kahvegözlüm meme estetiği ameliyatı

Maşallah canım Allah mutluluğunu daim etsin inşallah.

bende cok ıstıyorumm oyle kucuklerkıı
bı bebegım var hamılelıkte az sıstı sonra gene fosss
34 a la senza sutyen takıyorum ve cok takık bı haldeyım
ılk evlılıgım bıttı 2 sene evvel 2.evlılıgımı yapıcam eylulde
keske hayatıma bırı gırmeden evvel yaptırsaymısım
parasınıda gecıyorum
1 ay denıyor 15 gun dehset agrı denıyor ee calısıyorum nasıl olacakkı
gogusleırmın dogal buyumesı ıcın dua etmekten baska sansım yok off

Canım yaşadıgın psikolojiyi çok iyi anlıyorum.Bende evli iki çocuk annesi bir bayanım.Emzirme dönemlerinde benimde gögüslerim inanılmaz büyüdü.Fakat sonrasında ise hayal kırıklıgı tabiki ( Eskisinden biraz daha küçülmüş bir gögüs..Sürekli dolgulu sütyen,dolgulu bikini kullandım.Saten dantelli çamaşırlara imrenerek bakıyordum malesef..Eşimle cinsel hayatımızı bile etkiledi,yanında soyunmaya çekiniyordum,sütyenimi çıkaramıyordum,dokunmak istedigi zaman kendimi geri çekiyordum..Korkunç,üzücü günlerdi yani ( Dogal yollardan büyümesini beklemek malesefki boşa zaman kaybı.Kremler ilaçlar para tuzagı,hepsi yüksek miktarda hormon yüklü.. Yani benim sana tavsiyem paranı ayarlayıp bu operasyonu olmak tabikide.Mutsuzsun belli,belki hayatında biri var belki yok,tekrar bir evlilik yaşayacaksın.Bu şekilde bir ilişkiye başlamaktansa operasyonumu olur daha kendine güvenen,özgüveni tavan yapmış bir bayan olarak ilişkiye başlamak,devam ettirmek daha harika olur tabi.Parasal olaya gelince devlet hastanelerinde bile bu ameliyatı yaptırabilirsim.Yani şöyle söyliyim 2000 ytl den kapın açık,özel hastane dersen 4000 ytl den yukarı çıkman gerekir Ameliyat sonrası iyileşme dönemine gelince bir hafta istirahat etmen yetrli olacaktır,belkide daha kıssa bir süre olur,belkide biraz daha uzar..Bu bünyeden bünyeye,yöntemden yönteme...degişebilen bir durumdur..Ama ben bir hafta derim yinede..Birde senin çalıştıgın,yaptıgın iş nedir bilemiyorum tabi,yani kollarını fazla kullandıgın bir işse seni zorlayabilir..Bu açıklamalarım senin kafanda bazı şeyleri netleştirmiştir muhakkak..Soracagın birşey olursa,aklına takılan yine sana yardımcı oluruz tabiki..Umarım sende bu ameliyatı olur ve hayata daha pozitif bakarsın ve bizim kadar mutlu olursun canım.. Herşey gönlünce olsun

Merhabalar,ameliyatimi bir sureligine erteledigim icin sizlere fazla yazamiyorum ama surekli takipteyim.kk aliskanlik yapiyor ne de olsa:)Baris Cakir gorusme yapacagim doktorlar listesindedir zira ameliyat sonuclarini begendigim doktorlardandir. Nitekim Burcu Poisa veDila nin albumlerini gordum Baris beyin ellerine saglik. Fakat benim kafama takilan sudur ki Baris bey daima damla protez tercih ediyor. Tamam meme dokusu hic olmayan veya cok kucuk olan bayanlarda bu dogal bi goruntu olusturabilir ama benim gibi 2 cucuk emzirmis ve meme dokusu sarkmis olanlarda hic hos durmayacaktir bu da benim gozlemlermden cikardigim sonuc. Baris Beyin tek tip ameliyatta israr etmesini anlayamiyorum?(kas zari alti,meme alti kesisi ve damla protez)Ama gene de kendisiyle gorusmeye gidecegim bana onerecegi ameliyat yontemini cok merak ediyorum,diklestirmeye ihtiyacim var mi o konuda ne soyleyecek merak ediyorum? Sonuclari sizinle paylasacagim...

Canım benim sana şöyle söyleyeyim ilk bir iki gün hafif ağrılı oluyorsun. Ben bir haftadan sonra süpeeer bir haldeydim..1 ayda toparlanıyorsun diyenler abartmış sana kesinlikle bu ameliyatta tamamen kendine gelmen için 1 hafta kafi benim için öyleydi şahsen..Sen de bence evlenmeden önce ameliyatını ol derim ben 2. evliliğe bombaa gibi girersin hem..ve aynı zamanda da 15 gün sonunda meme kıvamına gelmişti benimkiler şuan da öyleler tam meme kıvamında ne taş gibi sert ne de cıvık..Doktor araştırmalarına başla derim ben sana..Ha bu arada yumuşama da kişiden kişiye değişiklik gösterebilir belki ama bunun maksimum süresi de 1 ay civarıdır diye düşünüyorum benim bünyem hızlı bir iyileşme gösteriyor vücut direncim yüksek..Benim silikon markam da Natrelle bunun da etkisi olduğunu düşünüyorum çünkü ameliyattan önce doktorumla görüşmeye gittiğimde birkaç tane silikon numunesi elletiyor doktorum ve natrelle normal meme nasıl tepki veriyorsa o silikon da aynı tepkiyi veriyor..Doktorum piyasadaki en iyi silikonu kullandığını da eklemişti tabii o yüzden natrellenin bu kadar çabuk iyileşme göstermesi de çok normal.Diğer silikonları kullanmadığım için yorum da yapamam kendi silikonumun çok iyi olduğunu söyleyebilirim sadece diğer silikon kullanılan arkadaşlardan da bilgi alabilirsin.İyi araştırmalar diliyorum sana canım.

Ayy adım geçmiş hemen yazıyorum ben deee Teşekkürler canım benimmm gerçekten de ameliyat sonucum bir silikon ameliyatı beklentisinden çok daha iyi oldu..Bu kadar doğal güzel ve gerçek memelere kavuşacağımı düşünmüyordum..Barış bey in her meme ameliyatı birbirinden güzel içlerinde hiç kötü bir sonuç görmedim ki yüzlerce ameliyat fotoğraflarına baktık birlikte hepsi birbirinden güzeldi..Barış bey kendine göre en iyi yöntemi kullanıyor..Her doktorun da kendine göre seçimleri olduğu gibi..Sende bir sarkıklık görürse dikleştirme de önerecektir zaten damla protezi de uygun görmezse bunu söyler zaten doktorcuğumuz sonucu muhteşem olmayacak bir iş çıkarmaz Barış bey bunu görüşmeye gittiğinde kendin de bizzat göreceksin canım benim.Ha mesela bizim kızlardan biri yazmıştı şuan hatırlayamadım da Barış bey hasta görüşmelerinden birinde bir arkadaşa kas zarı altını uygun görmemiş mesela..Uygun görmezse yapmayacaktır sen kendini doktorumuzun sanatkar ellerine bırak ve rahat ol Gelişmeleri anlatırsın görüştükten sonra.

kızlar burdayım.şu an ameliyat olduğumu unutmuş durumdayım.sanki bu göğüsler hep benleymiş gibi.ama ben en çok 6 ay sonrasını merak ediyorum.küçülecekler diye ödüm kopuyor.birde 280 cc kararı barış beye bırakmıştım.keşke 300cc de ısrar etseymişim.ne bileyim gözüme sanki küçük geliyorlar.ama barış bey kesinlikle işinin ehli...birde bana bir bant korse şeklinde verdi onu her gece göğüslerimi üstten sıkacak şekilde takıyorum.1 ay kullan demişti.ama yalan yok bazen kullanmıyorum.canımı acıtıyor çıkarıyorum.birde bu süngerli hafif yada alttan destekli sütyenleri ne zaman kullanmaya başladınız siz.hepini öpüyorum.çok mutluyum.yazı dört gözle bekliyorum.

canım küçülmeyecekleeeeer nerdeyse 40 gün olmuş sen ameliyat olalı ben ödemleri falan 15 20 günde atmıştım vücudumdan bol bol su içerek sende de ödem falan kalmamıştır 40 günde gitmiştir canım.280 cc çok iyi bir boyut bence canım benim gözüme şuan büyük geliyorlar bende 280 cc mi taktırsaymışım diyorum dün cimbom33 diye bir arkadaşımız var ona özelden birkaç tane fotoğraf gönderdim yeni bir elbise almıştım da göğüs dekolteli onun duruşunu neyse içimde sadece penye sütyen olmasına rağmen cimbom33 ün ilk söylediği şu oldu çok güzelleşmişler ve büyümüşler dedi benim de gözüme biraz daha büyük geliyorlar şuan tamamen yumuşama evresi vs bitti zaten benim 15 gün itibariyle yumuşamış ve kıvam bulmuşlardı ama o günleriyle bu günleri kıyaslarsam gün geçtikçe fazlasıyla güzelleştiler yahu :) ve dediğim gibi cimbom33 ün de dediği gibi ki o benim göğüslerin her halini görmüş biri olarak büyümüş kesinlikle dedi bunu ben de hissediyorum..ama büyük olmasından şikayetçi miyim değilim tabii ki.hafif süngerli dediğin sütyen meme ucu belli olmasın diye söylüyorsan onu kullanabilirsin..Ama alttan destekli sütyeni boşver canım Barış bey zaten 6 ay buna müsade etmiyor.Ben artık hayatımdan tamamen çıakrdım destekli sütyenleri hepsi çöpe gitti..sen de sabırla bekle diyorum gün geçtikçe güzelleşecekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…