Gebeliğe Hazırlık Kahverengi leke ardından idrar testinde 2. Çizgi silik çıktı ama lekeler devam ediyor

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Var dimi bende görüyorum ama emin değilim oglumda da kanama oldu kahve kahve 1 hafta sürdü bitti ilaç vs verdi 4 ay dinlenme süpriz olur olursa :)
Yaa sana bisey diyimmi kahve kahveyse ustune gormussundur.benim pembe bile geldi buradan yasadiklarimi okuyabilirsin.battan birgun sonra test yaptim pozitif cok sukur.ins seninde burdaki tum isteyenlerinde gonlunun muradini versin Rabbim

Yaa sana bisey diyimmi kahve kahveyse ustune gormussundur.benim pembe bile geldi buradan yasadiklarimi okuyabilirsin.battan birgun sonra test yaptim pozitif cok sukur.ins seninde burdaki tum isteyenlerinde gonlunun muradini versin Rabbim
Kahve cnm amjn cnm hayirlisi ins cumlesine nasip etsin rabbim

Elinde test varsa sabahta daha belirgin olur canim
Canm bende doktora gittm baktı tertemz çok şükür ama adetm leke leke oldu bi sorun yokmş demekkki böyle de oluyor ögrenmş olduk :) kan testi yaptı yine de negatif bakalım bu ay inşallah ümit bitmez

Canm bende doktora gittm baktı tertemz çok şükür ama adetm leke leke oldu bi sorun yokmş demekkki böyle de oluyor ögrenmş olduk :) kan testi yaptı yine de negatif bakalım bu ay inşallah ümit bitmez ☺☺
Aynen kuzum en yakin zamanda nasip olir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…