Kakao'dan tarifler...

nasıl geçti canım bayramın herkesin bayramı mübarek olsun demiştim .. buralardan ama seni ayrı bir kutlayayım ..canım nice bayramlar göresin sağlıkla,, huzurla,, evladınla,eşinle,,

Çok teşekkür ederim sağol,bayramda ilk gün k.birederdeydik,k.valide hastaydı 3 gün hastanede yattı tansiyonu yükselmişti,Onun dışında evdeydik dün dışarı çıktıkkızımla avm'ye gittik gezdik eve geldik.
Seninde geçmiş bayramın mübarek olsun sevdiklerinle ailenle hep beraber sağlıkla huzurla nice bayramlara olsun inşallah

geçmiş olsun canımm şifalar olsun inşallahh. sağol canım topu topu 3 gündü zaten bizde hemen hemen aynı büyükleri ziyaret hoş sohbet dün biraz istanbulu gezelim dedik.. şimdide iş başıı ..

Herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun.Oglumla Büyük Adadan sevgiler...
Eki Görüntüle 1585926
Kız onun bacaklarindan isiririm
Şort a bak yaaaa
E tabi annesi böyle yemekler yapıyo
Çocuk nası mutlu olmasin
Sana bişe diymmi alicagin geline dikkat et vallahi yemek bilen biri olsun yoksa seninki anne kuzusu diye araları çok bozulur

kötü kaynana olurum valla kuzum oğlum.. rabbim ona hayırlı bir eş nasip etsin inşallah canımm.. tüm kuzularaa.. elbette evladıma gözüm gibi bakıyorum amaa.. eminim ona benden daha iyi bakıcak başka bir göz olacaktır çünkü o gözde (inşallah)AŞK olacaktır..

Bu sene tatilede çıkamadık daha bakalım artık..
Bizide çağırıyorda gel gel diye kısmet olamadaı daha
nerelere düşünüyorsunki.. bizde bu sene öyle detaylı gidemeyiz işte günü birlik ne yaparsak canımm belki anneme köye of dağlarına kaçarız oğlumla bi uzun göl filan yaparızz nasip ağustosta yıllık iznim var değerlendireceğiz bakalımm.. şimdi karar aldık eşimle her hafta sonu İSTANBULU gezeceğiz dün BÜYÜK ADA DAN başladık canım bir daha cumarteside YUŞA tepesine çıkacağızz.. beykoz taraflarına canımm polenezköyde oralarda..

İstanbulda gezecek yerler çok fazla,işin kötü tarafı evede harap bir şeklide geliyorsun,trafiği kalabalığı derken pilin bitiyor aslında..

Kakaolu hatun ellerine kollarına sağlık hepsi enfes görünüyor
Ailen çok Şanslı valla
Bacım tarif yazmıyormuşsun ama şu limonlu cheescake ve boyoz börek tariflerini acık çıtlatsan litfiiin ama
böyle bir tarifler arıyordum buldum sanırım

İnşallah kuzummm
Ama ben erkek olsam ve annem böyle başka bana
Elin kızına bakmam
Yemeğimi annemde yer gelirim

Ayy bana sunun tarifini üstün körü anlatsana. Patatesleri haslayıp ezip harca mı koyuyoruzzz
Bu arada hepsi mukemmel gorunuyor ellerine sağlıkkk
Selam canım patatesleri haşla kabukları ile . soğut sertleşsin patatesler.. içine 1 su bardağı kaşar rendelenmiş. yarım su bardağı beyaz peynir maydanoz ince ince..isteğe göre pul biber karabiber ne yumuşak ne sert bir hamur oluyor ben çok az unda koydum tuzunuda koy ve krep gibi altlı üstlü pişir.. kahvaltılık çok güzel oluyor..

Ayy tesekkur ederim görüntüsüne bile öldüm bittim yarın denicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…