kahvegözlüm meme estetiği ameliyatı

canımm ben izmirde degılım antalyadayım.hıc duusnmemıstım ızmırde olmayı.once antalyadakı 1-2 doktorla gorusup eger ıcıme sınmezse ıstanbul dıye dusunmustum oldugun sehırde olmanın avantajları var.kontrole gıtmek gerekıyor belırlı aralıklarla en mantıklısı bu dıye dusunuyorum sımdılık.bakalım canımmm ama cok sabırsızlanıyorum

bursa da mesut özcana oldum canım 275cc takıldı ... bugun kontrole gıttım bende ama daha tam iyileşmedi sargılar duruyo .bende aynen yatıp kalkamıyorum tek basıma ve oturarark uyuyorum bu zor oluyo sadce canım

canım, bende mesut özcana muayene oldum. senin ameliyatın kaç liraya mal oldu? birde sonuçtan memnun musun? bana meme altından 4 cm lik bir kesi ile yuvarlar mentor marka yerleştirilecek dedi.

Evet Miks cigimin gögüsleride harkuladeydi.O da Ahmet Seyhana ameliyat olmuştu.Ama Cenk beyde benim favori doktorlarımdan,kılpayı kalmıştı ona ameliyat oluyordum Hasan beyle karşılaşmasaydım..Her iki doktorda İzmirin başarılı doktorlarından üstelik ikiside aynı hastanede görev yapıyor..İzmirde oturanlar ve meme büyütme ameliyatı omayı düşünenler mutlaka gidip görüşsünler diyorum

gecmis olsun gule gule kullan canim ne isi yaa 3 gun de isemi gidilirmis.en az iki hafta dinlenmen lazim. izin al bence alamiyorsanda aman dikkat kollari falan yorma agir kaldirma. ben bir kac hafta once benimkiler 2 aylik ken agir kaldirdim tekrardan ameliyattan daha yeni cikmis gibi hissettim cok korktum . lutfen dikkat et canim

kızlar işe gitmemin 4 .üncü günü bugün.kendimi iyi his ediyorum yavaş yavaş ilk zamanlara göre.vallahi dün duş aldım şöyle bir baktım bayağı seksi olmuşlar.ne diyeyim doğalda duruyorlar yalnız 280cc küçükmü ne geldi bana.birde bunlar zamanla inecekler değilmi.ne olur küçülmesinler ben böyle çok sevdim..öptüm hepinizi...

canım, bende mesut özcana muayene oldum. senin ameliyatın kaç liraya mal oldu? birde sonuçtan memnun musun? bana meme altından 4 cm lik bir kesi ile yuvarlar mentor marka yerleştirilecek dedi.

benımde mentor yuvarlak meme altından oldu canım .. memnunum sadce ılk 3 gun zorlandımm okadar doktorum gayet ıyı tavsıye ederım canım .. fıyatı 4500tl canım hersey dahıl sporcu sutyenı falan .. sana kac cc onerdı doktorum :)

ohh maşallah canımmm yok yok küçülme değil de ödemler iniyor yumuşuyorlar canım benim seksi seksi dolaş bakalımmm hayat bize güzel artık dimi :)

Kahvegözlüm geçmiş olsun 3.ay görüntüsü şu anki halinden çok farklı olacak :)) Hayırlı uğurlu olsun canım :))

bana da kas zarı altı dedi dr.damla tipi 270 -290 cc civarı olur dedi.hangi marka protez kullandı canım

bu siteye yeni üye olduğumdan beri tüm doktorları araştırdım en çok şuna şaşırdım daha doğrusu dikkatimi çekti barış çakır sürekli aynı yöntemi kullanıyor kas zarı altı yntemi neden anlamadım hiç ona diğer yöntemlerle ameliyat olanı duymadım ayrıca çok çok aşırı pahalı bence önemli olan tüm yöntemleri profesyonel olaraka kullanabilen doktor çok iyi doktordur benim gözümde kesinlikle yanlış anşalımasın müthiş işler çıkarmış barış çakır ama ben buna şaşırdım sadece hep tek yöntem acaba sebebi nedir herkese çok geçmiş olsun hayırlı olsun

Doktorumuza göre protezin en güzel durduğu yer ve çok daha ağrısız bir ameliyat olduğu için kas zarı altı tercih ediyor Barış Çakır. ve bana göre de kas zarı altı ile göğüs arası mesafesi duruşun doğallığı ve çok az ağrılı olması sebebi ile mükemmeeeeel.

Evet canım,ilginçtirki Barış bey bütün hastaların aynı yöntemi ve aynı tip protez çeşidini kullanıyor..Bencede ve bütün doktorlarımıza göre iyi yöntem yoktur,kişiye özel yöntem vardır.Kişinin gögüs yapısı,tipi hangi yönteme göre ve hangi tip proteze uygunsa o yöntem en iyisidir.Hasan fındıgın bir röpörtajında dinlemiştim eger en iyi olan bir yöntem olsaydı bütün estetik cerrahlar aynı yöntemi uygulardı,diger yöntemler kullanılmazdı,demişti..Naci hocamız da kişiye özel yöntemi tercih eden başarılı bir doktorumuzdur..Keza bütün doktorlarda böyle düşünüyor..Barış bey böyle uygun görüyorki her hastasına aynı yöntemi kullanıyor,saygı duyarım.Kisilerinde tercihidir tabi,bu yönteme adapte olanlar,benimseyenler Barış beye gidip direk kas zarı altına damla protez ameliyatı olabilirler...Tercih meselesi..Herkes kendi fikrini beyan edebilir

Ufak bir dipnot düşiyim.Bende kas zarı altı yöntemi ile ameliyat oldum.Gögüslerimin duruşundan,dogallıgından,kıvamından,birbirine olan mesafesinden çok çok menmunum..Benim demek istedigim olay Ben kişiye özel,uygun yöntemden yanayım..Tek tip yönteme baglı kalmam..Zira bütün doktorlarımızda benim gibi düşünüyordur...Saygılar

Kahvegözlüm nerdesin şekerim..Barış Çakır harikalarının fotoğraflarını merak ediyorum şahsen..Gerçi doktorumuzun harika iki göğüs ortaya çıkardığından hiç şüphem yok tabi kiiii..Ben şuan şehirdışındayım tatilde dönüşte burun tasarımlarımı yapması için yine doktorumuzun kapısını çalıcam. Burun ameliyatlarına ayrı bi bayılıyorum yahu hem doğal hem de muhteşemm burunlar yapıyor..Bakalım tasarımlarım nasıl olcak heyecanla onu düşünüyorum şimdi.

İlerde tıp okur da doktor olursan herkese ayrı yöntem uygularsın sen

Bu sene mezun oluyorum şükür ve öğretmenlik mesleğine aşık olan bir insan olarak kendi mesleğimi seviyorum..Doktorluğa soyunamam işin ehillerine bırakırım.!
Kesinlikle böyle yapacagımdan emin olabilirsin..Sende herkese kas zarı altı yöntemini uygularsın,hatta seriye takarsın daha kolay olur

Bu sene mezun oluyorum şükür ve öğretmenlik mesleğine aşık olan bir insan olarak kendi mesleğimi seviyorum..Doktorluğa soyunamam işin ehillerine bırakırım.!

Benim meslegimde çok kutsal bir meslek ..Kocama çok iyi bir eş,çocuklarımada mükemmel bir anneyim..Bana doktorlugu yakıştırmışsın,teşekkür ederim..Bellimi olur,belkide olabilirim Ama gözüm o kadar yükseklerde degil,bende her işı uzmanlara bırakmaktan yanayım tabi.Saglık konusunda edindigim,ögrendigim bilgileri paylaşırım.Nihayetinde bu ameliyatı olmak için çok uzun bir süre araştırma yaptım ve birçok doktorla yüzyüze görüştüm..Bir doktorla görüşüp ameliyat olmadım..Şimdide edindigim bilgileri ve tecrübeleri arkadaşlarımla paylaşıyorum..Mutluyum,hoşuma gidiyor.Belki bir doktor degilim ama verdigim bilgilerden birçok kişi fayda görüyor.Bunu hem özel mesajlarımdan okuyorum hemde forumdaki yorumlardan dolayı biliyorum..Eee..kolay degil,iki senem geçti bu araştırmalardan.. İyi geceler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…