- 5 Haziran 2009
- 8.535
- 2.395
- Konu Sahibi merakliii_
biri benmde falıma bakar mı :çok üzgünüm::çok üzgünüm: bişeler duysam.
hoşgeldin aramıza bir sorununmu var canım:teselli:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
biri benmde falıma bakar mı :çok üzgünüm::çok üzgünüm: bişeler duysam.
hoşgeldin aramıza bir sorununmu var canım:teselli:
sağol canım benim direk kağıt falına bakarım delikafadulden tabi iyi olacaksın sen güçlüsün bunlara yenilmezsin...gör bak zaman nasılda seni mutlu etmek için akacak...opuyorumnanaktan
inşallah güzelim ..
bu akşam kahvemi içip yollıcam sana müsait olunca bakar mısın ?
anammmmmm bi an önce gel kaatlara bak zemuszemus
bakarım canım tabi...bana biraz ayrıntılı şeyler yaz ok canım? ne demek istediğimi anlamışsındır değilmi :)
anlatmak istermisin :gitme:
bakarım canım tabi...bana biraz ayrıntılı şeyler yaz ok canım? ne demek istediğimi anlamışsındır değilmi :)
benimlede ilgilenin arkadaşlar
canım sende hoşgeldin aramıza...arkadaşlar sırayla bakıyorum fallara herkese yetişebilsem keşke :çok üzgünüm: corelllllllllllllllll konuşsana kız sende sırayla bakılıyor...ama elimizden geleni yapıyoruz diye :bbo:
canım sende hoşgeldin aramıza...arkadaşlar sırayla bakıyorum fallara herkese yetişebilsem keşke :çok üzgünüm: corelllllllllllllllll konuşsana kız sende sırayla bakılıyor...ama elimizden geleni yapıyoruz diye :bbo:
anladım esmer_şekerim inşallah banada kısmet olur deyim çok istiyorum insan umut arıyo işde benim muallakta olan çok konum var inş banada bakarsın canım ya