Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar kana gitmedim çocukları bahçeye indirdim. Çok iyi geliyor ,hava çok sıcak evde durulmuyor.
sadehayatt06 sadehayatt06 kuzum doğru diyorsun o 2.çizgide pembelik yok negatif o test.
Sizide merakta bıraktım hep yazdım ettim hakkınızı helal edin.
N neyb N Nazlim0634 ve diğer kızlar.
Kız saçmalama ne helaliliği falan
Hepimiz burada bir birimizin vaktini alıyıruz 😄

Kızlar sonuçlarım çıktı bhcg 969 olmuş 2 gün önce 569du iki katı değil ama yine de artmış
kuzum maşallah diyelim darısı kalp atışına olsun 🥰🥰
Ayyyy kesinlikle git canım.Hamileysen 3. Bebişimiz geliyor 😍hadi gayret kızlar teker teker hamiş olup göbüşleri dolduracağız :anneadayı:tutalım kocişlerin yakasını bırakmayalım😅😅 bizde haa gayret devam ediyoruz 🤣🤣
oh oh aferin size 🤭🤭🤭
Benim de aklıma ne geldi karapissonun bat'ı geçeli çok oldu hamile olsa çizgi daha koyu kırmızı çıkmazmıydı.Canım bu konularda pek bilgim yok benim ovu testini bile sizlerden takip ederek öğrenmeye çalışıyorum 😊
bacım atsana bize bakalım 🤩 belki faydamız olur
Kızlar kana gitmedim çocukları bahçeye indirdim. Çok iyi geliyor ,hava çok sıcak evde durulmuyor.
sadehayatt06 sadehayatt06 kuzum doğru diyorsun o 2.çizgide pembelik yok negatif o test.
Sizide merakta bıraktım hep yazdım ettim hakkınızı helal edin.
N neyb N Nazlim0634 ve diğer kızlar.
Ay aşk olsun canım ya belliki testlerden bir yere varamicaz doktora gidince belli olur düzensizlik ye olabilir tabiki 😔 ama az kaldı diye düşün sen gitgide bebeğin az emer ymeek yemeye baslarsa

Kız en iyi siz biliyorsunuz bu ayy bizim ilk denememizdi mide bulantısı, halsizlik ,uyku,kasık ağrısı,baş dönmesi hala dönüyor 🤭🤭yani hamilelikte ne ararsan yaşadım o yüzden belirti aramam hatta birara kesinlikle hamileyim ben dedim tam
test yapacaktım kırmızılıkları gördüm öyle baka kaldım dinlemem bir daha vücudumu 🙄adet günümün geçmesini beklerim 😍
Ayy evet yaa üşütsek bile hamileliğe yoruyoruz bacım 🤭🤭🤪

A
oh oh aferin size 🤭🤭🤭

Ay aşk olsun canım ya belliki testlerden bir yere varamicaz doktora gidince belli olur düzensizlik ye olabilir tabiki 😔 ama az kaldı diye düşün sen gitgide bebeğin az emer ymeek yemeye baslarsa
[/QUOTE Ayyy canım yanlış anladın herhalde ben ovu testi yapmadım hiç sizlerden oğrenmeye çalışıyorum takip ediyorum sizi. Bu ay olmazsa hamilelik bende alıp yapmayı düşünüyorum ama en ufacık fikrim yok nasıl yapıldığına dair sizlerden öğrenmeye çalışıyorum işte

Kızlar bende durum bu
30 Temmuz başlangıç
Ayın 1i ve 2si koyu çıktı
1ini değerlendirdik ama 2sini değerlendiremedik Çok geç geldi yorgun😏
Bugün çatlama olmuş mu oluyor şimdi yanii 🙄
silik çıktı peki bugün için artık çok mu geç kalmış oluyoruz acaba 😬
Neyse bu ay bana tecrübe oldu👍👻
Canım bugün çatlama olmuş bugünü de değerlendir, çatlama da önemli👍🏻

Kac gun gecti acaba adet tarihin ?
Koskoca 2 hafta
Kız saçmalama ne helaliliği falan
Hepimiz burada bir birimizin vaktini alıyıruz 😄
😍😘
oh oh aferin size 🤭🤭🤭

Yemek yiyor ya ek gıdası güzel maşallah. Evet az kaldı süte düşünmeken iyisi. Sağolasın kuzum p.tesi kana gideceğim inşallah kadındoğumada giderim.

Koskoca 2 hafta

😍😘

Yemek yiyor ya ek gıdası güzel maşallah. Evet az kaldı süte düşünmeken iyisi. Sağolasın kuzum p.tesi kana gideceğim inşallah kadındoğumada giderim.
Bayada gecmis ..git bakalim doktora .bakalim bende pazartesi gidicem doktora ..karapisso senin kac cocugun var kac yasindalar ben yeni katildim ya takip edemedim herseyi

Bayada gecmis ..git bakalim doktora .bakalim bende pazartesi gidicem doktora ..karapisso senin kac cocugun var kac yasindalar ben yeni katildim ya takip edemedim herseyi
Senin kaçıncı olacak canım.
Benim 4 . Nasip olursa.
Oğlum 7 kızım 4 bebeğim 2.kızım 13 aylık

Koskoca 2 hafta

😍😘

Hiç stres yapma canım gecen sene ben spiralim olduğu halde üzücü bir olay yasamıştım o ay 15 gün adetim gecikti bende heralde spiral le hamile kaldım dedim sonra söküldü hayatımda ilk kez oldu

X