- 13 Mart 2019
- 2.453
- 2.486
- 83
Benimde oyle yaa aksama sokuluruz kesin.benimde bat yarin.ayy yarin adet olmasakta yerlesme olsa yarin pat die cift cizgi gorsek bebislerimiz karnimizda olsa olsa ruyalar gercek olsaDuzenlidir canim normalde yarin adet gunum ondan bekliyorum. Peceteye sildikce krem rengi gibi arada pembe gibi degisikama sildikce geliyo gelip gitmedi.
Insallah canim ya valla. Belimde ve kasiklarimda da ara ara agri oluyo. Ondan olacam diyorum. Bazi yorumlaida okuyorum boyle hamile olan var. Ne yapsam sasirdimBenimde oyle yaa aksama sokuluruz kesin.benimde bat yarin.ayy yarin adet olmasakta yerlesme olsa yarin pat die cift cizgi gorsek bebislerimiz karnimizda olsa olsa ruyalar gercek olsa
Evet bilemiyoruz ki yaa bakalm nolck böyle kızlarAllah Allah bu aralar baya bikisi bu seyi yasiyor galiba.bende saat 12de kahve pembe leke geldi hala sokulemedim.simdiye coktaan gelirdi o lekelerden sonra benim adet.cok tuhaf gercekten.bide bicok kisinin ayni zamanlara yakin yasiyor olmasi ilginc
Bende anlamadimama bu aylarda mevsimsel diyen de var
Insallah canim ya valla. Belimde ve kasiklarimda da ara ara agri oluyo. Ondan olacam diyorum. Bazi yorumlaida okuyorum boyle hamile olan var. Ne yapsam sasirdim
Ama bu seneye kadar mevsimsele denk gelmemişim ben
Kim ilk önce sökülürse ilk taşı atan o olsun
Ee benm bi geldi kesldi kanama ama leke devm etti bugn tamamen kesldi sanrm inşallah daha gelmez ama kasklarm belim karnım şiş patlıcak gibi haala geçmedi normalde adettne snra kesilir
InsaAllah haber verelim kizlarBebek yoksa sökülelim tabi patlıcak bomba gibi oldumama bebek varsa dursun ☺ İnşallah
Bebek yoksa sökülelim tabi patlıcak bomba gibi oldumama bebek varsa dursun İnşallah
Eşim pskolojk hasta oldgmu düşünecek artıkciglik atip imdaaat diyesim bar
sooyyyle toplu bi pozitif olsak ne vardi
Eşim pskolojk hasta oldgmu düşünecek artıkBi adet oldm diyorm bi olmamışım sinirden gülüyorm cidden test yapana kadar rahatlama yok bana gerçi test yapcam negatf cıkcak snra doktora gtmeden rahat yok neden çnkü sökülemedm
Aynen ya ondan sonra gelsin agrilar kusmalarAh ahh evet yaaa ondan snra razıyı agrıyasebebi belli
Ay ne güldm yaaa ilk başlarda bende eşime yansıtmıyordum vala artk yansıtıyorm oda gerilsin oda düşünsün hep kadınlar mı çekecek bu yüküAynen ya ondan sonra gelsin agrilar kusmalarsikayet edersem kendimi pataklarim
Dogru diyosun canimAy ne güldm yaaa ilk başlarda bende eşime yansıtmıyordum vala artk yansıtıyorm oda gerilsin oda düşünsün hep kadınlar mı çekecek bu yükü
Güzel haberlerini bekliyorumİnşallah ❤ yarın tekrarlıcam testi sonra doktora gdicem randevum var haftaya , sonuc ne olursa olsun hamileysem veya niye adetim sökülmedi diye ☺
Ben test bulamadimAh ahh evet yaaa ondan snra razıyı agrıyasebebi belli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?