- 20 Şubat 2010
- 32.895
- 6.243
- Konu Sahibi merakliii_
- #1.721
Waooww ilginçmişş...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar annem bir fal bakar maşallah günlük çıkıyor dedikleri :)
anneni alıp hemen bilgisayarın başına getiriyosun o zaman :)[/QUOTE
:roflol::roflol::roflol::roflol:
Bakıcam diyenler gelip 1 kişiye bakıyor sonra kayboluyor ne iş anlamıyorum ben. =S
kıs sende ne fenasın ya...sana bakmayınca hemen kızıyosun..isyan ediyosunkaydirigubbakcemile3
Waooww ilginçmişş...
demişsin benimde günlük işlerim koşturmacalarım var. Laf sokar gibi konuşman yanlış. Her dakika burada olamamBakıcam diyenler gelip 1 kişiye bakıyor sonra kayboluyor ne iş anlamıyorum ben. =S
[/QUOTEkıs sende ne fenasın ya...sana bakmayınca hemen kızıyosun..isyan ediyosunkaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
nerde fal orda seni görüyorummm..:hulya:
demişsin benimde günlük işlerim koşturmacalarım var. Laf sokar gibi konuşman yanlış. Her dakika burada olamam
Yok yaa yanlış anlaşıldım bence. İsyan falan yok da o kadar foto koyduk medyumhatce ortalarda yok.
adı bile korkutucuydu onun:1ninca:
kaydirigubbakcemile3 Ee şekerim beni görebilmenin sebebi nedir sence?
Sakın sen de sürekli fal sayfalarına bakınıyor olmayasın...aklinialirimsmile
bencedekaydirigubbakcemile5anneni alıp hemen bilgisayarın başına getiriyosun o zaman :)
Ramazan'da faldan uzak duruyorum.
ramazanda ara verilse iyi olur bencede.
kizlar merhaba..bayramdan sonra vaktim oldugunca bakabilirim..ama SIKISTIRMAK yok,anlastikmi..daha önce malenin actigi fakat daha sonra bilmedigim bir nedenle kilitlenen topicte bakiyorduk..topic kilitlenince canim SIKILDI ve hic ugramadim bir daha..ama simdi vaktim oldukca bakabilirim..tabiki bayramdan sonra..
kizlar merhaba..bayramdan sonra vaktim oldugunca bakabilirim..ama SIKISTIRMAK yok,anlastikmi..daha önce malenin actigi fakat daha sonra bilmedigim bir nedenle kilitlenen topicte bakiyorduk..topic kilitlenince canim SIKILDI ve hic ugramadim bir daha..ama simdi vaktim oldukca bakabilirim..tabiki bayramdan sonra..
Bana fal bakan olursa ben bakabilirim kahve falı :)))