kahvegözlüm meme estetiği ameliyatı

gözun aydın tatlım benımde 6. günüm agrılarım azaldı sadece kollarımı tam kaldıramıyorum ve dık yuruyemıyorum hala ama herseye ragmen cok guzel bı duygu...

pazartesi işe başlıyorum.şu bir ay geçse ne iyi olur vallahi.bu akşam artık sırtımın ağrısından sağa sola dönerek hafif yattım.belki sonu güzel olacak ama ben daha kolay atlatacağımı düşünmüştüm.o yüzden şimdi zor vallahi.bakmaya dokunmaya korkuyorum.inşallah herşey yoluna girerde tadını çıkarabilirim.zan edersem bende biraz nazlıyım.çünkü formda barış çakıra ameliyat olan herkes 3 gün sonra iş başı yapmış ama ben elimden gelse 1 hafta daha izin alacağım.

gözun aydın tatlım benımde 6. günüm agrılarım azaldı sadece kollarımı tam kaldıramıyorum ve dık yuruyemıyorum hala ama herseye ragmen cok guzel bı duygu...
sen kime oldun ameliyat canım.ben ocak 15 te kontrole gidiyorum.şu an sadece yatarken birde yataktan kalkarken zorlanıyorum.onun dışında iyiyim.kaç cc taktırdın.geçmiş olsun.

canım benimmm ilk 5 gün zordur zaten bende yatıp kalkarken destek almıştım hep ilk 5 gün..ama ağrım falan hiç yoktu valla.sırtının ağrıması normal memişlerin ağırlığı var :) nasıl oldular gelişmelerden haberdar et canım..gerçi bizim doktorumuz yapar da kötü olur mu :)

Çok geçmiş olsun Kahvegözlümm Bende kas zarı altı yöntemi ile ameliyat olanlardanım..İlk iki hafta kadar yatıp kalkmanda zorluk olacaktır tabi ama ilk haftayı atlattıktan sonra hızlı bir iyleşme sürecine giriyorsun panik yok Hafif hafif yana dönerek uyuyabilmek sırtın için iyi gelecektir,o sırt agrıları gerçektende kokunç oluyor,ama yan yatmak henüz gögüslerinde şekillenmeye çalışan protezlerin için açılan cepler ile ilgili sorunlar çıkarabilir,çok hafif yan yatmanı ve kıssa süreli olmasını öneririm... Bakmaya ve dokunmaya korkarsın evet,zaten şu anda inanılmaz gergin,şiş oldukları içinde pek cesaret edemiyor insan.Ben ilk bir haftayı tamamen yatak istirahati ile geçirmiştim,tabi evin içinde yürüyüşler yapıyordum ama kesinlikle iş yapmadım.Dikkatsizligim sonucu kolumu hafif zorladıgım için sag gögüsmde problem oluştu ve acil ameliyata alınmak zorunda kaldım,aman dikkat..Bende 3 gün sonra iş başı yapabilirsin söylentilerine inanamıyorum zor bir süreç çünkü.Tamam işe başlamak mecburiyetinde olursun,mecbur olursun işe başlarsın ama bu hiçte kolay olmaz.Ancak ikinci haftaya girdikten sonra belki yavaş yavaş,çünkü en kritik dönemler bunlar ne kadar istirahat edersen,kol hareketlerine dikkat edersen o kadar iyleşme sürecini hızlandırırsın..İzin alabilme imkanın varsa evde yatarak dinlenerek geçirmeni öneririm,ama izin alamazsanda lütfen kol hareketlerine dikkat et..Saglık ve mutluluk dolu bir yıl diliyorum..

sen kime oldun ameliyat canım.ben ocak 15 te kontrole gidiyorum.şu an sadece yatarken birde yataktan kalkarken zorlanıyorum.onun dışında iyiyim.kaç cc taktırdın.geçmiş olsun.

bursa da mesut özcana oldum canım 275cc takıldı ... bugun kontrole gıttım bende ama daha tam iyileşmedi sargılar duruyo .bende aynen yatıp kalkamıyorum tek basıma ve oturarark uyuyorum bu zor oluyo sadce canım

çok çok geçmiş olsun.... bu gıcırdama hissi ilk günlerde bendede olmuştu çok tuhaf geliyordu ama artık unuttum bile amleiyat olduğumu.2,5 ay oldu sadee aynaya bakıp dikiş izlerini gördüğümde hatırlıyorum onun dışında çok kaynaştım onlarla ve çok doğallaşıyorlar,hiç bir şekilde hissetmiyorum.Seninde zamanla öyle olacak, zamana bırak canım, çok gelmiş geçmiş olsun..... güle güle kullan

asortic sen kime olmuştun canim? kasaltı mı kasüstü müydü ve kaç cc takildi? insallah benim de 2.5 ay oldu diyebilecegim gunler gelsin artık :)

asortic sen kime olmuştun canim? kasaltı mı kasüstü müydü ve kaç cc takildi? insallah benim de 2.5 ay oldu diyebilecegim gunler gelsin artık :)

ben izmirde Prof. Dr. Ahmey Seyhan a oldum canım. meme altı kesisiyle kas üstüne 225 cc damla protez kondu.... Sonuçtan çok memnuınum tam istediğim ve hayal ettiğim gibi oldu. Umarım sende aynı mutlu sonuca ulaşırsın. kesinlikle zamana bırak gün geçtikçe inanamıyaaksın değişime.... 1 gün bile çok fark ediyor.... çok yumuşadı ve doğallaştı. zaman zaman zaman :)))))

ellerine saglik Ahmet Seyhan'in :) İzmirde adını çok duydum. ahhh sorma canim ben bırak 2.5 ayı daha ameliyat olamadim, aralık sonu için gun almıştım, işyerinden izin alamayınca iptal etmek zorunda kaldım. inşallah bu ay ayarlayabilirim diye umuyorum, cenk tokat benim doktorum. 250 ile 300 cc arası kasaltı dual plan yuvarlak mentor protez olacakmış. ben de cenk tokat'ın başarıları gizeml ve kivi'ye katılacağım inşallah. bu arada başka cenk tokat'a ameliyat olan var mı acaba forumda?

2,5 ayı tamamlamanın verdiği mutlulukla albümümü güncelledim sevgili arkadaşlarım.... günlük hayatta sütyensiz göğsümü gere gere özgürce giyebildiğim kıyafetlerimle çekilen fotoğrafları paylaştım sizinle.... ameliyat olmak isteyenlere fikir vermesi açısından katkısı olur umarım....

canım yazdıgım arkadaslar foruma cok gırmeselerde benım bıldıgım ve cenk beye amelıyat olan arkadaslar..
35özge35, laktu, sekoya, lulus, pierlotti, nilsu, emolya, hande, cicilibicili, kiwi ,

Çok memnun kaldım bende doktoruma minnetarım... Cenk beyinde ismini bu forumdan çok duyuyorus önceden bilseydim mutlaka onada bir gidip muayene olurdum ama ben direk ahmet beye gidip o anda karar verdim ameliyat olmaya ve hemen gün aldım.... mutlaka cenk beyde sana istediğin sonucu rahat bir süreçle verecektir... gazi hastanesindende çok memnun kaldım bu arada eğer orada olaaksan aklında olsun.... çok ilgili butik bir hastane ve çok temiz en önemlisiz anestezi doktorları çok şekerler :))) çok sevdim ben onları konularındada çok başarılılarmış buda çok önemli çünkü bir ameliyatta....inşallah en kısa zamanda iznini ayarlayıp hayaline kavuşursun canım....

gazı hastanesı konusunda sana katılıyorum..gercekten hersey hastanın rahatı ıcın dızayn edılmıis..hemsıresınden anestezı uzmanına kadar hepsı hem basarılı hem cok sempatılkk..ahmet beyı ben mıksten bılıyorum..kıza guzel gogus yapmstı..cenk bey gıbı bassarılı bı cerrah..

s21 gel biz beraber olalım bari izmirde :) gizemcim oooo cenk bey'e ameliyat olan bayagı cok kisi varmis demek. bu arada senin ve kivinin fotograflarınızı da gördüm, tek kelimeyle muhtesem!!! nazarlar degmesin. benim de meme dokum senin eski haline benziyor, 250-300 cc arası bir protezle bende nasıl bir sonuc cıkar cok merak ediyorum. asortic senin de yeni fotograflarını gördüm, çooook havalı, ayrıca 225 cc'den cok daha buyukmus gibi duruyor canım. kızlar valla sayenizde ve bu forum sayesinde inanılmaz bilgi sahibi oldum, herkesin birbirine boyle yardımcı ve destek olması cok cok guzel bir sey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…