- 27 Şubat 2019
- 2.670
- 2.141
- 63
Bi golge var ama kuzum kan ver emin olKizlar 24 ünde adet olmam gerekiyodu olmadim ve akşam yaptim bozuk dediler şimdi sabah yaptim bu cikti kahve kahve koyu geliyo az sizce bu test pozitifmi
Var dimi bende görüyorum ama emin değilim oglumda da kanama oldu kahve kahve 1 hafta sürdü bitti ilaç vs verdi 4 ay dinlenme süpriz olur olursa :)Bi golge var ama kuzum kan ver emin ol
Insallah bi kardes gelirVar dimi bende görüyorum ama emin değilim oglumda da kanama oldu kahve kahve 1 hafta sürdü bitti ilaç vs verdi 4 ay dinlenme süpriz olur olursa :)
Hayirlisi olsun da kasık agrim var ve kahve rengi ax azInsallah bi kardes gelirkan sonucuyla taçlandir bakalım
Amin insaAllah canim sagolasin.yok canim dogal oldu cok sukur.darisi basinacok sevindim cnm hayırlısı ile kucağına almak nasip olur insallah tedavi olyor muydun kendiligindenmi
Yerlesme kanamasidir canim normal diyolar kasık agrisida olsun artik can var icerdeHayirlisi olsun da kasık agrim var ve kahve rengi ax az
Ay cnm ins öyledirYerlesme kanamasidir canim normal diyolar kasık agrisida olsun artik can var icerde
Ay cnm ins öyledir
Cnm şimdi tekrar çektiminsallah canim
Canim bi golge var ama daha erken sanirim sabah tekrar et bence bakalim koyulascakmi.Cnm şimdi tekrar çektim
2 gun sonra tekrar deniyim kırmızıya dönmez insCanim bi golge var ama daha erken sanirim sabah tekrar et bence bakalim koyulascakmi.
Elinde test varsa sabahta daha belirgin olur canim2 gun sonra tekrar deniyim kırmızıya dönmez ins
Yok malesef pazar bugunde yarın 2 tane aliyim aksama yaparım 1 de sabah garanti :)Elinde test varsa sabahta daha belirgin olur canim
Haberlerini bekliyoruz canimYok malesef pazar bugunde yarın 2 tane aliyim aksama yaparım 1 de sabah garanti :)
Yaa sana bisey diyimmi kahve kahveyse ustune gormussundur.benim pembe bile geldi buradan yasadiklarimi okuyabilirsin.battan birgun sonra test yaptim pozitif cok sukur.ins seninde burdaki tum isteyenlerinde gonlunun muradini versin RabbimVar dimi bende görüyorum ama emin değilim oglumda da kanama oldu kahve kahve 1 hafta sürdü bitti ilaç vs verdi 4 ay dinlenme süpriz olur olursa :)
Kahve cnm amjn cnm hayirlisi ins cumlesine nasip etsin rabbimYaa sana bisey diyimmi kahve kahveyse ustune gormussundur.benim pembe bile geldi buradan yasadiklarimi okuyabilirsin.battan birgun sonra test yaptim pozitif cok sukur.ins seninde burdaki tum isteyenlerinde gonlunun muradini versin Rabbim
Çok şükür kuzum Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin inşallahYaptim kuzum hamileyim cok sukur
Canm bende doktora gittm baktı tertemz çok şükür ama adetm leke leke oldu bi sorun yokmş demekkki böyle de oluyor ögrenmş olduk :) kan testi yaptı yine de negatif bakalım bu ay inşallah ümit bitmezElinde test varsa sabahta daha belirgin olur canim
Aynen kuzum en yakin zamanda nasip olir inşallahCanm bende doktora gittm baktı tertemz çok şükür ama adetm leke leke oldu bi sorun yokmş demekkki böyle de oluyor ögrenmş olduk :) kan testi yaptı yine de negatif bakalım bu ay inşallah ümit bitmez ☺☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?