- 13 Mart 2017
- 775
- 1.083
1 aylık ilaç kullanımı sonucu illaki değiştirir canım bence hiç ümitsizliğe kapılma.Kaldı 5gün
Yarın drla görüşmem var bakalım inşallah bi aksilik çıkmazda pazartesi ameliyat günüm askıya alınmaz,
Olsamda bitsede sonra tek ağrılarla boğuşmak kalsa cidden ocak ayından beri çıkan aksilikler yüzünden yüzüp yüzüp kuyruğuna geldim ,kansızlıktan ötürü bu meseleyi uzattı Dr ama kanımın artması için ilaç alıyorum 1aydır hiç ümidimde yok artış oldumu olmadımı .İşte artmadıysa Dr vazgeçerse diye korkuyorum yaa
Ben yıllar önce B12 seviyem alt sınırında çok çok altındaydı bir ay hap ve haftada bir iğne yazmak zorunda kalmıştı doktor o zamanlar sınavım da vardı bir ay kullanıp kontrole gittiğimde sonuca ben bile şaşırdım ki ben felç derecesine gelmiştim kollarım tutmamıştı bir anda banyoda yığılacaktım. Meğer B12 vitamini neredeyse sıfır değerine yaklaşmış. Bir ay sonra kendime geldim şükür ondan sonra belli aralıklarda baktırdım hem demir, kan , B12 iyi çıkıyor çok şükür.
Normalde kanım da yıllardır hep düşük çıkar. Normal anemilik var bende de. Bir de 50 kilodan 58-59 kilo olunca tam istediğim gibi oldu :) hafif göbeklendim ama olsun onu bile seviyorum eheheh sağlık her şeyden önemli.
İnşallah sıkıntısız sen de atlatırsın, merakla bekliyorum ameliyat sonrası sürecini