- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
- Konu Sahibi Kakao ve Ben
rica ederim dene canımm..Ayy tesekkur ederim görüntüsüne bile öldüm bittim yarın denicem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
rica ederim dene canımm..Ayy tesekkur ederim görüntüsüne bile öldüm bittim yarın denicem
Ayy orası fena işte bide dermişim elin kızı oğluma bakmıyor gelin bende yiyin diye ahh bu yaşlılık dedittirir valla..İnşallah kuzummm
Ama ben erkek olsam ve annem böyle başka bana
Elin kızına bakmam
Yemeğimi annemde yer gelirim
çok kolay canımcımBOYÖZ tarifi budur kolay ama biraz oyalıyor..Kakaolu hatun ellerine kollarına sağlık hepsi enfes görünüyor
Ailen çok Şanslı valla
Bacım tarif yazmıyormuşsun ama şu limonlu cheescake veBOYÖZ börek tariflerini acık çıtlatsan litfiiin ama
böyle bir tarifler arıyordum buldum sanırım
CANIM şu limonlu cheescake ğin tarifi evde şu an işteyim yarın muhakkak yazarım öptüm canımKakaolu hatun ellerine kollarına sağlık hepsi enfes görünüyor
Ailen çok Şanslı valla
Bacım tarif yazmıyormuşsun ama şu limonlu cheescake ve boyoz börek tariflerini acık çıtlatsan litfiiin ama
böyle bir tarifler arıyordum buldum sanırım
Sağol canımkeyif alarak yaptıklarımdanbayıldım buna
kelepçeli kalıp canım altı muhallebi ortası kakaolu büskivili karışım üstünede kalan muhallebi ve malzeme soğuduktan sonra vişneli meyve suyundan sos pişirip en üste döküp hop dolaba sonra kelepçe çıkar ve servis ..harika süper hepsi birbirinden enfes
Mersi canım bekliyorumCANIM şu limonlu cheescake ğin tarifi evde şu an işteyim yarın muhakkak yazarım öptüm canım
sağol canım benim .... aramızda kmler var...teee çorumdayım....Canım sağol buyur gel sende soframa istanbuldaysan atla gel canımm.çocuklarda tanışırr.. oh miss kurarız masamızıda ..kime olacak ayol eşime oğluma arkadaşlarımaa..
oğluşum burda@korkmazbahar gel canım buraya
Ayyy tadıda bir harikaki sorma cicimm..buna bayıldım ama yaaa
Ayyy tadıda bir harikaki sorma cicimm..
canımcım hepsi evde şu an ben işteyim bende netten buldum bu tarifleri ama istersen yarın atarım buraya tarifini..keşke tariflerini de verseymişsiniz amaaa
(BOHÇA KEBABI VE EKMEK TATLISI)
Eki Görüntüle 1575025
Eki Görüntüle 1575028
(BİR DİLİM HUZUR)..
Eki Görüntüle 1575029
Eki Görüntüle 1575030
(BALLI KAKAOLU KREP)
Eki Görüntüle 1575031
Eki Görüntüle 1575032
(ÇİKOLATA SOSLU PARFE)
Eki Görüntüle 1575034
Eki Görüntüle 1575035
(ÇİLEKLİ CİHSKEK)
Eki Görüntüle 1575036
Eki Görüntüle 1575037
Eki Görüntüle 1575038
(ÇİLEKLİ PASTA)
Eki Görüntüle 1575041
Eki Görüntüle 1575042
Eki Görüntüle 1575044
(AĞLAYAN KEK)
Eki Görüntüle 1575045
canımcım hepsi evde şu an ben işteyim bende netten buldum bu tarifleri ama istersen yarın atarım buraya tarifini..
Güyaa bende diyet yapıyorum amaaa...ve hep diyetteyimm..diyeti bozmama az kaldı
Güyaa bende diyet yapıyorum amaaa...ve hep diyetteyimm..