oldu sağ kasımda hafif hafif ağrı var yumurtlama mı iki günü değerlendirdik iki gün ara versek mi diyorum
Gün aşırı öneriliyor aslında kuuzm yumurtlama gününü bilmediğin için kaçırmamak adına. Bir gün ara ver istersen döngün kısaysa benim gibi ilk hafta yumurtlayabilirsin bendeki adet takvimi program doğru çıktı tuttu yani
[/QUOTE Ne kadar zor işlermiş offf yaaa 1 gün ara verelim bariii. Millet tek ilişkide hamile kalıyor bizim çektiğimize bak hergun çalışıyoruz
Doğru söylüyorsun bende bu zamana kadar hiç takip filan etmedim hemen olmuştu.Benim içimde bir his var benim 3. Olursa çok kısmetli olacak gerçi diğer çocuklarimda da öyle oldu doldu taştı. Allah'a ne kadar şükür etsem az . En başta Sağlıklılar Elhamdürillah.Ay hiç deme kız ben 2. Ye tek ilişkide hamile kaldım biliyor musun Allahın mucizesi Valla nasıl denk gelmiş önce bir şok oldum sonra cok sevindik vay be şimdi 6 ay denk gelmiyo her çeşit denedik bacım yok olmadı
Hanımlar bat günüm geldi çattı şimdilik gelen giden yok yarın test yaparım akşama regl olmazsam
Guuuuunayyyyydiiiiinnnnn hatunlarbugunumuz güzel enerjik geçsin inşallah benim oglan yine erkenci yine uyku yok bana
Hadi bakalım sende patlat bir bombaaaHanımlar bat günüm geldi çattı şimdilik gelen giden yok yarın test yaparım akşama regl olmazsam
sağlık en mühim zaten şükürler olsun binlerce kez biz de öyle her cocukta rahatladık maddi olarak şimdide oyle olur inşallah bu aralar pandemiydi fln skntı birazDoğru söylüyorsun bende bu zamana kadar hiç takip filan etmedim hemen olmuştu.Benim içimde bir his var benim 3. Olursa çok kısmetli olacak gerçi diğer çocuklarimda da öyle oldu doldu taştı. Allah'a ne kadar şükür etsem az . En başta Sağlıklılar Elhamdürillah.
Ay nasıl dayanıyonuz bana da anlatın kız bne anamın karnında nasıl durmuşum dokuz ay bilmiyorum yerinde olsam kesn sabah test yapardımHanımlar bat günüm geldi çattı şimdilik gelen giden yok yarın test yaparım akşama regl olmazsam
Yaa bugünü değerlendir kuzum sonrada akışa bırak. Bir de ne dicem kaliteli spermse 3 gün yasıyormuş belki içeride vardı zatenÇatlama dündü ve değerlendiremedik
Kaldık yine gelecek aya
Geç gelicem dedi diye bastım tribi sabahta kızdım şimdi kesin küser bizimki çocuk gibi küserYaa bugünü değerlendir kuzum sonrada akışa bırak. Bir de ne dicem kaliteli spermse 3 gün yasıyormuş belki içeride vardı zaten