Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kız saçmalama ne helaliliği falan
Hepimiz burada bir birimizin vaktini alıyıruz

Kızlar sonuçlarım çıktı bhcg 969 olmuş 2 gün önce 569du iki katı değil ama yine de artmış
kuzum maşallah diyelim darısı kalp atışına olsun
Ayyyy kesinlikle git canım.Hamileysen 3. Bebişimiz geliyor hadi gayret kızlar teker teker hamiş olup göbüşleri dolduracağız tutalım kocişlerin yakasını bırakmayalım bizde haa gayret devam ediyoruz
oh oh aferin size
bacım atsana bize bakalım belki faydamız olur
Ay aşk olsun canım ya belliki testlerden bir yere varamicaz doktora gidince belli olur düzensizlik ye olabilir tabiki ama az kaldı diye düşün sen gitgide bebeğin az emer ymeek yemeye baslarsa

Ayy evet yaa üşütsek bile hamileliğe yoruyoruz bacım

A

Canım bugün çatlama olmuş bugünü de değerlendir, çatlama da önemli

Kac gun gecti acaba adet tarihin ?
Koskoca 2 hafta
Kız saçmalama ne helaliliği falan
Hepimiz burada bir birimizin vaktini alıyıruz

Yemek yiyor ya ek gıdası güzel maşallah. Evet az kaldı süte düşünmeken iyisi. Sağolasın kuzum p.tesi kana gideceğim inşallah kadındoğumada giderim.

Koskoca 2 hafta

Yemek yiyor ya ek gıdası güzel maşallah. Evet az kaldı süte düşünmeken iyisi. Sağolasın kuzum p.tesi kana gideceğim inşallah kadındoğumada giderim.
Bayada gecmis ..git bakalim doktora .bakalim bende pazartesi gidicem doktora ..karapisso senin kac cocugun var kac yasindalar ben yeni katildim ya takip edemedim herseyi

Bayada gecmis ..git bakalim doktora .bakalim bende pazartesi gidicem doktora ..karapisso senin kac cocugun var kac yasindalar ben yeni katildim ya takip edemedim herseyi
Senin kaçıncı olacak canım.
Benim 4 . Nasip olursa.
Oğlum 7 kızım 4 bebeğim 2.kızım 13 aylık

Koskoca 2 hafta

Hiç stres yapma canım gecen sene ben spiralim olduğu halde üzücü bir olay yasamıştım o ay 15 gün adetim gecikti bende heralde spiral le hamile kaldım dedim sonra söküldü hayatımda ilk kez oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…