Kahverengi Çİzgi

bxixdxixxsxxixm

KALBİM EGE' DE KALDI
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2008
1.193
2
42
Kızlar birşey sormak istiyorum. Hamilelikte karının bir yerlerinde kahverengi çizgi çıkarmış. Tam olarak neresinde ve bu nedir. Bende henüz öyle bir şey yok yada ben göremiyorum. eve gidince ayrıntılı bakacam.Herkes çizgin çıktımı diye soruyor. Ya bana bilgi verin lütfen.çıkınca ne oluyor çıkmazsa ne oluyor. :uhm:

canım sanırım bu göbek deliğinin hemen altından aşağıya doğru ince kahve bi çizgi ama bizim için yani temmuz anneleri için henüz erken ilerde belirginleşicek die biliyorum

cok az var o cizgiden 4 ayın içindeyim bende bir kac ay sonra daha belirgin olur kızlar dogumdan sonra yok oluyomuş zaten

Kızlar birşey sormak istiyorum. Hamilelikte karının bir yerlerinde kahverengi çizgi çıkarmış. Tam olarak neresinde ve bu nedir. Bende henüz öyle bir şey yok yada ben göremiyorum. eve gidince ayrıntılı bakacam.Herkes çizgin çıktımı diye soruyor. Ya bana bilgi verin lütfen.çıkınca ne oluyor çıkmazsa ne oluyor. :uhm:

kahverengi cizgidemi varmis :eek: ben damarlarimdan baska bisey goremedim daha.:bbo:
gercekten cikinca noluyor cikmayinca noluyor?

Kızlar bu çizgiye "linea nigra" deniyormuş ve 20. haftada ortaya çıkıp doğumdan sonraki bir kaç ay içinde yok oluyormuş.. Yani bizim için henüz erken sanırım. Yaklaşık 1,5 - 2 ay sonra bizde de başlayabilir.... Görürseniz korkmayın :)))

İyi peki de çıkınca ne oluyoki herkes sorup duruyo. Gerçi ben 20 haftalık hamile gibiyim. Hamile kazakları hamile pantolonları... gören herkes kaç aylık diye soruyo daha şişecem sanırım ben..

canım daha erken hamileliğin ilerki dönemlerinde çıkıyo göbeğin altından başlayıp tam ortadan ikiye ayırıyo ne işe yaradığını tam olarak bilmiyorum

Herkeste olmuyo kızlar merak edip beklemeyin yani bende var mesela karnımı dikey ikiye kesen bi çizgi kasıklardan aşağı iniyo diğer ucuda kaburga başlangıç noktasına kadar ulaşıyor.
33+1

İyi peki de çıkınca ne oluyoki herkes sorup duruyo. Gerçi ben 20 haftalık hamile gibiyim. Hamile kazakları hamile pantolonları... gören herkes kaç aylık diye soruyo daha şişecem sanırım ben..

Bıdışım çokmu büyüdü karnın benimde sanki 5 6 aylık gibi benim 4 ay dolmak üzere yengemin 6 aylık hemen hemen onunki kadar benimki sana da büyük olduğunu söylüyolarmı ?

Bıdışım çokmu büyüdü karnın benimde sanki 5 6 aylık gibi benim 4 ay dolmak üzere yengemin 6 aylık hemen hemen onunki kadar benimki sana da büyük olduğunu söylüyolarmı ?

Beni sorma canım ya dik durduğumda ayak parmaklarımı zor görüyorum toplam 7 kilo aldım ve bu 7 kilonun yarısı karnımda yarısı göğüslerimde.. düşün artık gerisini......

kızlar bu çizgi doğumunuzun yaklaştığını gösteren bi cizgidir.göbeğin altından ve üstünden gelen bu cizgiler birleştiğinde doğumun yaklaştığının habercisidir.bu cizgi 4.aydan sonra çıkmaya başlar açık kahve rengi.gittikçe koyulaşır.doğumdan yaklaşık 1 yıl sonra koybolur ama tamammen değil.benim oğlum 14 aylık ama hafif var cizgi.

benimde yukarıya kadar hafif belli oluyor ama karnımı biraz kaldırıp alttan baktıgım zaman allatn gelen kahve rengi cizgi daha koyu belli oluyor.

benimde hafiften olmaya başlamış biraz zorlanıyorum görmekte alt tarafı :))ama aynadan baktığım kadarıyla olmuş benimde çizgim...

27. haftamda göbeğimin üzerinde belli belirsiz kahverengi bir çizgi olarak belirdi. Öncesinde herhangi bir çizgi yoktu.

X