- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
- Konu Sahibi Kakao ve Ben
adra sağol canımm sende bir harikasın en,, en beğendiklerimdensin..Hepsi harika.Ellerine sağlık canım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
adra sağol canımm sende bir harikasın en,, en beğendiklerimdensin..Hepsi harika.Ellerine sağlık canım.
TAVUKLU BURYAN PILAVI..
HanimKelesimiGetir ..canim bu sana gelsin
Eki Görüntüle 1585917
Eki Görüntüle 1585918
CANIMMM GEL GEL NELER YAPARIM SANAA spor canim spor bide aksam yemege sadece salata ..ve ekmek yok keske yakin olsak ne guzel atlar gelirdin bana ohh gelsin sofralar ohh misssYa sen insan misinnnnnnnnnnn
Bunlar neeeeeeee
Ay bayilazaaaam
Kız ben size her gün misafirlige gelirim kiz iyiki yakın değiliz
Sen bi de nasıl hala zayıf kalabiliyosun
Ya beni evlatlık alsana
Ayyyy
Kız bunları yapıp yemiyon mu bideeeCANIMMM GEL GEL NELER YAPARIM SANAA spor canim spor bide aksam yemege sadece salata ..ve ekmek yok keske yakin olsak ne guzel atlar gelirdin bana ohh gelsin sofralar ohh misss
Sagol canim soyle oluyor@yazıp kimi etiketlemek istersen onun nıckinı yazıyorsun HanimKelesimiGetir bunun gibi.Anammm bayılırım tavuğa varya ellerine sağlık harika olmuş,bende yaparım bunu arada.
Bu etiketleme işi nasıl oluyor anlatsana bana bacım favorilere ekleden mi oluyor yoksa..
Sagol canim soyle oluyor@yazıp kimi etiketlemek istersen onun nıckinı yazıyorsun HanimKelesimiGetir bunun gibi.
yiyorum yemez olurmuyum zaten yemesem daha bir zayıf olacamda.. ama mesele pilavmı var sadece pilav ve ayran gibi ek başka bişi yok..Kız bunları yapıp yemiyon mu bideee
haa onu daha denemedim canımmOnu biliyorum zaten,birde favorilere ekleme varya o zannettim de ondan sordum.
haa onu daha denemedim canımm
evet canım kalmıyalım eksik hiç bir yerden..Onuda deneyielim başımız göğe ersin ona baktımda bişiler yazılması gerekiyor herhalde başlık kısmına
evet canım kalmıyalım eksik hiç bir yerden..
Herşeyide öğrenmemiz lazım dimi
nasıl geçti canım bayramın herkesin bayramı mübarek olsun demiştim .. buralardan ama seni ayrı bir kutlayayım ..canım nice bayramlar göresin sağlıkla,, huzurla,, evladınla,eşinle,,Herşeyide öğrenmemiz lazım dimi