- 19 Ocak 2009
- 736
- 0
- 44
- Konu Sahibi merakliii_
- #1.181
en kısa zamanda cwbınızı bekliyorum malen abla yeni üyeyim teşekkürler
Sen simdiden gelecek kaygisi tasimaya baslamissin..
Icin ruhun daralmis senin,herseyi ince ince düsünmekten kafan karma karisik olmus..
Biri ile cok kötü bir agiz dalasi yapmissin,simdi konusmak istiyorsun ama ilk adimin ondan gelmesini bekliyorsun..Ruhun cok inatci senin,birkere bittimi bitti o derecedesin..
Yakin zamanda eline ya para gecmis yada gececek.seni kendi iclerine cekmek isteyen bir kac kisi var uzak dur,onlar disaridan cok sahsahli bir hayat yasiyorlarmis gibi görünüyor ama göründügü gibi degil,tam tersi düzensiz bir hayatlari var..Bu babanmidir bilmem ama sen cok üzülmüssün orta yasli bir erkege ama suan oldukca iyi görüyorum...
Birseye vada edeceksin üzüleceksinde ama artik zamani geldi hayirli olacak senin icin..
Bir istede emeginin karsiligini alamammissin,bunun icin ugrasacaksin..
Bak dikkat et birinin iftirasina ugrayacak bir bayan görüyorum,ya bu bayan sensin yada aileden cevreden biri...Bu ara yapman gereken herseyi ertelemissin,bir miskinlik var üzerinde,hemen hallet ne isin varsa cünkü ilerisi icin önemli bunlar..Birlikteligin var galiba ve hic olmadigi kadar güzel gececek sanslisin bu konuda...Bir yarin sanki senden uzakta,hep aklinda o bir yarin...Temiz görüyorum seni...