- Konu Sahibi kahvegxoxzlxuxm
-
s21 gel biz beraber olalım bari izmirde :) gizemcim oooo cenk bey'e ameliyat olan bayagı cok kisi varmis demek. bu arada senin ve kivinin fotograflarınızı da gördüm, tek kelimeyle muhtesem!!! nazarlar degmesin. benim de meme dokum senin eski haline benziyor, 250-300 cc arası bir protezle bende nasıl bir sonuc cıkar cok merak ediyorum. asortic senin de yeni fotograflarını gördüm, çooook havalı, ayrıca 225 cc'den cok daha buyukmus gibi duruyor canım. kızlar valla sayenizde ve bu forum sayesinde inanılmaz bilgi sahibi oldum, herkesin birbirine boyle yardımcı ve destek olması cok cok guzel bir sey.
bursa da mesut özcana oldum canım 275cc takıldı ... bugun kontrole gıttım bende ama daha tam iyileşmedi sargılar duruyo .bende aynen yatıp kalkamıyorum tek basıma ve oturarark uyuyorum bu zor oluyo sadce canım
gazı hastanesı konusunda sana katılıyorum..gercekten hersey hastanın rahatı ıcın dızayn edılmıis..hemsıresınden anestezı uzmanına kadar hepsı hem basarılı hem cok sempatılkk..ahmet beyı ben mıksten bılıyorum..kıza guzel gogus yapmstı..cenk bey gıbı bassarılı bı cerrah..
canım, bende mesut özcana muayene oldum. senin ameliyatın kaç liraya mal oldu? birde sonuçtan memnun musun? bana meme altından 4 cm lik bir kesi ile yuvarlar mentor marka yerleştirilecek dedi.
kızlar işe gitmemin 4 .üncü günü bugün.kendimi iyi his ediyorum yavaş yavaş ilk zamanlara göre.vallahi dün duş aldım şöyle bir baktım bayağı seksi olmuşlar.ne diyeyim doğalda duruyorlar yalnız 280cc küçükmü ne geldi bana.birde bunlar zamanla inecekler değilmi.ne olur küçülmesinler ben böyle çok sevdim..öptüm hepinizi...
bana da kas zarı altı dedi dr.damla tipi 270 -290 cc civarı olur dedi.hangi marka protez kullandı canım
bu siteye yeni üye olduğumdan beri tüm doktorları araştırdım en çok şuna şaşırdım daha doğrusu dikkatimi çekti barış çakır sürekli aynı yöntemi kullanıyor kas zarı altı yntemi neden anlamadım hiç ona diğer yöntemlerle ameliyat olanı duymadım ayrıca çok çok aşırı pahalı bence önemli olan tüm yöntemleri profesyonel olaraka kullanabilen doktor çok iyi doktordur benim gözümde kesinlikle yanlış anşalımasın müthiş işler çıkarmış barış çakır ama ben buna şaşırdım sadece hep tek yöntem acaba sebebi nedir herkese çok geçmiş olsun hayırlı olsun
bu siteye yeni üye olduğumdan beri tüm doktorları araştırdım en çok şuna şaşırdım daha doğrusu dikkatimi çekti barış çakır sürekli aynı yöntemi kullanıyor kas zarı altı yntemi neden anlamadım hiç ona diğer yöntemlerle ameliyat olanı duymadım ayrıca çok çok aşırı pahalı bence önemli olan tüm yöntemleri profesyonel olaraka kullanabilen doktor çok iyi doktordur benim gözümde kesinlikle yanlış anşalımasın müthiş işler çıkarmış barış çakır ama ben buna şaşırdım sadece hep tek yöntem acaba sebebi nedir herkese çok geçmiş olsun hayırlı olsun
Ufak bir dipnot düşiyim.Bende kas zarı altı yöntemi ile ameliyat oldum.Gögüslerimin duruşundan,dogallıgından,kıvamından,birbirine olan mesafesinden çok çok menmunum..Benim demek istedigim olay Ben kişiye özel,uygun yöntemden yanayım..Tek tip yönteme baglı kalmam..Zira bütün doktorlarımızda benim gibi düşünüyordur...Saygılar
İlerde tıp okur da doktor olursan herkese ayrı yöntem uygularsın sen
Kesinlikle böyle yapacagımdan emin olabilirsin..Sende herkese kas zarı altı yöntemini uygularsın,hatta seriye takarsın daha kolay olur
Bu sene mezun oluyorum şükür ve öğretmenlik mesleğine aşık olan bir insan olarak kendi mesleğimi seviyorum..Doktorluğa soyunamam işin ehillerine bırakırım.!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?