"KahvemveBen"in meme ameliyatı(Büyük gün 30nisan:)

Alyam2021

💐💐💐
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2018
714
572
Büyük güne 12 gün kaldı arkadaşlar çok heycanlıyım ,geri sayımı burdan yapmak güzel olucak,okadar aksilik yaşadım inşallah bundan sonra olmaz, 14ocaktan beri kaç aydır bekliyorum, hastaneyi aşındırdım gide gele aksilikler yüzünden, ama illa sebebi vardır belkide gün bu zamandır öyle oldu,,
Benim içinde dua edin n'olur çok endişeliyim 2evladım var ve aklımda sadece onlar var ya ameliyattan çıkamazsam onlar bensiz naparlar
(elimde değil en kötüyü düşünüyo beynim)

Edit:malesef büyük gün ertelendi çok mutsuzum, epey uzak tarihe erteledi bide Dr zaten zaman geçmiyodu sonunda gün çattı derken nedir bu aksilik yaaa

Son düzenleme:
Canim hayırlısı olsun şimdiden kim bakacak yavrulara herşey güzel olur inşallah oldu da bitti maşallah deriz sevgilerle aynı şeyi ben de düşünüyorum ameliyat psikolojisi bu nerde ve kime olacaksın buarada

Canim hayırlısı olsun şimdiden kim bakacak yavrulara herşey güzel olur inşallah oldu da bitti maşallah deriz sevgilerle aynı şeyi ben de düşünüyorum ameliyat psikolojisi bu nerde ve kime olacaksın buarada
Çocuklarım 9 ve 8 yaşında okula gidiyorlar, annem refakatçi kalıcak hastanede oyüzden çocuklar ablamda kalıcak 1,2gün, hastanede 1 gün kesin kalırsın dedi dren takıcakmış duruma göre 2günde kalabilirmişim, eşimde işte olucak akşam 5e kadar, tabi 7de gitti için çocukları okula bırakamaz en iyisi ablam diye düşündüm.

İnşallah iyi geçer herşey,teşekkür ederimm :)

Hangi doktor ve nerede olacaksınız, fiyat bellimi, özelden de olsa bildirmeniz mümkün mü, ben de olucam hala içime sinen doktoru bulamadım
Şimdiden geçmiş olsun güzel haberlerini bekliyoruz.

Kaldı 8günsaat 4olmuş ve ben hala deli gibi saatlerdir meme forumlarından ayrılamadım, oku oku oyy oyy. Şu süreci bi atlatsamda bende sadece olmak isteyenlere cesaret versem, cidden bu öncesi süreç sonrasına göre daha zor. bide şu sigarayı bırakabilseydim yada enazından azaltabilseydim ama olmuyo belkide en büyük gerginliğim bundan. Offf bunca streste bide sigarayı bırakırsam dahada kötü olucam çare yok bekleyip görücez.

Yaa bide bişey sorucam az çok ameliyata giderken neler götürmem gerek neyi götürmessem sıkıntı yaşarım. Eksiksiz gitmek istiyorum bulunduğum yerden uzak şehirde hastane giderken arabayla gidicez annemle ama dönüşte araba bulamayabiliriz otobüsle sıkıntı yaşarmıyım çok taksiylede gelmemiz imkansız napıcaz bilmiyorum.. Bide drenler birgün kalır dedi Dr ama duruma görede bikaçgün kalabilir dedi hastanede enfazla 2gün kalırsın dedi ama drenler uzun kalırsa beni taburcu edermi yoksa drenler çıkmadan taburcu edilmezmi.. Cvb verirseniz çok mutlu olurum.

Hangi doktor ve nerede olacaksınız, fiyat bellimi, özelden de olsa bildirmeniz mümkün mü, ben de olucam hala içime sinen doktoru bulamadım
Şimdiden geçmiş olsun güzel haberlerini bekliyoruz.
Ben devlet hastanesinde olucam silikonları 3.550ye aldım, hastanede 1789 ,artı bide sütyeni kendim aldım 350 TL,toplam 5639₺ ye hallolmuş olucak cnm .

Banada dren takılacak ama direnlerin çıkmasının net günü olmaz şöyleki içerdeki sıvı bitince çıkarılacak. Bu 1 günde olabilir 4 günde. Drenlerle eve gönderileceksiniz. Sonrasında çıkartmaları için tekrar geleceksiniz. Dönüşde araç ayarlamanızda fayda var çünkü ilk 3-4 gün ağrı oluyormuş. Yanınızada terlik havlu ayna önden komple açık pijama ve şal alın. İlk yürümede şalla daha kolay oldu demiş biri mantıklı geldi.

Ben devlet hastanesinde olucam silikonları 3.550ye aldım, hastanede 1789 ,artı bide sütyeni kendim aldım 350 TL,toplam 5639₺ ye hallolmuş olucak cnm .
Hangi marka slikon takılacak? Dolarla aldınız dimi bende kendim alıcam henüz fiyat vermediler 2500-3000 arası dediler. Cc bellimi?

Kaç cc taktiriyorsun ameliyat dan sonra son durumunu paylaşır mısın bende yaptırmayı düşünüyorum insallah çok güzel olur şimdiden geçmiş olsun

Teşekkür ederim cnm :)
Evet ameliyat sonrasında hertürlü zorluğu sağolsun kkdaki hanımlardan okuya okuya öğrendim, ama giderken kardeşim arabayla götürücek bilmiyo ne amelşyatı olucamı geri dönüşte beni götürürse öğrenir diye şeyetmek istemedim .Başka türlü gelme yolunu bulucam artık. Olmadı eşime söylerim o götürür :)

Umarım direnler okadar çok kalmaz zor bi durum onlarla 4gün yaşamak herhalde. .
Hangi marka slikon takılacak? Dolarla aldınız dimi bende kendim alıcam henüz fiyat vermediler 2500-3000 arası dediler. Cc bellimi?
Silikonlar yurtdışından geliyomuş oyğzden dolar üzerinden fiyat çıkarttı türklirası olarak ödedik işte. Mentor marka takılıcakmış. Cc 250-350 arası deniycem dedi Dr. Fazla büyük istemiyorum dedim dolgun ve dik dursun yatınca dümdüz olmasından kurtulayım yeter dedim :)
Kaç cc taktiriyorsun ameliyat dan sonra son durumunu paylaşır mısın bende yaptırmayı düşünüyorum insallah çok güzel olur şimdiden geçmiş olsun
Elbette sonrası sürecimi paylaşıcam memnuniyetle cnm ,yeterki sorunsuz şu günü atlatıp evime geleyim başka bişey istemiyorum :) Dr 250-350cc arası deniycem hangisi uygun gelirse takarım dedi. Ama vücut yapım çok iyi olduğunu söyledi omuz yapon geniş gayet güzel olucaktır merak etme dedi.

Merhaba bende 30 nisan hem burun hem gogus amelıyatı olacagım ve heycan korku hepsını bır arada yasıyorum Allah yardımcımız olsun
Gündaşız demekki ne mutlu, hayırlısı olsun cnm, bendede var aynı korku ve heycan, ama heycanım mutluluktan korkumda sigarayı bırakmamamdan ve anesteziye kötü etkisi olursa düşüncesinden. Başka hiçbişeye kafa takmıyorum sağsağlim ameliyattan çıkalımda sonrasındaki ağrılar vız gelir inan.. Sürecini takip edicem cnm çok az kaldı. :))

Perşembe gidiyorum gel demişti Dr. Son kontrolleri konuşmaları yapalım demişti.

Hayırlısıyla ol kurtul inşallah sıkıntısız bir süreç olur canım.
Zaten forum ameliyat öncesi motivasyon için güzel bir yer, bir ton konu mevcut. Yalnız değilsin, senin gibi ameliyatı bekleyen niceleri var, sakin olmaktan başka çare yok. Ameliyat çıkışı, küçük memelerden kurtulacaksın, özgüvenin gelecek en güzeli bu. Sadece bunu düşün şu an
Şimdiden acil şifalar dilerim.
Her şey istediğin gibi olur umarım.

Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim haftalar öncesi stresime bakarsak şuan sizlerin sayesinde okadar rahatımki hiçbişey korkutmuyor artık beni. Öyle yada böyle o ameliyata giricem korkunun ecele faydası yok ,sadece heycan var şimdi oda olsun yani :))
Anesteziden uyanayım başka bişey korkutmuyo gözümü sonrası sürecim ağrılı olucak evet kas altı olucak çünkü ama 1hafta katlanıcamı bilmek iç açıcı.Sabredicem...tekrar teşekkürler inşallah herşey güzel biter .

Kaldı 5gün
Yarın drla görüşmem var bakalım inşallah bi aksilik çıkmazda pazartesi ameliyat günüm askıya alınmaz,
Olsamda bitsede sonra tek ağrılarla boğuşmak kalsa cidden ocak ayından beri çıkan aksilikler yüzünden yüzüp yüzüp kuyruğuna geldim ,kansızlıktan ötürü bu meseleyi uzattı Dr ama kanımın artması için ilaç alıyorum 1aydır hiç ümidimde yok artış oldumu olmadımı .İşte artmadıysa Dr vazgeçerse diye korkuyorum yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…