• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme protezi sonrası fotoğraflı şekil bozukluğu

Butterfly542

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2023
21
2
6
Arkadaşlar meme protezi ve dikleştirme ameliyatı sonrası sağ meme başım şu şekilde.Doktor düzelir diyor ama nasıl olucak bilmiyorum.3 gün oluyor ama altı kavisli meme altının.Çukur gibi.Sanki dikiş yanlardan fazla çekilmiş gibi.Böyle bir şey yaşayan var mı düzelir mi gerçekten.foto ekliyorum ve çok üzgünüm.Memenin çatala doğru olan yan kısmı da diğer meme gibi yuvarlak değil daha düz.Çok korkuyorum bir çaresi var mıdır? GÜNCELLEME: Arkadaşlar özelden çok soran oluyor.Ameliyatın 25. Günü ve epey düzelme var.Hala beklemedeyim.İnşallah tamamen düzelir.Durumu tekrar güncellerim buradan

Eklentiler

• IMG_3784.webp
    IMG_3784.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 694
  • IMG_3780.webp
    IMG_3780.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 691
Son düzenleme:
Arkadaşlar meme protezi ve dikleştirme ameliyatı sonrası sağ meme başım şu şekilde.Doktor düzelir diyor ama nasıl olucak bilmiyorum.3 gün oluyor ama altı kavisli meme altının.Çukur gibi.Sanki dikiş yanlardan fazla çekilmiş gibi.Böyle bir şey yaşayan var mı düzelir mi gerçekten.foto ekliyorum ve çok üzgünüm.Memenin çatala doğru olan yan kısmı da diğer meme gibi yuvarlak değil daha düz.Çok korkuyorum bir çaresi var mıdır?
Meme başında ve aerola da bir sorun yok gibi bu açıdan sağ tarafınız görünmüyor. Canınızı sıkmak istemem ama maalesef dikişleriniz olmamis umarım skar doku oluşmaz.Ve daha 3 gün olmuş dirhenleriniz neden çıkarıldı? Düzeltilebilir bir durum endişe etmeyin sadece bundan sonra iyilesme sürecinizin cok iyi takip edilmesi lazım. Doktorunuza güveniyorsaniz takip ettirin güvenmiyorsaniz iyi bir doktora takibinizi yaptırın en az 3-4 ay. Ki iyileşme süreci ne kadar iyi yönetilirse olası problemi çözmek daha kolay olsun. Ve resim çekmek için bile olsa korsenizi cikarmamalisiniz ağırlık esnetip bozabilir

Meme başında ve aerola da bir sorun yok gibi bu açıdan sağ tarafınız görünmüyor. Canınızı sıkmak istemem ama maalesef dikişleriniz olmamis umarım skar doku oluşmaz.Ve daha 3 gün olmuş dirhenleriniz neden çıkarıldı? Düzeltilebilir bir durum endişe etmeyin sadece bundan sonra iyilesme sürecinizin cok iyi takip edilmesi lazım. Doktorunuza güveniyorsaniz takip ettirin güvenmiyorsaniz iyi bir doktora takibinizi yaptırın en az 3-4 ay. Ki iyileşme süreci ne kadar iyi yönetilirse olası problemi çözmek daha kolay olsun. Ve resim çekmek için bile olsa korsenizi cikarmamalisiniz ağırlık esnetip bozabilir
Haklısınız dikiş yerleri ödemden şişti diye düşünüyorum ama diğer memenin dikişi o kadar şiş değil.Bin pişmanım.inşallah ödemden dikişler öyledir.Bugün banyo günüydü.Banyo öncesi çektim hemen.Direnlerde kanama durduğu için çıkarıldı.Peki sizce neden sağ memenin başının alt kısmı boş.Yani meme altı kavisli?Düzelir mi sizce

Bu arada sağ diyorum ama bana göre sağ meme.Yani kırmızı okla işaretlediğim meme başının altından bahsediyorum.Çok üzgünüm.

Keşke sağ memeyi birde önden çekseydiniz ,dikişler büzülmüş gibi duruyor ama ödemden de şekil bozukluğu olabilir diye düşündüm, en kötüsü olmasın tabi bende diklestirme ve protez bir arada oldum diklestirme baya sorunlu bir ameliyat bana göre, 11.günümde tek taraf t birleşim yeri açılmıştı bende sıvı geliyordu 2 hafta hastanede yattım tekrar tel memeye operasyon yaptılar ve bir cihaz bağladılar 3 gün göğüsün altına ince bir şey ödemi kontrol altına almak için, yani sadece protez çok büyük mesele değil ama diklestirme bir arada olunca zorluğu gördüm, ben şu an pekte beğenmiyorum kas alti oldum

Arkadaşlar meme protezi ve dikleştirme ameliyatı sonrası sağ meme başım şu şekilde.Doktor düzelir diyor ama nasıl olucak bilmiyorum.3 gün oluyor ama altı kavisli meme altının.Çukur gibi.Sanki dikiş yanlardan fazla çekilmiş gibi.Böyle bir şey yaşayan var mı düzelir mi gerçekten.foto ekliyorum ve çok üzgünüm.Memenin çatala doğru olan yan kısmı da diğer meme gibi yuvarlak değil daha düz.Çok korkuyorum bir çaresi var mıdır?
önden de ekleseniz iyi olur aslında bu doktor kimdi?

Arkadaşlar meme protezi ve dikleştirme ameliyatı sonrası sağ meme başım şu şekilde.Doktor düzelir diyor ama nasıl olucak bilmiyorum.3 gün oluyor ama altı kavisli meme altının.Çukur gibi.Sanki dikiş yanlardan fazla çekilmiş gibi.Böyle bir şey yaşayan var mı düzelir mi gerçekten.foto ekliyorum ve çok üzgünüm.Memenin çatala doğru olan yan kısmı da diğer meme gibi yuvarlak değil daha düz.Çok korkuyorum bir çaresi var mıdır? GÜNCELLEME: Arkadaşlar özelden çok soran oluyor.Ameliyatın 25. Günü ve epey düzelme var.Hala beklemedeyim.İnşallah tamamen düzelir.Durumu tekrar güncellerim buradan

Merhaba size özelden yazdım düzelme oldu mu nasıl durum
Ben de 3 gün önce oldum sol memede biraz çöküntü var düzelir mi acaba

Back
X