Gebeliğe Hazırlık Kahverengi leke ardından idrar testinde 2. Çizgi silik çıktı ama lekeler devam ediyor

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Duzenlidir canim normalde yarin adet gunum ondan bekliyorum. Peceteye sildikce krem rengi gibi arada pembe gibi degisik ama sildikce geliyo gelip gitmedi.
Benimde oyle yaa aksama sokuluruz kesin.benimde bat yarin.ayy yarin adet olmasakta yerlesme olsa yarin pat die cift cizgi gorsek bebislerimiz karnimizda olsa olsa ruyalar gercek olsa

Benimde oyle yaa aksama sokuluruz kesin.benimde bat yarin.ayy yarin adet olmasakta yerlesme olsa yarin pat die cift cizgi gorsek bebislerimiz karnimizda olsa olsa ruyalar gercek olsa
Insallah canim ya valla. Belimde ve kasiklarimda da ara ara agri oluyo. Ondan olacam diyorum. Bazi yorumlaida okuyorum boyle hamile olan var. Ne yapsam sasirdim

Allah Allah bu aralar baya bikisi bu seyi yasiyor galiba.bende saat 12de kahve pembe leke geldi hala sokulemedim.simdiye coktaan gelirdi o lekelerden sonra benim adet.cok tuhaf gercekten.bide bicok kisinin ayni zamanlara yakin yasiyor olmasi ilginc
Evet bilemiyoruz ki yaa bakalm nolck böyle kızlar

Insallah canim ya valla. Belimde ve kasiklarimda da ara ara agri oluyo. Ondan olacam diyorum. Bazi yorumlaida okuyorum boyle hamile olan var. Ne yapsam sasirdim

Ee benm bi geldi kesldi kanama ama leke devm etti bugn tamamen kesldi sanrm inşallah daha gelmez ama kasklarm belim karnım şiş patlıcak gibi haala geçmedi normalde adettne snra kesilir

bence kadin dogumcuya destek psikiyatr lazim . Valla ben bide hep icimde yasiyorum patlicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…