- Konu Sahibi kahvegxoxzlxuxm
-
27/12/2011 tarihinde acıbadem şişlide barış çakıra ameliyat oldum.280cc damla protez takıldı.bu gün 3. günüm ve ben işe başlıyamadım.yatarken kalkarken zorlanıyorum.bir gerginlik var.zor işmiş kızlar.
27/12/2011 tarihinde acıbadem şişlide barış çakıra ameliyat oldum.280cc damla protez takıldı.bu gün 3. günüm ve ben işe başlıyamadım.yatarken kalkarken zorlanıyorum.bir gerginlik var.zor işmiş kızlar.
Ameliyat güzel geçti.fakat ikinci gün evde yatağa kendim yatıp kendim kalkamıyorum.normalde iş başı yapmam gerekiyordu.2 gün daha uzattım.sanki taş gibiler.ve sağ göğsümde gocurdama var sanki yada bana öyle geliyor normal mi bu kızlar.şu an sporcu sütyeniyle dolaşıyorum.15 gün sonra yine kontrole gideceğim.Yuhhuu bir "Barış Çakır Meleği" daha ha:)Süper yahu
Tatlım çok çok geçmiş olsun.En zor ilk 3 gün.Gerisi kolay.5. günden sonra daha iyi olucaksın emin ol.Nasıl geçti ameliyat,ağrın çok mu?Nasıl hissediyorsun kendini fıstık?Bahset biraz sürecinden
çok geçmiş olsun umarım çabuk toparlarsın.hangi yöntemle oldun ameliyatını.ben de 21 ocakta olcam
6500 tl canım ayretten ekstra 1 test yaptılar bana triod testi oda 307 tldi.yani nerden baksan gel git bana 7500 e patladı.neyse sonuçta bir problem olmasın değer.Gecmiş olsun canım şuan öğrenciyim paramı biriktirdikten sonra bende olacam inş . Nekadar masrafın oldu
dilacım direnler çıkarıldığı gün ben eve gelince banyo yapmıştım.yarın akşamda yapsam bir problem olmaz değilmi.işe gideceğim saçlarım çabuk yağlanıyor benim.şimdiden teşekkürler.Güle güle kullan şekercim.
kas zarı altı oldu canım.inşallah sonu güzel olur...
Ameliyat güzel geçti.fakat ikinci gün evde yatağa kendim yatıp kendim kalkamıyorum.normalde iş başı yapmam gerekiyordu.2 gün daha uzattım.sanki taş gibiler.ve sağ göğsümde gocurdama var sanki yada bana öyle geliyor normal mi bu kızlar.şu an sporcu sütyeniyle dolaşıyorum.15 gün sonra yine kontrole gideceğim.
dilacım direnler çıkarıldığı gün ben eve gelince banyo yapmıştım.yarın akşamda yapsam bir problem olmaz değilmi.işe gideceğim saçlarım çabuk yağlanıyor benim.şimdiden teşekkürler.
6500 tl canım ayretten ekstra 1 test yaptılar bana triod testi oda 307 tldi.yani nerden baksan gel git bana 7500 e patladı.neyse sonuçta bir problem olmasın değer.
Ya bu konu bana hiç yabancı gelmedi:)11 yıldır troid hastasıyım ve aynı testi Acıbadem bana da yaptı.Taburcu olurken de bana 505 tl lik bir fatura çıkardı.Ödermiyim asla!!!Ayakta zor dururken bir de veznede hafiften sesler yükseldi.Velasıl ödemedim.Test yaptırmak isteyen ben değilim tutarı ödeyen de ben olmamalıyım dimi ama!!!
dilacım teşekkür ederim desteğin için.biran önce herşey yoluna girsin istiyorum.Tatlım Barış Bey'in tanıdığım veyahut konuştuğum çok hastası var.Emin ol daha herhangi bir problemle karşılaşanı duymadım.Rabbimde karşılaştırmasın...
İçin rahat olsun yani.Şuan şekilsiz,sert ve tuhaf görünmeleri çok doğal.Hepimiz o evreden geçtik.Bak ben 6.aydayım.Bakıyorumda hiç ilk günlerdeki gibi değiller.Ödemler gitti,şekillendi kii "birde 1.sene bitince gör"diyen çokZaman geçtikçe dediğimi daha iyi anlıcaksın kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?