Kahve Falıma Bakar mısınız ?

bana istek gelmedi yüzüm var fotoğrafta yakın cekim

sanada atayım birazcık bakalımmm hislerim biraz kuvvetlidir gerçii ama falcı değilim he :KK1: sen kendini cok üzmüşsün yakın zamanda sankii sevgilin biraz sinirli sanırımm kızdıgında düşünmeden konuşabilen birisi ama sevmediğinden değill sonradan pişman oluyo..yalnız sevgilinin tarafında bi insan görünüyo sanki sizi çekemeyen veya gözü olan birisi olabilir bu kişi..senın okul gibi veya bayrak olan iş olabilir beklediğin bi haber var sanırım ama aydınlık cok sevineceksin bu habere..bide 3 vakit var 3 rakamı gördüm orda sevgilinle ilgili bi olaya cok sevineceksinn bide yüzük gördüm 2 tane ama sanki konusu yapılıp havada kalmış gibii ama yakın zamanda tekrar konuşulacak..bukadar canımm.. bana özel msj atmasın kimse buarada ben falcı değilim öylesine bakıp içimden gelenleri söylüyorumm buaksam moralimde düzgünn hislerim kuvvetlii diğer günler bukadar olmayabilirr:KK1:

bu konuyu actıktan 3 gun sonra sevglmle tekrar konustum son kez ama fazlada mutlu olmadım bari bi 3 hafta yada ay faln daha bekleyeyimde göreyim ne olduğunu :KK70:

X