' Kahve '

ojelikizzz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2014
101
15
38
Denizli
Kizlar kahveyi cok seviyorum bıraksanız günde 5-6 bardak içebilirim yani o derece seviyorum. Ama türk kahvesi değil, bu sütlü köpüklü nescafelerden. Ama her şeyin fazlası zarar olduğundan kendime günde 2 kupa sınır koydum. Sizce her gün 2 kupanın bir zararı olur mu?

Filtre kahvenin iyi olduğunu düşünmüyorum doktorum kilo almamam için yasaklamisti alakasi ne bilmiyorum ama siz bire indirin en iyisi

Bende sütlü ve diğer nescafe çeşitlerininin tadını çok beğeniyorum ve hemen hemen her gün bir fincan tüketiyorum normalde sağlık açısından aşırı derecede tüketmemek gerek ama sanki günde iki kupa da bana biraz fazla gibi geldi. Siz en iyisi günde bir fincana falan düşürmeye çalışın derim...

Aksine filtre kahve ve Türk kahvesi, kahvelerin içinde en masum olanları. Nescafe dediğimiz işe işlenmiş kahve. Bence o yüzden 2 bardak sınırı koymakla çok doğru bir harekette bulunmuşsunuz. İşlenmiş kahvelerden mümkün olduğunda kaçmak gerek.

Kahvelerin içinde kafein olduğu için bağımlılık yapıyor bende bir ara türk kahvesini çok fazla tüketiyordum kuru kuru bile yiyordum oderece yani sonra vücudumda kendiliğinden oluşan morluklar görmeye başladım ve bıraktım çok fazla tüketmeyin herşeyin fazlası zarar

selülit yapıyormuş kızlar az tüketmek lazım ama nescafeden falan uzak durmak gerek. işlenmiş kahve onun yerinde filtre içiyorum ben en güzeli.

ben 21 yasindayım ve 10 yıldır iciyorim bazı dönemler çok arttı tabi. Ama nescafenin tadı kötü

gün boyu içmedim mi geçe yatmadan içiyom o kadar bağımlıyım nescafeye.

Kahve içinde yoğun kafein barındırdığı için günde 1 kupaya indirseniz sağlığınız için daha yararlı olacaktır. Geçen uyku düzensizliğimden, baş ağrımdan ve yoğun stres hissettiğimden doktora gittim. Doktorun bana ilk sorduğu soru kahve çayı sık mı tüketiyorsun oldu.. Günde 2 kere yarım kupalar şeklindede içebilirsiniz, ille en az 2 kere içmem gerekiyor derseniz.. Ama bir şekilde azaltmanızda yarar var.

işlenmiş kahve yani granül olan kahveyi çok tüketmeyin getirisi kolestrol + selülit.
bende Türk kahvesi tiryakisiyim. 3 içiyordum, 2 ye indirdim. sabah gözümü açar açmaz kahve içip ayılıyorum, daha sonra işlerimi bitirip oturunca keyif kahvesi.
kahve benim olmazsa olmazım, enerji veriyor.

normal türk kahvesi olsa neyse ama nescafeler zararlı canım. selülit yapar, kansızlık yapar, aşırı miktarda yağ var içerisinde ve kalp ritmini bozar bence içme. kafein bağımlısı olursun bu gidişle.

bende senin gibiyim ojelikız işte iki fincan evdede bir fincan içiyorum nescafeyide türk kahvesinide seviyorum ama nescafe bende başağrısı yapıyuor sende de oluyormu birde ben kahve içince çok mutlu oluyorum yani dünya görüşüm değişiyor resmen bi enerji geliyorki sanki dünyaları deviricem birde ben nescafeyi ne yazıkki kremalı içiyorum haliyle kilo yapıyır sütüde sevmiyorum içlerinde en sağlıklısı bence az şekerli türk kahvesi ay canım çekti şimdi

Ben de bir kahve tutkunuyum. Kokusu yeter Sade olmak suretiyle Türk kahvesi faydalı.
Her gün alırım bi az şekerli

benim kardeş su gibi kahve tüketiyordu. bi şikayeti için kalp doktoruna gitmiştik, sormuştum günde iki üç kupa bir zarar vermez demişti.
ama tabi her hekimin farklı görüşü olabiliyor.

yok canim bende bas agrisi yapmiyor. Aynen ben de icince bi mutlu oluyorum değişik bi duygu:))) Zaten kahvenin insani dinclestirdigi kanitlanmis bir sey sanirim fazla enerjiden dolayi mutlu oluyoruz:))

benim kardeş su gibi kahve tüketiyordu. bi şikayeti için kalp doktoruna gitmiştik, sormuştum günde iki üç kupa bir zarar vermez demişti.
ama tabi her hekimin farklı görüşü olabiliyor.

Aynen canim ya neye inanacagimi sasirdim o yuzden actim zaten konuyu da. bazi doktorlar diyor ki kahve icmek zararli ayrica selülit yapiyor, bazilariysa her gun kahve icmenin ileride alzheimer i falan onledigine, kansere karsi bir koruyucu oldugunu ayrica selülit degil tam tersi selülit icin kahve icilmesini ve telvesiyle masaj yapilmasinin selüliti onledigini söylüyor. Napicam hangisine inanicam simdi:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…