kahvegözlüm meme estetiği ameliyatı

kahvegxoxzlxuxm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2008
470
2
0
İstanbul
27/12/2011 tarihinde acıbadem şişlide barış çakıra ameliyat oldum.280cc damla protez takıldı.bu gün 3. günüm ve ben işe başlıyamadım.yatarken kalkarken zorlanıyorum.bir gerginlik var.zor işmiş kızlar.

Yuhhuu bir "Barış Çakır Meleği" daha ha:)Süper yahu
Tatlım çok çok geçmiş olsun.En zor ilk 3 gün.Gerisi kolay.5. günden sonra daha iyi olucaksın emin ol.Nasıl geçti ameliyat,ağrın çok mu?Nasıl hissediyorsun kendini fıstık?Bahset biraz sürecinden

çok geçmiş olsun umarım çabuk toparlarsın.hangi yöntemle oldun ameliyatını.ben de 21 ocakta olcam

canım cok gecmiş olsun darısı senin gibi olmak isteyenlerin başına :)
güle güle tadını cıkart canım mutlulugunun

Ameliyat güzel geçti.fakat ikinci gün evde yatağa kendim yatıp kendim kalkamıyorum.normalde iş başı yapmam gerekiyordu.2 gün daha uzattım.sanki taş gibiler.ve sağ göğsümde gocurdama var sanki yada bana öyle geliyor normal mi bu kızlar.şu an sporcu sütyeniyle dolaşıyorum.15 gün sonra yine kontrole gideceğim.

Yatağa kendin daha bir 10 gün daha yatıp kalkamayabilirsin tatlım.Panik yapma:)Daha 1 ay taş gibi geziceksin,çünkü ödemler yavaş yavaş akıcak.Yumuşama pat diye oluşan bir kavram değil,acele etmeBenden ses falan gelmedi fakat senden geldiyse o da normal.Ameliyat sırasında hava dolduğu için ses gelme ihtimali olabilir.Sporcu sütyeniyle şimdilik yola devam.Ben hala eve gidergitmez takıyorum,hem çok rahat hem de çok hafifKollarını yorma yavrum,dinlen,keyfine bak
Emin ol hepsi geçicek,bir bakmışsın üstünden 1 ay,2 ay....1 yıl,5 yıl.... geçmişÖnemli olan sağlık ve huzur dolu günlerde kullanabilmek

Doktorunun tamam dediği herşeyi yapabilirsin kuzum.İnan ki ilk duşumu ne zaman aldım hatırlamıyorumEskimişim yahu ben:)Hahahah:)Ay çok hoşuma gitti:)

6500 tl canım ayretten ekstra 1 test yaptılar bana triod testi oda 307 tldi.yani nerden baksan gel git bana 7500 e patladı.neyse sonuçta bir problem olmasın değer.

Ya bu konu bana hiç yabancı gelmedi:)11 yıldır troid hastasıyım ve aynı testi Acıbadem bana da yaptı.Taburcu olurken de bana 505 tl lik bir fatura çıkardı.Ödermiyim asla!!!Ayakta zor dururken bir de veznede hafiften sesler yükseldi.Velasıl ödemedim.Test yaptırmak isteyen ben değilim tutarı ödeyen de ben olmamalıyım dimi ama!!!

Tatlım Barış Bey'in tanıdığım veyahut konuştuğum çok hastası var.Emin ol daha herhangi bir problemle karşılaşanı duymadım.Rabbimde karşılaştırmasın...
İçin rahat olsun yani.Şuan şekilsiz,sert ve tuhaf görünmeleri çok doğal.Hepimiz o evreden geçtik.Bak ben 6.aydayım.Bakıyorumda hiç ilk günlerdeki gibi değiller.Ödemler gitti,şekillendi kii "birde 1.sene bitince gör"diyen çokZaman geçtikçe dediğimi daha iyi anlıcaksın kuzum

dilacım teşekkür ederim desteğin için.biran önce herşey yoluna girsin istiyorum.

canim çok geçmiş olsun, böyle olanları okudukça çok mutlu oluyorum. inşallah ocakta sıra bana geliyor. Şu an nasılsın ağrı-acı devam ediyor mu? işe ne zaman döneceksin?
Dilacım sen de ne guzel moral veriyorsun herkese, demek sabırlı olmak lazım herkes aynı süreçlerden geçiyor.

kahvegözlüm ve dila size takılan protezler ne marka? kahvegözlüm senin daha çok yeni ama dilacım yumusaklığından memnun musun? elle dokununca tamamen dogal hissediliyor mu?

yavrummm çook geçmiş olsun..barış çakır meleği oldun sen de dilacımın da dediği gibi :)) ilk 3 gün zorlanman çok normal canım benim..her şey süper olacak bizden sonuçları görmüştün zaten gocurdama da çok normal o bende de vardı 3 hafta sonunda vık vık ses mes hiç bişi kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…