Gebeliğe Hazırlık Kahverengi leke ardından idrar testinde 2. Çizgi silik çıktı ama lekeler devam ediyor

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy benim gelecek gibi duruyor.oglen pembemsi akinti geldi aksama sokulurum sanirim.senin bat nezamandi canim

ogrenemnin cok kolay yoku var testi tekrar edecen bakacan koyulasiyorsa. kimyasal degil yerlesmesir

Testi tekrarlayın kan testi verin eğer gebelik varsa kendinizi yormayın sadece tuvalet ihtiyacı için kalkın eğer meleginiz saglikliysa muhakkak tutunur eğer değilse ne yapsaniz nafile bu da vücudun mükemmel dengesi. Rabbim saglikla sıhhatle meleginizi nasip etsin inşallah

Amin Allah razı olsun

Canim bikere olup hitti mi lekelenmen ara ara devam ettimi
Canm 20 snde başladı 22 sne kadr kahve leke geldi bazen belli derecede bazen yok gibi peçeteye sildikçe 23 ün sabahı idrarla kan aktı biraz işte oz aman adet oldm diye dşndm ama durdu bıçak kesiği gibi hiç bişy yok snraki gün gene kahve leke o kadr değişk bişy ki adet miyim ne yani anlamadım belki yaşayan biri vardr dedm .. zaten illaki doktora gidicem pozitif veya negatf ..

Aynisini yasiyorum bugun 3. Gun peceteye sildikce kahve pemmbe geliyo. Yarin reglim ama delircek gibiyim. Sabredemiyorum olcaksa olsa tam insallah olmaz

Aynisini yasiyorum bugun 3. Gun peceteye sildikce kahve pemmbe geliyo. Yarin reglim ama delircek gibiyim. Sabredemiyorum olcaksa olsa tam insallah olmaz
İşte bende tam senn gibiyken yaptım test silik çıktı bi sonraki gün kanama oldu oda bi sonraki tuvalette baktm hiç bişey yok off cok gerici bi durum

Allah Allah bu aralar baya bikisi bu seyi yasiyor galiba.bende saat 12de kahve pembe leke geldi hala sokulemedim.simdiye coktaan gelirdi o lekelerden sonra benim adet.cok tuhaf gercekten.bide bicok kisinin ayni zamanlara yakin yasiyor olmasi ilginc

Allah Allah bu aralar baya bikisi bu seyi yasiyor galiba.bende saat 12de kahve pembe leke geldi hala sokulemedim.simdiye coktaan gelirdi o lekelerden sonra benim adet.cok tuhaf gercekten.bide bicok kisinin ayni zamanlara yakin yasiyor olmasi ilginc
Bende anlamadim ama bu aylarda mevsimsel diyen de var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…