Kahve Falıma Bakar mısınız ?

adelia

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2011
6.390
980
İçimden geldi bende öyle kahve içtim fotoğrafını çektim bir kaç açıdan hisleriniz ne söylüyor merak ettim yorumlayabilecek olanlardan yorum isterim :))

Bir gelin ve damat görüyorum, el ele tutusmus dügün salona gidiyorlar.
Etraflarinda insanlar var, gelin cok iyi kalpli melek gibi biri.
Size yakin olan iki tane hamile bayan var ya da yakin zamanda bebek müjdesi alacaklar.

Nasil iyi atmis miyim :)

evet canım cok güzel atmışsın ve tutturmussun :) düğün var bebekte geldi :)))

sevmediğin biri var senin sevmediğini bilmediğinden olsa gerek bi türlü peşini bırakmıyo uzaktan takip ediyo
aile ortamında yada tanıdıkların aracılığıyla tanıştırılacağın biri sana pek ilgi göstermeyen sırt dönmüş bi erkek var
ayaklarına kapanmışsın nedense aranızda tatsız zamanlar olmuş sen örtüceksin üstünü ama onun aklında soru işaretleri var
adının içinde s harfi çıkmış
kapalı zayıf esmer bi kadın var erkeğin tarafında çıkmış ve kesinlikle sana cephe almış biri adının içinde n harfi olabilir
senin kalbinde birinde kalmış bu erkeğin etrafında süslü şık giyimli mevkisi yüksek insanlar var sürekli onlarla ilgilenmek zorunda
bi sorumluluk almış ve artık taşıyamıyo yollarınız çok ayrı bi geleceğiniz yok ama etrafında kısa boylu beyaz hafif balıketli bi kız var burnu oyuk şeklinde
bu kız çok mtlu üzerinde gelinlik var arkasından çok konuşulmuş ama inanmış sevdiği insanla evlenicek ve sen bu kızı tanıyosun
sevmediğin bri var adı esra gibi bişi olabilir saçları sarı gibi teni koyu olabilir sana zararı dokunmamış ama sevmiyosun burayı anlamadım aklın çok karışık istediğin bi iş olucak çok rahat ediceksin önünde 3 ayın var sadece.. benden bu kadar

ayaklarına kapandığım erkeğinmi isminde S harfi var :) ve bu erkeğin arkasında da bana cephe alan kadın yanlıs anlamadım dimi cnm tesekkur ederim :)

ayaklarına kapandığım erkeğinmi isminde S harfi var :) ve bu erkeğin arkasında da bana cephe alan kadın yanlıs anlamadım dimi cnm tesekkur ederim :)

ben öyle gördüm kapalı değilse de kendince içine kapanıklığını yansıtmış olabilir cnm

tesekkur ederim olabilir valla :))

Bir erkekle yada bir erkeğin yanına bir yolculuğun var gibi görünüyor. Fakat yaşca büyük bir erkek bu.
Sanki yakın çevrende çocuğu olan ve ayrılmak üzere olan birini görünmüş.Küçük çocuğu var.Seninle bi akrabalığı var gibi.
Çok sıkıntılı bir dönem atlatmışsın bir erkekle alakalı.Ama büyük bir kısmetle beraber sürünerek sana geri dönüyor.Ama zamanı var.
Adında yada soyisminde M harfi olan pek hoşlanmadığın bi kadın görünüyor.Çok sıkıntılı bi anında seni tutup kaldıran çok mutlu günlere yelken acıcağın biri olucak.Bir hamile haberi alabilirsin. Veya doğum yapıcak az bir vakit sonra. Çocuk erkek gibi.Çok olmasını istediğin bişey var sanırım yakın zamanda isteğine kavuşucaksın. Ama çaba göstermelisin.

ayy bunu cok sevdiimm bennn Sürünerek geri dönüyo hee bende bekliyorumm kii zatenn

yazmıştım uzun uzun ama elektrikler kesilince yazdıklarım da gitti (

şimdi, burada kamburumsu biri var, bir bayan, bu kişiyi iyi biliyorsun, hatta biraz uzak durmaya çalışıyorsun fakat bu iyi biri ki iyiliğini ileride göreceksin. kambur olmasına gelince; hani boyu uzun olanlar biraz bükümlü dururlar boyu uzun oldukları için kompleks gibi birşey yani kamburluk aslında yoktur.

bir de senin yakınında, herşeyini paylaştığın birisi var ve iki yüzlü, seni uyarmalarına rağmen dinlememiş hatta uyaran kişiyi terslemişsin. bir vurguna hazır ol, bu iki yüzlü kişi ile bağlarını kopardığın gibi diğer uzak durduğun kişinin gerçek yüzünü ( melek gibi biri aslında) göreceksin.

onun haricinde, sanatla ilgili birşey görüyorum. ankara bağlantısı görüyorum ve öğretmenlik var. eğitimin olabilir, atanma durumu olabilir ya da atanacak sana yakın biri olabilir. güzel haberler görüyorum. sağlıklısın. neşelisin ama en ufak birşeye parlıyorsun, böyle devam etme, gül her zaman ve içini ferah tut, korkun var birşeyden ötürü bir sağlık durumu ile ilgili korkulacak birşey yok aslında kafanda üretme ve şimşekleri o yöne çekme. biraz ah vah etme durumlarını büyüklerimizden özeniyoruz ve özellikle de boşta kaldığımızda vücudumuzu dinliyoruz.

sen başarılı olacasın

son olarak da, herşeyini anlatma, çeneni tut, yakınındaki hafif kısa olan bu iki yüzlü arkadaşın ile de herşeyini paylaşma, kısmetini nazarı ile kapatır.

inanmıyorum ya cok düsmanım cıktı zaten kimseye güvenmiyorum zaten hep paranoya yaklasıyodum su okul bitsede kurtulsam bunlardan lise okuyorumda...ünvde sanat dalında birsey okumayı dusunuyodum hadıı hayırlısı

tam tahmin ettiğim gibi o zaman

bazen hislerimde yanılmıyorum.

başarılar dilerim.

ÖZELDEN MESAJ YOLLAYAMIYORUM!!!

bahsettiğin konu ile hepimiz karşılaşıyoruz. ah şu erkekler... bakın arkadaşlar, biz bayanlar görüştüğümüz kişi başka biri ile görüşmesin isteriz (yani bunu hangi anlamda anlarsanız anlayın! özellikle de ( yatak odası )

aynı şekilde onlar da istemez tabi bizlerde (bazı bayanlarda) yatak odası muhabbeti olmaz. sadece kanka muhabbetinde kalır, yakın arkadaş dost. tabi her yaşa göre bu durum değişir.

eğer sevgilinizle; sakın başkasına bakma!, bak ben seni çok seviyorum ama sen bir kere bile seni seviyorum demedin, bana bak tatile gidiyorum, döndüğümde seni aynı bekliyorum,
benden başka kimler var.. ayrılık sonrası; barışınca... seni çok özledim, o da bende seni özledim, peki ben yokken başkaları oldu mu? hayır derse inanmayın, tabi ki oldu derse sinirlenmeyin! ee peki ne yapacaksınız; hiç o konulara girmeyin! çünkü olacaktır! olmalıdır demişti bir büyüğüm, onların hormonları ve organlarının sağlığı açısından bu olmalıymış. her ne kadar kabullenmesem de bu böyle. evet bana da ters ama böyle. hayvani birşey ama durum bu arkadaşlar. doğanın kanunu bu. ha bazı erkekler bayanlar gibi evlenesiye kadar beklerler. ama bazıları da hovarda gezmeyi seveler.

31 yaşımdayım ama durumu bende çözmüş değilim, olması gerekeni bildiğim halde. o yüzden ilişkinizin selameti için sussun ((

suan konusuyoruz ve hesap soruyorum korktugum gibi bise olmamıs galiba allahım bana yrdım ettt

her attığın adımı söyleme, yaptığın her şeyi paylaşma onunla, o sana herşeyi anlatıyor mu? erkekler anlatmaz. anlatmaya kalksa da erkek olmadığımız için bunu anlayamayız ve aksine kızarız!

erkek yaparsa çapkınlık, kız yaparsa o. olur derler. ne yazık ki böyle düşünülüyor.

eğer seviyorsan ve devam etmek istiyorsan onunla bu tarz konulara girme. erkek gizlese de açık da olsa bunu yapacaktır. sen onun liseli aşıklar modeli (yaşın kaç olursa olsun) aşkısındır, diğerleri ise küçüksün daha ne diyeyim ki :))

sen sadece gününü geçirmeye bak ve hiçbirşeyi kafana takma.

ev sorunlarını sakın anlatma. erkekler ev sorunu dinlemeyi sevmezler. evden sıkıldım gibi sözlerde "gel kaçalım" muhabbetine girerler. tek bir nikah, tamm düğünsüz hazır gelin! akıllı ve mantıklı olun, kendinizi yakmayın! evlenmeden hiçbir erkeğe teslim olmayın. bunun acı yönünü ilerde görürsünüz."eyvah annem duyarsa beni öldürür" diye düşündüğünüz şeyleri asla uygulamayın!

derslerinize ağırlık verin. ben 2. üniversitede okuyorum ve hala birşeyler öğrenebilmek için çabalıyorum.

evlilik zaten sizin yaşınızda olmaz. baba evi, ana kucağı hiçbirşeye değişilmez! şimdi rahatsınız, gel keyfim, dünya sorunundan uzaksınız, kafanızda büyütmeyin, kalp kırmayın, doğanın gezmenin tadını çıkarın ve eğitim, eğitim ve eğitim!!! öğrenin her an kafanızı bilgi ile doldurun ve dedikodudan uzak durun!

sen oraya yazıyorsun ben buraya

daha tazeciksin, en güzel yaşlardasın.

umarım güzel bir hayat yaşarsın.

attığım msjdaki gibi abla ayrıydık zaten tamamen bitti dönüşü olmucakmıs yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…