-
- Konu Sahibi sadehayatt06
- #1.961
Kız saçmalama ne helaliliği falanKızlar kana gitmedim çocukları bahçeye indirdim. Çok iyi geliyor ,hava çok sıcak evde durulmuyor.
sadehayatt06 kuzum doğru diyorsun o 2.çizgide pembelik yok negatif o test.
Sizide merakta bıraktım hep yazdım ettim hakkınızı helal edin.
N neyb N Nazlim0634 ve diğer kızlar.
Ya istiyoruz ediyoruz ama rabbim gerçekten hayırlısını nasip etsinAllah söyletiyor duanın gücüne inanıyorum. Olacağı varsa dualar dökülüveriyor. İnşallah hepinizin evlatlarını görürüm 9 ay içinde
N Nazlim0634 N neybsadehayatt06 @Mavi Boncugumm @kahvecibaby hepiniz hepiniz inşallah
Amiin en onemlisi o hayirlisi olsun. Dualarimda hep hayirlisini isterim herkes icin oyle olsun biz bilemiyoruz istiyoruz ama rabbim bilirYa istiyoruz ediyoruz ama rabbim gerçekten hayırlısını nasip etsin
Herkesin gönlündeki olsun inşallah
kuzum maşallah diyelim darısı kalp atışına olsunKızlar sonuçlarım çıktı bhcg 969 olmuş 2 gün önce 569du iki katı değil ama yine de artmış
oh oh aferin sizeAyyyy kesinlikle git canım.Hamileysen 3. Bebişimiz geliyorhadi gayret kızlar teker teker hamiş olup göbüşleri dolduracağız tutalım kocişlerin yakasını bırakmayalım bizde haa gayret devam ediyoruz
bacım atsana bize bakalımBenim de aklıma ne geldi karapissonun bat'ı geçeli çok oldu hamile olsa çizgi daha koyu kırmızı çıkmazmıydı.Canım bu konularda pek bilgim yok benim ovu testini bile sizlerden takip ederek öğrenmeye çalışıyorum
Ay aşk olsun canım ya belliki testlerden bir yere varamicaz doktora gidince belli olur düzensizlik ye olabilir tabikiKızlar kana gitmedim çocukları bahçeye indirdim. Çok iyi geliyor ,hava çok sıcak evde durulmuyor.
Ayy evet yaa üşütsek bile hamileliğe yoruyoruz bacımKız en iyi siz biliyorsunuz bu ayy bizim ilk denememizdi mide bulantısı, halsizlik ,uyku,kasık ağrısı,baş dönmesi hala dönüyoryani hamilelikte ne ararsan yaşadım o yüzden belirti aramam hatta birara kesinlikle hamileyim ben dedim tam
test yapacaktım kırmızılıkları gördüm öyle baka kaldım dinlemem bir daha vücudumuadet günümün geçmesini beklerim
kuzum maşallah diyelim darısı kalp atışına olsun
oh oh aferin size
bacım atsana bize bakalımbelki faydamız olur
Ay aşk olsun canım ya belliki testlerden bir yere varamicaz doktora gidince belli olur düzensizlik ye olabilir tabikiama az kaldı diye düşün sen gitgide bebeğin az emer ymeek yemeye baslarsa
[/QUOTE Ayyy canım yanlış anladın herhalde ben ovu testi yapmadım hiç sizlerden oğrenmeye çalışıyorum takip ediyorum sizi. Bu ay olmazsa hamilelik bende alıp yapmayı düşünüyorum ama en ufacık fikrim yok nasıl yapıldığına dair sizlerden öğrenmeye çalışıyorum işte
Uyuma kız hazırlan bekleAy sorma demesinmi gece şirketin yemeği var
gece 2 den önce dönmez ben 5.uykumda falan olurum
Tabi canım kesinlikleAmiin en onemlisi o hayirlisi olsun. Dualarimda hep hayirlisini isterim herkes icin oyle olsun biz bilemiyoruz istiyoruz ama rabbim bilir
Bilmiyorumki valla sızarım ben kesinUyuma kız hazırlan beklene 5.uykusu filan hatta uyumam bekliyorum seni filan de anlasın
Kac gun gecti acaba adet tarihin ?Kızlar kana gitmedim çocukları bahçeye indirdim. Çok iyi geliyor ,hava çok sıcak evde durulmuyor.
Canım bugün çatlama olmuş bugünü de değerlendir, çatlama da önemliKızlar bende durum bu
30 Temmuz başlangıç
Ayın 1i ve 2si koyu çıktı
1ini değerlendirdik ama 2sini değerlendiremedik Çok geç geldi yorgun
Bugün çatlama olmuş mu oluyor şimdi yanii
silik çıktı peki bugün için artık çok mu geç kalmış oluyoruz acaba
Neyse bu ay bana tecrübe oldu
Bir an bende sen ovulasyona basladın sandım canım pardon
Koskoca 2 haftaKac gun gecti acaba adet tarihin ?
Kız saçmalama ne helaliliği falan
Hepimiz burada bir birimizin vaktini alıyıruz
kuzum maşallah diyelim darısı kalp atışına olsun
oh oh aferin size
bacım atsana bize bakalımbelki faydamız olur
Ay aşk olsun canım ya belliki testlerden bir yere varamicaz doktora gidince belli olur düzensizlik ye olabilir tabikiama az kaldı diye düşün sen gitgide bebeğin az emer ymeek yemeye baslarsa
Bende sana sımsıkı sarılıyorum. Rabbim güzel gönlüne göre versinEvet canim yaa nasipse yasim daha da gecmeden sart
Amin canim hepimize insallahBende sana sımsıkı sarılıyorum. Rabbim güzel gönlüne göre versin
Bayada gecmis ..git bakalim doktora .bakalim bende pazartesi gidicem doktora ..karapisso senin kac cocugun var kac yasindalar ben yeni katildim ya takip edemedim herseyiKoskoca 2 hafta
Yemek yiyor ya ek gıdası güzel maşallah. Evet az kaldı süte düşünmeken iyisi. Sağolasın kuzum p.tesi kana gideceğim inşallah kadındoğumada giderim.
Senin kaçıncı olacak canım.Bayada gecmis ..git bakalim doktora .bakalim bende pazartesi gidicem doktora ..karapisso senin kac cocugun var kac yasindalar ben yeni katildim ya takip edemedim herseyi
Oglum 3 kizim 2 :)) bende kalabalik aile seviyorum ama 4 olana kadar yasim gecer benimde ...35 yasindayimSenin kaçıncı olacak canım.
Benim 4 . Nasip olursa.
Oğlum 7 kızım 4 bebeğim 2.kızım 13 aylık
Hiç stres yapma canım gecen sene ben spiralim olduğu halde üzücü bir olay yasamıştım o ay 15 gün adetim gecikti bende heralde spiral le hamile kaldım dedim sonra söküldü hayatımda ilk kez olduKoskoca 2 hafta
Yemek yiyor ya ek gıdası güzel maşallah. Evet az kaldı süte düşünmeken iyisi. Sağolasın kuzum p.tesi kana gideceğim inşallah kadındoğumada giderim.
Yoo inşallah hamile kalırsın , o kucağına gelince 4.için emek verirsin yaşın 38 iken 4 çocuk annesi olursun inşallah.Oglum 3 kizim 2 :)) bende kalabalik aile seviyorum ama 4 olana kadar yasim gecer benimde ...35 yasindayim