- 29 Aralık 2010
- 239
- 3
- Konu Sahibi merakliii_
- #2.061
canım yatıyorum yarın mutlaka yazarım sabah.iyi geceler..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım yatıyorum yarın mutlaka yazarım sabah.iyi geceler..
etrafında sana yakınlaşan kol kanat germek isteyen biri var yada çıkıcak.hani sıkıntılıyım fln demiştin ama resmen sihirli bi değnek dokunuyo sanki sana yakın zamanda bu güzel şeyler bekliyo seni sana daha öncede demiştim galiba seni koruyan kolluyan çevrende ilgi gösteren bi erkek var diye işte o sen için gözünü kırpmadan herşeyi yapablir başına gelicek bi kötülüğüde o engelliycek.bi sıkıntın var ama onu aşman gerek çünkü hayatta atıcan adımları engelleyen bi sıkıntı önün aydınlık senin yolların var hiç beklemediğin yerlere gidiceksin
kahve tabağı hanedir.tersten baktığım zaman kayık ve içerisinde 2kişi var dalgalaın üzerinde sallanıyo ama ip onu tutuyo.yani sizi koruyan ve destek veen birisi var.sıkıntılı bir dönem geçiriyosnuz sanırım ama bu kişinin desteği çok önemli sizin için.
son olarak aşamalı bir işiniz var 4 zincirli bir halka gibi gerçekleşiyor resmi bir kurumla ilgili olabilir
ya ne desem az.gece gece çok mutlu ettiniz beni.evett resmi kurum ile ilgili uğraşıyorum.inşallah gerçekleşir çok teşkkür ederim johnmaynard
selam.öncelikle bu ayın çok sıkıntılı iş yada aşk,bütün işlerinizde engeller çıkıcak,çevrenizde işlerinizi baltalamak isteyen insanlar olabilir,bir yakınınız yanınıza gelmek istiyor aslında sizde onu bekliysnuz herşey hazırlamışsınız ama son anda vazgeçiyor,yakınlarınızdan birini aldatmayı düşünüyosunuz siz iyi niyetli olsanız dahi yapmayın aldatmak derken kandırmak gibi ama dikkatli olun ters tepicek çünki karşınızdaki çok zeki.son olarak hanede şuan çok sıkıntıdasınız ama ilerki zamanlarda evinizde bolluk ve bereket var, çevrenden biri sana karşı hiç samimi değil bu erkek, bence biraz uzak dur ve herşeyini herkese anlatma derim ve her söylenenede inanma üzülürsün.ayyy falın çok kasvetliydi özellikle tabak.fal bu fazla inanma yine iyi düşün ii olsun canım.
benimkinede bakan olur mu?lütfen
bende belki falıma bakan biri olur diye dilek dileyip fincanı kapattım fincan açılmadı dilek tutmuş sanırsam :79:
Fincanın açılıp açılmamasına göre mi belli oluyor dilek olayı? Hiç bilmiyordum bunu. :26: