"KahvemveBen"in meme ameliyatı(Büyük gün 30nisan:)

1 aylık ilaç kullanımı sonucu illaki değiştirir canım bence hiç ümitsizliğe kapılma.
Ben yıllar önce B12 seviyem alt sınırında çok çok altındaydı bir ay hap ve haftada bir iğne yazmak zorunda kalmıştı doktor o zamanlar sınavım da vardı bir ay kullanıp kontrole gittiğimde sonuca ben bile şaşırdım ki ben felç derecesine gelmiştim kollarım tutmamıştı bir anda banyoda yığılacaktım. Meğer B12 vitamini neredeyse sıfır değerine yaklaşmış. Bir ay sonra kendime geldim şükür ondan sonra belli aralıklarda baktırdım hem demir, kan , B12 iyi çıkıyor çok şükür.
Normalde kanım da yıllardır hep düşük çıkar. Normal anemilik var bende de. Bir de 50 kilodan 58-59 kilo olunca tam istediğim gibi oldu :) hafif göbeklendim ama olsun onu bile seviyorum eheheh sağlık her şeyden önemli.
İnşallah sıkıntısız sen de atlatırsın, merakla bekliyorum ameliyat sonrası sürecini

Kızlar hadi bakalim takip ediyorum burdan. Işten geliyorum hemen bi foruma giriyorum kim hayallerine kavuştu diye:)Acı hiç gözümde deıl ben de çok istiyorum ama tek sıkıntım kabullenebilir miyim ne hissedicem.

Eşimi de ikna ettim. Yaptıranların yorumlarına çok ihtiyacım var inşallah hayırlısıyla olursunuz

Moralim çok bozuk, bugün görüşmeye gitmiştim ya randevu vermişti.26sında gel son görüşmeyi yapalım diye ,(silikonları almıştık epey önce,bugünde hatta giderken medcal sütyenimi aldım götürdüm görsün diye ne ümitliydim yaa)
Bana dediki tel nomu almamışlar arıycaklarmıştı erteleme olucak diye, ama gidince öğrendim bunu, 30u dahil baya bi yoğunluk acil ameliyatlar vs varmış benim iş yattı, öyle kızgınımki zaten stresliydim iyice arttı ocak ayından beri uğraşıyorum tam geçen ay gün aldım diye sevinirken günleri haftaları ne düşüncelerle bitirmeye çalışırken tam günüme 3gün kalmışken böyle bi erteleme neden okur neden anlamıyorum ,mayıs ayının 25ine diye yazdı ama o gün de gelince tekrar erteleme olurmu kesin bişey diyemem dedi. Cidden Yoruldum ben artık yoruldummm... .

Aaaa herseyde bir hayır var derdin bu olsun canim asla öyle düşünme mutlaka bir hayır var hiç uzulme

Ah cnm yaa keşke tek aksilik kansızlık olsaydı inan az önceki yazımdada belirttiğim gibi gün veripte haftalarca günü iple çekmek ve gün çatıncada ertelendiğini söylemesi inan çöktüm yine ,bide onu geçtim ayın 25ini bekliycem ogünde çatıcak hoop ya yine ertelenirse, ,valla artık Dr bahane yaratıyo gibi gelmeye başladı yada var bi hayır ondan gecikiyo, acaba olmamalımıyım diyorum
Herşey hazırken böyle uzayıp gitmesi canımdan bezdirdi kaç aydır ,eşimde iyice dellenmeye başladı çocuk oyuncağımı diyo ,çünkü cidden stresten ben ben değilim eşimde bundan rahatsız üzülüyo artık .Ben istiyorumki hemen olsun bitsin zaman uzadıkça ümitlerimde gidiyo artık sabredemiyorum zaman geçmiyo,, bide ne mutluydum 30unda olunca ramazan başlayana(15mayısa)kadar toparlanırım iyi olurum diyodum, ama 25i ramazanda oluyoruz nasıl olucak oy Allahım ooyyy .

Cnm üzülme. Seni çok iyi anlıyorum. Senelerdir bende karar verememişken ocak ayında gittim ve hemen bu hafta olmak istiyorum dedim. Sonra testlerde kitle çıktı uzadıda uzadı. Vardır bir hayır elbet. Bende dün olacaktım doktorum haftaya cumaya erteledi. Ama dünde regl oldum. Düşünsene ameliyat olduğum gün regl ile uğraşıcaktım. Onuda geçtim banyo yapamıycaktım. Benimki hayırlı oldu anlıycağın umarım seninkide öyle olur. Beklemek çok sinir bozucu ama gönlünü ferah tut.

Ameliyatı yapacak doktordan başka biri yok mu hastanede canım?
Protezleri de almışsın ama bilmiyorumki başka bir doktora görünmen daha mı mantıklı olur.
Ramazanın gelmesi sorun olur dediğin gibi....

Ameliyatı yapacak doktordan başka biri yok mu hastanede canım?
Protezleri de almışsın ama bilmiyorumki başka bir doktora görünmen daha mı mantıklı olur.
Ramazanın gelmesi sorun olur dediğin gibi....
Malesef yok cnm 2tanelerdi bayandı diğeri ama oda gidiyomuş hastaneden, zaten Dr ondan bukadar bunalmış 700binlik şehirde bi ben kaldım plastik cerrah diyo yetişemiyorum ameliyatlara diyo

Malesef yok cnm 2tanelerdi bayandı diğeri ama oda gidiyomuş hastaneden, zaten Dr ondan bukadar bunalmış 700binlik şehirde bi ben kaldım plastik cerrah diyo yetişemiyorum ameliyatlara diyo
Hadi yaa, halbuki giden doktorun yerine biri gelmeli madem bu kadar da yoğunluk var.
Canını sıkma canım, inşallah daha da ertelenmez ama geç olsun güç olmasın demişler. Sağlığın yerinde olsun da biraz daha bekleyeceksin artık...

Merhaba senınle aynı gun olucakdık amelıyat yınemı ertelenmiş senın uzulme vardır ondada bir hayır ama sana tavsıyem kucuk taktırma bana 375 takıldı amelıyattan cıktım dedım cooooook buyuk olmus ben cıkartıracam ıstemem bunu bugun 15. Gunum sankı eskı halıme dondum gıbı gelıyor ama bayagı kuculdu

Evet cnm ertelendi, sabırsızlıkla drun aramasını bekliyorum .Stresim böyle dahada arttı ama sabretmekten beklemekten başka çarem yok .
Senin adına çook sevindim ne güzel zamanında olmuşsun ,bende olsaydım 2 haftamı devirmiş rahatlamış olucaktım demekki .Ben dra büyük olmasın doğal olsun göze batmasın dedim. 250-350arası deniycem dedi bende 350istiyorum ama büyük olur korkum var, boyum 169-58kiloyum. Senin kaç .
Malum eşim ve annem hariç bilen yok olmıycakta oyüzden büyük olupta kimsenin anlamasını istemiyorum
Kasaltımı oldu senin, benim kasaltı olucak çok acı çektinmi anlatırmısın biraz süreçten :)

Merhaba canım. Ara ara girip takip ediyordum senin durumumu. Üzüldüm açıkcası. Ama her şeyde bi Hayır vardır. Şöyle bişey var tekrar tekrar söylüyorum. Biz bu ameliyatı yıllardır hasret kaldığımız büyük göğüslere sahip olmak için oluyoruz. Bırakın büyük olsun. En büyüğü olsun. Hele kas altıysa en en büyüğü olsun benim boyum 154 kilom 48 di ameliyata girerken. 375 kas altı takıldı. Doktoruma olabilecek en büyük boyutu istiyorum demiştim. Şimdi 7 ayım doldu. Ama gözüm alıştığı için muhtemelen çok küçük geliyor. Hatta eğer imkanım. olursa ilerde tekrar büyütmeyi bile düşünebilirim . O yüzden bence cc lere takılmayın. Vucudumun alabileceği en büyük silikonu en doğal şekilde istiyorum deyip geçin. Nacizane fikrim. :) acı olayına gelince sonuca odaklanırsan çekeceğin acıları değil yazın giyeceğin askılıları ve bikiniler i düşünürsün

Canım benim ne güzel yazmışsın, okadar iyi hissettirdinki bana kendimi çok teşekkür ederim çok haklısın hemde çok,,, hiçbişeyi hiçkimseyi önemsemeden sadece kendimi düşünerek olmalıyım bu ameliyatı, dra demiştim zaten çok göze batan olmasın çevrem farketmesin ,giydiğim dolgulu sütyen kadar olsa kafi dedim, oda vücuduna göre en uygun ccyi takıcam merak etme dedi.
Valla az önce uyandım bende biraz içim geçmiş 1saat kadar. Rüyamda ameliyata girmişim Dr güle oynaya silikonu takıyodu bana bende ayıktım konuşuyodum görüyodum ameliyatı
Olsada bitse ben acıya dayanıklıyım heleki burda aylardır sizlerden acının 1haftada geçiyo olduğunu bilmek bana dahada katlanma gücü verdi hazırlıklıyım herşeye .
Kafamdaki tek sorun hala sigara içiyo olmam

Canım benim albümüm yok. Yapamadım. Ama şöyle söyleyim.yapıldıktan sonra müthiş bir görüntü olacak. Benden söylemesi umarım doktorunu iyi seçmişsindir. Umarım herşey gönlünce olur. Ama benden tavsiye kesinlikle düşük cc düşünme. Çünkü göğüslerinin içi boşalmış. Dikleştirme gerekebilir. Doktorun bileceği iş tabi. Ne kadar büyük olursa o kadar güzel durur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…