Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık Kahverengi leke ardından idrar testinde 2. Çizgi silik çıktı ama lekeler devam ediyor
- Konu Sahibi Bircicek
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- gebelik testi kahverengi akıntı silik idrar testi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 13 Mart 2019
- 2.453
- 2.486
- 83
Al bi lekezade daha:) gecmis olsun bacim ins bebistendir 9 ay gelmez ama noluyo bize yahu merkur retrosu gecmedimi dahaÇok komik olacak ama aynı durumu yaşıyorum. Benim de beklediğimden erken başladı. Bugün 2. Gün aynı lekeler. Ya yarın sökülüp adet olucam ya da test alıcam
Al bi lekezade daha:) gecmis olsun bacim ins bebistendir 9 ay gelmez ama noluyo bize yahu merkur retrosu gecmedimi daha
Ben doğrudan regl olduğumu düşünmüştüm ama konuya denk gelince acaba mi? Dedim. Hemen de eşimden test istedim. Gelirken alacak nobetciden. Adamı da heveslendirdim boşa
Ay birimiz bari hamiş olsaÇok komik olacak ama aynı durumu yaşıyorum. Benim de beklediğimden erken başladı. Bugün 2. Gün aynı lekeler. Ya yarın sökülüp adet olucam ya da test alıcam
Ben doğrudan regl olduğumu düşünmüştüm ama konuya denk gelince acaba mi? Dedim. Hemen de eşimden test istedim. Gelirken alacak nobetciden. Adamı da heveslendirdim boşa
Aman denemkten zarar gelmez ,, o deglde negatf çıkarsa bn nye adet olamadm acabs yaaa
Ay birimiz bari hamiş olsa
Aman denemkten zarar gelmez ,, o deglde negatf çıkarsa bn nye adet olamadm acabs yaaa
Allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah
Amin canım hepimizdAllah hakkımızda hayırlısını versin inşallah
- 27 Şubat 2019
- 2.670
- 2.141
- 63
Negatif test kuzum , Hayırlısı :) valla adet olmakta müthiş rahatlatıyor insanı belirsizlik cok kötü yaBen bu kervandan ayriliyorum sanirim bugun adet gunum ve yogun kahve akintim geldi tekrar ve devami normalde kanamadir benim. Hayirlisi.bekliyorum. boyle belirsizlik daha zor.
- 27 Şubat 2019
- 2.670
- 2.141
- 63
Ben anlamadim valla niye boyle oldu. Adet oldum bende. En azindan gununde oldum erken geldi diye de uzulmustum.. ama bu lekelenmeye anlam veremedim. Bu ay sogan kuru felan denicem cunku enfeksiyon olabilir bu durumNegatif test kuzum , Hayırlısı :) valla adet olmakta müthiş rahatlatıyor insanı belirsizlik cok kötü ya
Doktora gdcem haftya baklm ne dicek bu ay ovulasyon yapcam bi ara soğan kürünü de denicem baklm hayrlısıBen anlamadim valla niye boyle oldu. Adet oldum bende. En azindan gununde oldum erken geldi diye de uzulmustum.. ama bu lekelenmeye anlam veremedim. Bu ay sogan kuru felan denicem cunku enfeksiyon olabilir bu durum
Ben anlamadim valla niye boyle oldu. Adet oldum bende. En azindan gununde oldum erken geldi diye de uzulmustum.. ama bu lekelenmeye anlam veremedim. Bu ay sogan kuru felan denicem cunku enfeksiyon olabilir bu durum
Günnde olmkta önmli olablyor demkki bazen böyle artk doktta gdm de bklm ne dcek merak edyrum ..
- 27 Şubat 2019
- 2.670
- 2.141
- 63
Aynen canim bizede yaz bakalim. Ama sogan kurunu tavsiye ederim.Günnde olmkta önmli olablyor demkki bazen böyle artk doktta gdm de bklm ne dcek merak edyrum ..
- 13 Mart 2019
- 2.453
- 2.486
- 83
- 27 Şubat 2019
- 2.670
- 2.141
- 63
Olunca.gecmiyo o.gerginlik.suan.sinir küpüyüm insallah surdan birisi.hamile çıkar da azicik yuzumuz gulerBende hala gelen giden yok kizlar.peceteye silerken kahve lekeler bulasiyor okdr.boşa ped koydumolsamda gerginligim gecse ya bu ne
- 13 Mart 2019
- 2.453
- 2.486
- 83
Yokya bekle az daha gecer.bizim daha kotu ya bugun bat benim belki gelir aksama diye umit ediyrmOlunca.gecmiyo o.gerginlik.suan.sinir küpüyüm insallah surdan birisi.hamile çıkar da azicik yuzumuz guler
- 27 Şubat 2019
- 2.670
- 2.141
- 63
Insallah diyemicem kirmizilar gelene kadar umut var demektirYokya bekle az daha gecer.bizim daha kotu ya bugun bat benim belki gelir aksama diye umit ediyrm
- 6 Mart 2019
- 382
- 316
- 23
- 27 Şubat 2019
- 2.670
- 2.141
- 63
Sakince bekle kuzum ignenin etkiside olabilir bata cok varmis daha regl degildir.kızlar çatlatma iğnesi vurulduğumun 9cu günü ve bata 5 gün var hafif pembe kahve lekeler geldi sizce yerleşme kanaması mı yoksa reglmi çok korkuyorum
- 6 Mart 2019
- 382
- 316
- 23
ay ne güzel konuştunuz ben,m daha ikinci denemem bukadar yıprandım bi ay daha beklemek istmem allah isteğen herkese nasip etsinSakince bekle kuzum ignenin etkiside olabilir bata cok varmis daha regl degildir.