26nisan'da gittiğimde ertelenmeyi söylediğinde yeni tarih olarak 25ini yazmıştı, kesin yaparım ogün dedi ama ben yinede ertelenir düşüncesindeyim nedense, kendimi çokta o güne kaptırmak istemiyorum sonrası ağır geliyo hayal kırıklığı yaşamak kötü, drun aramasını bekliyorum işte bakalım nolucak .Merhaba ameliyat gününüz belirlendi mi
Biliyorum cnm gördüm yoktu foton ama yazdıkların öyle ısındırdıki seni bana, görmeni istedim benimkileri :)Canım benim albümüm yok. Yapamadım. Ama şöyle söyleyim.yapıldıktan sonra müthiş bir görüntü olacak. Benden söylemesiumarım doktorunu iyi seçmişsindir. Umarım herşey gönlünce olur. Ama benden tavsiye kesinlikle düşük cc düşünme. Çünkü göğüslerinin içi boşalmış. Dikleştirme gerekebilir. Doktorun bileceği iş tabi. Ne kadar büyük olursa o kadar güzel durur
Bence 350 den fazlasını alır senin göğüslerin. Çünkü zaten boş bi doku var. Dikleştirme olayı doktora bağlıdır silikonla toparlar derse süper. Görünüş itibarıyla tahmin ediyorum ki çok güzel olacak. Sadece biraz sabır. Doğum yapmışsın doğum sancısı çekmedim ama eminim onun yanında çok çok az kalıyordur. O yüzden sonuç odaklı düşünmek lazımBiliyorum cnm gördüm yoktu foton ama yazdıkların öyle ısındırdıki seni bana, görmeni istedim benimkileri :)
Evet üst lobum boşaldı 2emzirmeden sonra ,öncedende küçüktü ama diri ve dolgundu enazından, içleri boşalınca psikolojimi çok etkiledi ayakta neyse iyi yinede, yatarken dümdüz olmaları beni çok üzüyodu .Dr görünce gayet iyi göğüslerin dedi dikleştirmeye gerek yok silikonla gayet güzel toparlar dedi. Çok mutlu oldum, ben silikonları kendim aldımya 250-350cc arası gelicek inşallah 350yi takar en büyüğü o çünkü gelenlerden. Tabi sığarsa dedi Dr .
Benım meme altı kesı kas altı yaptılar ama sabah 9 da gırmıstım amelıyata saat 2 gıbı cıkmısım biraz sıkıntılı gecmıs ıkı amelıyat oldugu ıcın gogsume baktım acayıp buyuk okadar pişman oldumkı ben ne yaptım dedım kendı kendıme dıger gunu sabah asıstanı ve dr geldı konutum merak etme dedı 1,5 aya kadar okadar ınıcekkı dedı bıraz sakınledım ama bu konusma uzerıne bıle cıkartmayı dusunuyordum ıyılesıp cıkartacam dedım asıstanada soyledım sadece sabır dedı suan 17 gun oldu ve ben normalde 80 beden takan bırıyım dr bana 350 -375 -400 arası olur dedı hangısını ıstersın ben 350 dedım amalıyatta denemıs 375 en ıdalı oldugu ıcın 375 koymus ssuan yarısı gıttı ve cok dogallasmaya basladı yumusamaya basladı odemıde atıyor bide benım etrafdan hıc kımse fark etmedı boyum 163 kılom 61 suan cok memnum ve artık kuculsun ıstemıyroum benım morarma cok oldu halada cok var bıde dıkıste acılma oldu bıraz bunlar canımı sıktı dr lada gıdıp gorusemıueoum cunku elazıgdan ıstanbula gıdıp amelıyat oldum sımdı acılan dıkıslerım kapanmaya basladı cok sukur kollarımı rahat hareket etırıyorum oyle goz korkutukları gıbı bırsey degıl sadece 7. Gunumde gogsume bıcak saplıyolar gıbı bı agrı hısettım bır tek o gun sıkıntı yasadım harıcınde cabuk alıstım baska oyle abartılan bı agrım olmadı ben burundan dolayı cok cektım ama gogus amelıyatı bırsey degıl kolay bı amelıyatmıs tavsıye edıyorum sankı hep varmıs gıbıler mutluyum darısıda senın ve ısteyenlerın basına hayırlısıyla ınsallahEvet cnm ertelendi, sabırsızlıkla drun aramasını bekliyorum .Stresim böyle dahada arttı ama sabretmekten beklemekten başka çarem yok .
Senin adına çook sevindim ne güzel zamanında olmuşsun ,bende olsaydım 2 haftamı devirmiş rahatlamış olucaktım demekki .Ben dra büyük olmasın doğal olsun göze batmasın dedim. 250-350arası deniycem dedi bende 350istiyorum ama büyük olur korkum var, boyum 169-58kiloyum. Senin kaç .
Malum eşim ve annem hariç bilen yok olmıycakta oyüzden büyük olupta kimsenin anlamasını istemiyorum
Kasaltımı oldu senin, benim kasaltı olucak çok acı çektinmi anlatırmısın biraz süreçten :)
Evet cnm 2doğum yaptım hemde araları az. 13ay var ,2side normal doğum oldu onun yanında bunun acısı elbette azdır bencede :)Bence 350 den fazlasını alır senin göğüslerin. Çünkü zaten boş bi doku var. Dikleştirme olayı doktora bağlıdır silikonla toparlar derse süper. Görünüş itibarıyla tahmin ediyorum ki çok güzel olacak. Sadece biraz sabır. Doğum yapmışsın doğum sancısı çekmedim ama eminim onun yanında çok çok az kalıyordur. O yüzden sonuç odaklı düşünmek lazım
Çok geçmiş olsun cnm en zoru atlatmışsın ne güzel. Boyun benden kısaymış ve 375gayet iyi diyosun demek ,350-375arası pek fark olmadığını söylüyolar oyüzden inşallah diyorum 350takılır banada bende artık mutlu olurum ..aksilik çıkmasında olsun artık şu iş cidden boğaldım boğaldım :)))Benım meme altı kesı kas altı yaptılar ama sabah 9 da gırmıstım amelıyata saat 2 gıbı cıkmısım biraz sıkıntılı gecmıs ıkı amelıyat oldugu ıcın gogsume baktım acayıp buyuk okadar pişman oldumkı ben ne yaptım dedım kendı kendıme dıger gunu sabah asıstanı ve dr geldı konutum merak etme dedı 1,5 aya kadar okadar ınıcekkı dedı bıraz sakınledım ama bu konusma uzerıne bıle cıkartmayı dusunuyordum ıyılesıp cıkartacam dedım asıstanada soyledım sadece sabır dedı suan 17 gun oldu ve ben normalde 80 beden takan bırıyım dr bana 350 -375 -400 arası olur dedı hangısını ıstersın ben 350 dedım amalıyatta denemıs 375 en ıdalı oldugu ıcın 375 koymus ssuan yarısı gıttı ve cok dogallasmaya basladı yumusamaya basladı odemıde atıyor bide benım etrafdan hıc kımse fark etmedı boyum 163 kılom 61 suan cok memnum ve artık kuculsun ıstemıyroum benım morarma cok oldu halada cok var bıde dıkıste acılma oldu bıraz bunlar canımı sıktı dr lada gıdıp gorusemıueoum cunku elazıgdan ıstanbula gıdıp amelıyat oldum sımdı acılan dıkıslerım kapanmaya basladı cok sukur kollarımı rahat hareket etırıyorum oyle goz korkutukları gıbı bırsey degıl sadece 7. Gunumde gogsume bıcak saplıyolar gıbı bı agrı hısettım bır tek o gun sıkıntı yasadım harıcınde cabuk alıstım baska oyle abartılan bı agrım olmadı ben burundan dolayı cok cektım ama gogus amelıyatı bırsey degıl kolay bı amelıyatmıs tavsıye edıyorum sankı hep varmıs gıbıler mutluyum darısıda senın ve ısteyenlerın basına hayırlısıyla ınsallah
Selammmm ameliyatından once seninle karsılastığıma sevindim. ( hala olmamıssındır umarım) kesinlikle 350 cc den kucuk taktırma. boy ve kilomuz uyuyor . ben 4 yıl once yaptırdım. 350cc mentor. küçük değiller ama daha buyuk olsaymıs diyorum hep. mümkünse 400 ya da uzeri bile taktırabilirsin. dediğin gibi o kadar para vericeksin. Değsin dimi.Evet cnm 2doğum yaptım hemde araları az. 13ay var ,2side normal doğum oldu onun yanında bunun acısı elbette azdır bencede :)
Şimdi sen 350den fazla alır vücudun dedinya benim moral gitti ,şimdi ümit ediyimde bari 350yi bari taksın ve ben memnun kalayım ,valla okadar acıydı paraydı süreçti bari değsin yaa ,,
Boyum 169,58kiloyum bana 350bile büyükmüş gibi geliyor umarım hayalkırıklığı yaşamam .Çok sağol cnm .
Banada dren takılacak ama direnlerin çıkmasının net günü olmaz şöyleki içerdeki sıvı bitince çıkarılacak. Bu 1 günde olabilir 4 günde. Drenlerle eve gönderileceksiniz. Sonrasında çıkartmaları için tekrar geleceksiniz. Dönüşde araç ayarlamanızda fayda var çünkü ilk 3-4 gün ağrı oluyormuş. Yanınızada terlik havlu ayna önden komple açık pijama ve şal alın. İlk yürümede şalla daha kolay oldu demiş biri mantıklı geldi.
Cnm şal şöyleki,, hani pijama giyiyorsun altına ama üstüne bişey giyemiyosun ya acıdan,gerçi biraz dayanıklıysan yardımla önü fermuarlı eşofman tarzı bişey giyebilirsin, ama önünü kapatamıyosun ya mesela ozaman şalla kapatabilirsin oşekilde çekinmeden rahatça yürüyebilirsin veya üstüne hiçbişey giyemedin diyelim ozaman şalı komple üstüne sarıp kapatıp öyle yürürsün anlamında söylüyorlar şalın kolaylığını :) bana mesela gerek kalmamıştı direnler varken bile eşofmanımı giyip önünüde kapatmıştım öyle dolaşmıştım hastane bahçesinde, bolumsu zaten rahat oluyo eşofmanlarşal nasıl kolaylaştırmış anlayamadım
Cnm şal şöyleki,, hani pijama giyiyorsun altına ama üstüne bişey giyemiyosun ya acıdan,gerçi biraz dayanıklıysan yardımla önü fermuarlı eşofman tarzı bişey giyebilirsin, ama önünü kapatamıyosun ya mesela ozaman şalla kapatabilirsin oşekilde çekinmeden rahatça yürüyebilirsin veya üstüne hiçbişey giyemedin diyelim ozaman şalı komple üstüne sarıp kapatıp öyle yürürsün anlamında söylüyorlar şalın kolaylığını :) bana mesela gerek kalmamıştı direnler varken bile eşofmanımı giyip önünüde kapatmıştım öyle dolaşmıştım hastane bahçesinde, bolumsu zaten rahat oluyo eşofmanlar
Şöyleki ilk 3-4 gün baya ağrı oluyor en azından benim öyle oldu. Kollarımı hiç hareket ettiremiyordum o yğzden şal kullanışlı oluyor.şal nasıl kolaylaştırmış anlayamadım
üstünüze şal doluyosunuz yaniŞöyleki ilk 3-4 gün baya ağrı oluyor en azından benim öyle oldu. Kollarımı hiç hareket ettiremiyordum o yğzden şal kullanışlı oluyor.
80 b takıyordum cnm, tam dolgulu haricinde sütyen takamıyordum ben, çünkü 2emzirme sonrası cidden içleri puding gibi olmuştu ve sönmüştü küçülmüşlerdi, elbiselerin altında malesef dolgulu sütyenim olmazsa olmazdı nerdeyse dümdüz oluyordu,en kötüsüde yatarken dümdüz oluyorlardı eşimden ötürü hiç bu kadar kötü hissettiğim başka an olmazdı, sırf oyüzden yaptırdım dile kolay 7yıl sabrettim bunun için, ve kavuştum, şuan sütyen kullanmıyorum hiç. :)) dışarı çıkarkende takmıyorum, ama meme uçlarım belli olan ince badi falan giyersem ozaman mecbur penye sütyen takıyorum dışarı çıkarken:) onun haricinde evde hiç takmıyorum nerdeyse 1senedir, :))hee anladım saol canm bende oyuzden önü düğmeli pijama takımı aldım rahat olsun diye bu arada senin 300 takılmış sanırım önce kaç bedendin suan kaç takiyosun küçük olmadimi
80 b takıyordum cnm, tam dolgulu haricinde sütyen takamıyordum ben, çünkü 2emzirme sonrası cidden içleri puding gibi olmuştu ve sönmüştü küçülmüşlerdi, elbiselerin altında malesef dolgulu sütyenim olmazsa olmazdı nerdeyse dümdüz oluyordu,en kötüsüde yatarken dümdüz oluyorlardı eşimden ötürü hiç bu kadar kötü hissettiğim başka an olmazdı, sırf oyüzden yaptırdım dile kolay 7yıl sabrettim bunun için, ve kavuştum, şuan sütyen kullanmıyorum hiç. :)) dışarı çıkarkende takmıyorum, ama meme uçlarım belli olan ince badi falan giyersem ozaman mecbur penye sütyen takıyorum dışarı çıkarken:) onun haricinde evde hiç takmıyorum nerdeyse 1senedir, :))
Penye sütyenimde beden 80 b yazıyor tabi içleri dolu dolu dolduruyor:))hemde dolguydu telliydi onlardan değil pamuklu kumaş bu,
kurtuldumya o iğrenç sütyenden şükürler olsun bu günlerime :) darısı sana inşallah cnm benim
Evetüstünüze şal doluyosunuz yani
Canım mrb bir sene oldu mu sen yaptırali yaptirdin kurtuldun. Şimdi nasil hissiyat?Ustelik sanirim devlet hastanesinde yaptirmistin hangi sejir hangi doktordu80 b takıyordum cnm, tam dolgulu haricinde sütyen takamıyordum ben, çünkü 2emzirme sonrası cidden içleri puding gibi olmuştu ve sönmüştü küçülmüşlerdi, elbiselerin altında malesef dolgulu sütyenim olmazsa olmazdı nerdeyse dümdüz oluyordu,en kötüsüde yatarken dümdüz oluyorlardı eşimden ötürü hiç bu kadar kötü hissettiğim başka an olmazdı, sırf oyüzden yaptırdım dile kolay 7yıl sabrettim bunun için, ve kavuştum, şuan sütyen kullanmıyorum hiç. :)) dışarı çıkarkende takmıyorum, ama meme uçlarım belli olan ince badi falan giyersem ozaman mecbur penye sütyen takıyorum dışarı çıkarken:) onun haricinde evde hiç takmıyorum nerdeyse 1senedir, :))
Penye sütyenimde beden 80 b yazıyor tabi içleri dolu dolu dolduruyor:))hemde dolguydu telliydi onlardan değil pamuklu kumaş bu,
kurtuldumya o iğrenç sütyenden şükürler olsun bu günlerime :) darısı sana inşallah cnm benim
Evet cnm 25 mayısta oldum geçen sene, çok şükür hiçbir sorun yaşamadım, hissiyat konusunda da ilk 2aydan sonra düzeldi,, özelden yazıyorum hemen druCanım mrb bir sene oldu mu sen yaptırali yaptirdin kurtuldun. Şimdi nasil hissiyat?Ustelik sanirim devlet hastanesinde yaptirmistin hangi sejir hangi doktordu