- Konu Sahibi ojelikizzz
-
Filtre kahvenin iyi olduğunu düşünmüyorum doktorum kilo almamam için yasaklamisti alakasi ne bilmiyorum ama siz bire indirin en iyisiKizlar kahveyi cok seviyorum bıraksanız günde 5-6 bardak içebilirim yani o derece seviyorum. Ama türk kahvesi değil, bu sütlü köpüklü nescafelerden. Ama her şeyin fazlası zarar olduğundan kendime günde 2 kupa sınır koydum. Sizce her gün 2 kupanın bir zararı olur mu?
Kahve içinde yoğun kafein barındırdığı için günde 1 kupaya indirseniz sağlığınız için daha yararlı olacaktır. Geçen uyku düzensizliğimden, baş ağrımdan ve yoğun stres hissettiğimden doktora gittim. Doktorun bana ilk sorduğu soru kahve çayı sık mı tüketiyorsun oldu.. Günde 2 kere yarım kupalar şeklindede içebilirsiniz, ille en az 2 kere içmem gerekiyor derseniz.. Ama bir şekilde azaltmanızda yarar var.Kizlar kahveyi cok seviyorum bıraksanız günde 5-6 bardak içebilirim yani o derece seviyorum. Ama türk kahvesi değil, bu sütlü köpüklü nescafelerden. Ama her şeyin fazlası zarar olduğundan kendime günde 2 kupa sınır koydum. Sizce her gün 2 kupanın bir zararı olur mu?
normal türk kahvesi olsa neyse ama nescafeler zararlı canım. selülit yapar, kansızlık yapar, aşırı miktarda yağ var içerisinde ve kalp ritmini bozar bence içme. kafein bağımlısı olursun bu gidişle.Kizlar kahveyi cok seviyorum bıraksanız günde 5-6 bardak içebilirim yani o derece seviyorum. Ama türk kahvesi değil, bu sütlü köpüklü nescafelerden. Ama her şeyin fazlası zarar olduğundan kendime günde 2 kupa sınır koydum. Sizce her gün 2 kupanın bir zararı olur mu?
bende senin gibiyim ojelikız işte iki fincan evdede bir fincan içiyorum nescafeyide türk kahvesinide seviyorum ama nescafe bende başağrısı yapıyuor sende de oluyormu birde ben kahve içince çok mutlu oluyorum yani dünya görüşüm değişiyor resmen bi enerji geliyorki sanki dünyaları deviricembirde ben nescafeyi ne yazıkki kremalı içiyorum haliyle kilo yapıyır sütüde sevmiyorum içlerinde en sağlıklısı bence az şekerli türk kahvesi ay canım çekti şimdi
benim kardeş su gibi kahve tüketiyordu. bi şikayeti için kalp doktoruna gitmiştik, sormuştum günde iki üç kupa bir zarar vermez demişti.
ama tabi her hekimin farklı görüşü olabiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?