- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.845
- 298
- Konu Sahibi Kakao ve Ben
-
oyy anamm bayağı karışıkAynenVallaha çok karışık bizim soyumuz erzincandan geldik biz kocaeliye 27 senedir burdayız annemin anneside trabzondan gelmiş erzincana kökenimiz maraş annemle babam ttamm laz Rumca falan biliyorlar ama biz doğululara benzedik abimler ben kara kaş karagöz ama ablamlar tam laz kızı gibi öyle karman çorman
He boz laz değil trabzonluyuz çaykaradanız inşallah yaza gidicez hiç görmedim oralarıoyy anamm bayağı karışıkben lazca bilmiyorum zaten lazda değiliz. rizeliler ve artvinliler ve trabzonun belli bir kısmı lazdır..celiyruz cideyruz anca bu kadar konuşuyor bizim yaşlılar..
aaa hiç gitmedin muhakkak git canım bende geçen sene gittim oğluşumu alıp mükemmeldir bayılacaksın oralara o afkur bizdede varr(istediğin kadar konuş anlamında)He boz laz değil trabzonluyuz çaykaradanız inşallah yaza gidicez hiç görmedim oraları
Bizimkiler baya konuşuyor mesela Deftes(yalan demek) cagoma(para demek) sonra aklıma geleenbabamın komik manileri var yayla çorbası yapınca hep yayla çorbası bayburtun kahvesi der mesela
Afkur falantam travzonlu annemle babam kimse inanmıyor erzincanda büyüdüklerine
İnsallah gitmek istiyoruz yazın cennet gibi ya :)aaa hiç gitmedin muhakkak git canım bende geçen sene gittim oğluşumu alıp mükemmeldir bayılacaksın oralara o afkur bizdede varr(istediğin kadar konuş anlamında)bizde trabzon oflu canım.
Yasakmış anladım.. ama,ama bilmiyordum
Link eklemiyoruz, yasak...
keşke kuzum olsaydım ne tatlılar yapardım sanaaa...Kakao benim komşum olaydin keşke :)))
keşke kuzum olsaydım ne tatlılar yapardım sanaaa...
vayyyyy ooo sendinn anlamalıydımmm ..bebek yeni doğmuş bir bebek öp o kuzuyuNeyse artık instagramla burdaki tariflerinle yetinecz :))
vayyyyy ooo sendinn anlamalıydımmm ..bebek yeni doğmuş bir bebek öp o kuzuyusağlıkla ,huzurla büyüt evladını canımm..
Kontesim hoşgeldinSana helal olsun varya
Ben bunları yapamam ayol :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?