- Konu Sahibi merakliii_
meraklii cnm bnim falıma da bakabilir msiin ??? :1hug:
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
rica ederim tatlımm
cnm tekrar teşekkür ederim bebek konusundaki söylediklerin gerçekten doğru deneme halindeyiz.Allahım hayırlısını nasip etsin.diğer söylediklerini işe yordum ben bide hakikaten çok net çıkmamıştı fotolar ama eline diline emeğine sağlık.çok teşekkürler.a.s.
:Saruboceq:inş.bbişinz olurda sağlıkla gelir cnmolumunekankayizsmile:içelim:
meraklı benım falımada bakar mıısın daha oncede koydum bakılmadı bu kez baksanız olur mubayanssulusmile
cnm misafir gelicekte acelye gelmesin şimdi.gece onlar gittikten sonra bakmaya çalışırım
bu arada ayça-27 cnm falın yarına kaldı kusura bakma işlerim çıktı dışarıdaydımm.
esmer şekerim bakarım tabii ama sende bana bakkkk nolur yaaakaydirigubbakcemile5olumunekankayizsmile
bakarım tatlım,bu hafta bana atarsın bir ara özele birde son gelişmeleri yaz bana bende sana,yollarım resimleri olumunekankayizsmile
haftaiçi mi atıyım cnm çıkıcak mısın şimdi???tmm cnm sen istediğinde yolla bakarım benopuyorumnanaktan
yada sen at müsait olduğunda bana ben bugün yada yarın bakarım tatlım opuyorumnanaktan