merhaba arkadaşlar,
hepinize tek tek teşekkür ederim şükür sınavlarım iyiydi,atlattım...pek giremedim ama uzaktan arasıra takip ettim burayı...ne kadar çok üzgün olduğunuzun da farkındayım ama inanın fal hiçbirşeye çare olmaz onu ciddiye almayın bile sizin için sadece eğlence olsun...corel sana bakarken kendini dinlemelisin sorunların var demiştim...ve bir çok arkadaşıma sadece güzel şeyler söylemedim...siz sadece içinden güzelleri aldınız buna eminim çünkü an sadece buna ihtiyacınız vardı...herşey zamanla olacak...esra1234 arkadaşımızda bakıyormuş,burada demişki ''gerçekle,netten bakmak arasında çok fark var''evet haklı...sadece bir kaç resme bakıp yorum yapmak kolay değil...bir insanın sizin karşınızda olmasıyla,yüzünü hiç görmediğiniz birinin falına bakmak sizce nasıl olur? kızla yanlış anlamayın sadece bazı şeylere açıklık getirmek istedim...eğer sizi sevmeseydim sınav üstü ve ramazanda fala bakmazdım kesinlikle...sırf siz mutlu olun diye...inşallah en kısa zamanda toparlanıp tek tek gene bakacağım size..hem esra arkadaşımızda yardımcı olur...burada hepimiz arkadaşız birbirimize destek olacağız...opuyorumnanaktan