- 8 Kasım 2010
- 821
- 3
-
- Konu Sahibi theuglygoddess
Kızlar dediğim gibi kendi fallarıma bakamıyorum.. Şunlara biri bakarsan sevinirim.. Birileri bakana kadar da kimsenin falına bakmayı düşünmüyorum. Kafam karışık ve bişeyler duymaya ihtiyacım var..
BU ANNEMİN FALI
BUDA BENİM FALIM :2:
Annenin ve senin ortak olarak halletmezniz gerekn sorunlar var
Geçmişten gelen şeyler birikmiş sanki..
Şuan halledilmeyi bekliyor.. bi umut ışığı var ama etraf karanlık annen çözüme odaklanamıyor
Ama bi başkası nın yardımı ile ya da bi anda herşey çözülüverecek annenin içi sıkıntı ile dolu herşey aydınlanacak Allah dua niyetine kabul etsin..
Bi çıkış yolu var ve hayırlı bir olay görünüyo…
Kısmetlisiniz ama gözü olanlar cok hemde cok yakınlarınız istemiyo sizi..
Sizin fal çok karışık kafanız dahada karışık üzgün çıkmış hep
Artık bişeyler hallolsun istiyosunuz ama epeydir bunun için hiç çaba sarfetmemişsiniz şimdi yeni yeni atılımlar hareketlenmeler ve güzel gelişmeler var..
Alah dua niyetinie kabul etsin hep iyi şeyler hissettim..
Sizi hç istemeyen ve kısmetinizi alan bi düşmamnınız var ama kendini size öyle güzel tanıtıyoki.. dikkatli olun
Birde ibadet etmiyosunuz ibadetlerinize ağırlık verin…
canım annem sana çok teşekkür edeiyo bende tabi bende yükliycem merak sardı beni de bana da bakarsan çok sevinirim aslında annem daha çok benimle ilgili bir şeyler bekliyodu ama dediğin gibi akşam çektiğim için pek bi şey belli olmuyo banada bakarsan çok sevinirim öptümCanım tam net olmadığı için seçemiyorum ama yinede gördüklerimi söyliyim..
Annen babanla hala birliktemi? Eğer birlikteyse baban sizin haneden uzaklaşıyor gibi.. Cok uzaktan yani artık kopma noktasına gelmiş.
Anen içinde birşeyleri cook biriktirmiş, sıkıntılanmış. Ufak tefek rahatsızlıkları var sanırım..
Birde yakın bi zamandan bi kadından kötü bir haber alacak..
Cok saol canım ama keşke ayrı ayrı yazarak anlatsaydın fakat dediklerin genel olarak doğru.. Ama ibadet konusunda annem namazını kılar. Neden böyle dedin anlamadım. Yinede cok saol ağzına sağlık..
cnm senin için söyledim ben. ibadet konusunda öyle hissettim
canım sevdiğim adam için kapattım, bakabilirmisin
Eki Görüntüle 220163 Eki Görüntüle 220162
Eki Görüntüle 220161 Eki Görüntüle 220164
Eki Görüntüle 220165 Eki Görüntüle 220166
Eki Görüntüle 220167
şimdi canım :s ?
Öncelikle hayatını tam ortasına oturttuğun ve kafanı meşgul eden bi erkek var.
Sen bu adamla birliktemisin? Eğer değilsen de bi birlikteliğiniz olacak gibi. Olmasa bile bi şekilde bu konular konuşcal gibi. Fakat şöyle birşey görüyorum peek sağlıklı bi ilişki değil bu. Hani düzenli bi şekilde giden ilişkilerden değil.. Hep inişli cıkışlı.
Sanırım sevdiğin adam biraz daha baskın. Sen biraz daha içine kapanık suskun biri gibisin..
Yalnız bu adamın aklını cook karıştırıyolar, haberin olsun.
Ama yine de bu adamın sana karşı tabiki de güzel hisleri var. Yani boş değil sana karşı.. Ama içinde ki hisler, duygularda güçlü değil. Anlık yani.. Fakat sizin uzun süreli bi ilişkiniz olmaz. Bu senden kaynaklanıyor..
Birde bu insan uzak bi yerdemi ?
Ya sen psikolojikman cok yıkılmışın. Sanırım ailevi sorunlarına var. Aile denen birşey yok gibi cünkü ortada herkes dağılmış durumda.
Eki Görüntüle 220204 Eki Görüntüle 220203 Eki Görüntüle 220205 Eki Görüntüle 220206
rica etsem benim falıma da bakar mısın:)
ailem dağıldı canım bitek annem var, sevdiğim adamla 2 senedir beraberdik kötü konuşuo hakaret edio die ayrılık mesajı attım sevdiğpim halde bunu yaptımşimdi çok üzülüyorum geri dönmesini istiyorum sevdiğim adam kocaelide 2 saatlik mesafe, çok seviyorum içim acıyo gelmesini bekliorum işte aklımdan çıkmıo
Canım dediğim gibi sevgilin sana karşı güzel hisleri var fakat güçlü hisler değil bunlar. Ayrıldınız ya. 1 hafta üzülür sonra hemen toplanıp seni unutabilir. öyle bir yapısı var. Sağlıklı bi ilişki cıkmaz yani birleşsenizde..
Canım dediğim gibi sevgilin sana karşı güzel hisleri var fakat güçlü hisler değil bunlar. Ayrıldınız ya. 1 hafta üzülür sonra hemen toplanıp seni unutabilir. öyle bir yapısı var. Sağlıklı bi ilişki cıkmaz yani birleşsenizde..
Güzel bi birliktelik bi aşk görüyorum. Cok kuvvetli.. Yeni birşeylere adım gibi.
Bu aşkı kıskanan cok kişiler olacak. Ama ailelerin onayı gözüküyor gibi.
Sıkıntılı bi yaşam yok senin hayatında. Cok temiz kalplisin..
Yeni birşeylerin üstünden atmış farklı bi hayata adım atmış gibisin..
2 tane falan düşmanın var ama sana zarar veremiyorlar.
canım bakarsan çok sevinirm