Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hiç stres yapma canım gecen sene ben spiralim olduğu halde üzücü bir olay yasamıştım o ay 15 gün adetim gecikti bende heralde spiral le hamile kaldım dedim sonra söküldü hayatımda ilk kez oldu
Çok haklısın aslında stresten çokheyecan yaptım ben :)
Olmasa sıkıntı değil elhamdülillah. Daha önümde uzun aylarım var. Kızımda emzirme döneminde böyleydi ama onda baya geç oldu 2 yaşın yakındı. Hayırlısıyla bu ay senden çok ümitliyim .

Stres cok önemli bir faktör bu ay bende biraz fazla düşündüm galiba oyle hissettim
. Ayy canım benim yaa inŞallah ama hayırlısı diyelim çatlamadan sonra 5 gün geçti. Regle 10 gün kaldı günler geçmiyor bana bu ara. Ovulasyon da yaptım ya biraz da onun heyecanı var denk gelmişlerdir umarım

Gün aşırı öneriliyor aslında kuuzm yumurtlama gününü bilmediğin için kaçırmamak adına. Bir gün ara ver istersen döngün kısaysa benim gibi ilk hafta yumurtlayabilirsin bendeki adet takvimi program doğru çıktı tuttu yani

Doğru söylüyorsun bende bu zamana kadar hiç takip filan etmedim hemen olmuştu.Benim içimde bir his var benim 3. Olursa çok kısmetli olacak gerçi diğer çocuklarimda da öyle oldu doldu taştı. Allah'a ne kadar şükür etsem az . En başta Sağlıklılar Elhamdürillah.

sağlık en mühim zaten şükürler olsun binlerce kez biz de öyle her cocukta rahatladık maddi olarak şimdide oyle olur inşallah bu aralar pandemiydi fln skntı biraz
Hanımlar bat günüm geldi çattı şimdilik gelen giden yok yarın test yaparım akşama regl olmazsam
Ay nasıl dayanıyonuz bana da anlatın kız bne anamın karnında nasıl durmuşum dokuz ay bilmiyorum yerinde olsam kesn sabah test yapardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…