sevmediğin biri var senin sevmediğini bilmediğinden olsa gerek bi türlü peşini bırakmıyo uzaktan takip ediyo
aile ortamında yada tanıdıkların aracılığıyla tanıştırılacağın biri sana pek ilgi göstermeyen sırt dönmüş bi erkek var
ayaklarına kapanmışsın nedense aranızda tatsız zamanlar olmuş sen örtüceksin üstünü ama onun aklında soru işaretleri var
adının içinde s harfi çıkmış
kapalı zayıf esmer bi kadın var erkeğin tarafında çıkmış ve kesinlikle sana cephe almış biri adının içinde n harfi olabilir
senin kalbinde birinde kalmış bu erkeğin etrafında süslü şık giyimli mevkisi yüksek insanlar var sürekli onlarla ilgilenmek zorunda
bi sorumluluk almış ve artık taşıyamıyo yollarınız çok ayrı bi geleceğiniz yok ama etrafında kısa boylu beyaz hafif balıketli bi kız var burnu oyuk şeklinde
bu kız çok mtlu üzerinde gelinlik var arkasından çok konuşulmuş ama inanmış sevdiği insanla evlenicek ve sen bu kızı tanıyosun
sevmediğin bri var adı esra gibi bişi olabilir saçları sarı gibi teni koyu olabilir sana zararı dokunmamış ama sevmiyosun burayı anlamadım aklın çok karışık istediğin bi iş olucak çok rahat ediceksin önünde 3 ayın var sadece.. benden bu kadar
ayaklarına kapandığım erkeğinmi isminde S harfi var :) ve bu erkeğin arkasında da bana cephe alan kadın yanlıs anlamadım dimi cnm tesekkur ederim :)
Bir erkekle yada bir erkeğin yanına bir yolculuğun var gibi görünüyor. Fakat yaşca büyük bir erkek bu.
Sanki yakın çevrende çocuğu olan ve ayrılmak üzere olan birini görünmüş.Küçük çocuğu var.Seninle bi akrabalığı var gibi.
Çok sıkıntılı bir dönem atlatmışsın bir erkekle alakalı.Ama büyük bir kısmetle beraber sürünerek sana geri dönüyor.Ama zamanı var.
Adında yada soyisminde M harfi olan pek hoşlanmadığın bi kadın görünüyor.Çok sıkıntılı bi anında seni tutup kaldıran çok mutlu günlere yelken acıcağın biri olucak.Bir hamile haberi alabilirsin. Veya doğum yapıcak az bir vakit sonra. Çocuk erkek gibi.Çok olmasını istediğin bişey var sanırım yakın zamanda isteğine kavuşucaksın. Ama çaba göstermelisin.
İçimden geldi bende öyle kahve içtim fotoğrafını çektim bir kaç açıdan hisleriniz ne söylüyor merak ettim yorumlayabilecek olanlardan yorum isterim :))
Eki Görüntüle 408145 Eki Görüntüle 408146 Eki Görüntüle 408147 Eki Görüntüle 408148 Eki Görüntüle 408149 Eki Görüntüle 408150 Eki Görüntüle 408151
sen oraya yazıyorsun ben buraya
daha tazeciksin, en güzel yaşlardasın.
umarım güzel bir hayat yaşarsın.
attığım msjdaki gibi abla ayrıydık zaten tamamen bitti dönüşü olmucakmıs yani