- 20 Mart 2008
- 140.571
- 210.672
- 60
-
- Konu Sahibi Kakao ve Ben
nasıl geçti canım bayramın herkesin bayramı mübarek olsun demiştim .. buralardan ama seni ayrı bir kutlayayım ..canım nice bayramlar göresin sağlıkla,, huzurla,, evladınla,eşinle,,
geçmiş olsun canımm şifalar olsun inşallahh. sağol canım topu topu 3 gündü zaten bizde hemen hemen aynı büyükleri ziyaret hoş sohbet dün biraz istanbulu gezelim dedik..Çok teşekkür ederim sağol,bayramda ilk gün k.birederdeydik,k.valide hastaydı 3 gün hastanede yattı tansiyonu yükselmişti,Onun dışında evdeydik dün dışarı çıktıkkızımla avm'ye gittik gezdik eve geldik.
Seninde geçmiş bayramın mübarek olsun sevdiklerinle ailenle hep beraber sağlıkla huzurla nice bayramlara olsun inşallah
Ben senin gibi olamazdim heraldeyiyorum yemez olurmuyum zaten yemesem daha bir zayıf olacamda.. ama mesele pilavmı var sadece pilav ve ayran gibi ek başka bişi yok..
geçmiş olsun canımm şifalar olsun inşallahh. sağol canım topu topu 3 gündü zaten bizde hemen hemen aynı büyükleri ziyaret hoş sohbet dün biraz istanbulu gezelim dedik..şimdide iş başıı ..
Kız onun bacaklarindan isiririm
aynen canım hele yaz ayı olunca .. deniz kum güneş çağırıyor gel gel diyee .. işte aralara sıkıştırıyoruz canımm tatilii..Çok sağol,kısa gün olunca bayramda bitti işte,iş başı yapmak zor tabi tatilden sonra..
aynen canım hele yaz ayı olunca .. deniz kum güneş çağırıyor gel gel diyee .. işte aralara sıkıştırıyoruz canımm tatilii..
kötü kaynana olurum vallaKız onun bacaklarindan isiririm
Şort a bak yaaaa
E tabi annesi böyle yemekler yapıyo
Çocuk nası mutlu olmasin
Sana bişe diymmi alicagin geline dikkat et vallahi yemek bilen biri olsun yoksa seninki anne kuzusu diye araları çok bozulur
nerelere düşünüyorsunki.. bizde bu sene öyle detaylı gidemeyiz işte günü birlik ne yaparsak canımm belki anneme köye of dağlarına kaçarız oğlumla bi uzun göl filan yaparızz nasip ağustosta yıllık iznim var değerlendireceğiz bakalımm.. şimdi karar aldık eşimle her hafta sonu İSTANBULU gezeceğiz dün BÜYÜK ADA DAN başladık canım bir daha cumarteside YUŞA tepesine çıkacağızz.. beykoz taraflarına canımm polenezköyde oralarda..Bu sene tatilede çıkamadık daha bakalım artık..
Bizide çağırıyorda gel gel diye kısmet olamadaı daha
nerelere düşünüyorsunki.. bizde bu sene öyle detaylı gidemeyiz işte günü birlik ne yaparsak canımm belki anneme köye of dağlarına kaçarız oğlumla bi uzun göl filan yaparızz nasip ağustosta yıllık iznim var değerlendireceğiz bakalımm.. şimdi karar aldık eşimle her hafta sonu İSTANBULU gezeceğiz dün BÜYÜK ADA DAN başladık canım bir daha cumarteside YUŞA tepesine çıkacağızz.. beykoz taraflarına canımm polenezköyde oralarda..
evet canımm harap oluyor insan hiç bir yerde kolaylık yok biz insanoğlunaa..İstanbulda gezecek yerler çok fazla,işin kötü tarafı evede harap bir şeklide geliyorsun,trafiği kalabalığı derken pilin bitiyor aslında..
bayıldım bunaDOĞUM GÜNÜ PASTASI..
Eki Görüntüle 1575054
harika süper hepsi birbirinden enfes
İnşallah kuzummmkötü kaynana olurum vallakuzum oğlum.. rabbim ona hayırlı bir eş nasip etsin inşallah canımm.. tüm kuzularaa.. elbette evladıma gözüm gibi bakıyorum amaa.. eminim ona benden daha iyi bakıcak başka bir göz olacaktır çünkü o gözde (inşallah)AŞK olacaktır..
KAHVALTILIK PATATESLİ MİNİK KREP..
Eki Görüntüle 1575070
Selam canım patatesleri haşla kabukları ile . soğut sertleşsin patatesler.. içine 1 su bardağı kaşar rendelenmiş. yarım su bardağı beyaz peynir maydanoz ince ince..isteğe göre pul biber karabiber ne yumuşak ne sert bir hamur oluyor ben çok az unda koydum tuzunuda koy ve krep gibi altlı üstlü pişir.. kahvaltılık çok güzel oluyor..Ayy bana sunun tarifini üstün körü anlatsana. Patatesleri haslayıp ezip harca mı koyuyoruzzz
Bu arada hepsi mukemmel gorunuyor ellerine sağlıkkk
Selam canım patatesleri haşla kabukları ile . soğut sertleşsin patatesler.. içine 1 su bardağı kaşar rendelenmiş. yarım su bardağı beyaz peynir maydanoz ince ince..isteğe göre pul biber karabiber ne yumuşak ne sert bir hamur oluyor ben çok az unda koydum tuzunuda koy ve krep gibi altlı üstlü pişir.. kahvaltılık çok güzel oluyor..
Canım sağol buyur gel sende soframa istanbuldaysan atla gel canımm.çocuklarda tanışırr.. oh miss kurarız masamızıda ..kime olacak ayol eşime oğluma arkadaşlarımaa..mis gibi hamaratlık kokuyor bu topic....
eline sağlık kakao cum...kime yediriyorsun bu kadar pastayı...