Kahve Falı Bakılır ^.^

Evet canım =) Lise 3'e geçtim :KK15:

~~
Biri uzaklaşıyor senden kaybediyor gibisin dikkat et üzülebilirsin..

Bi yere gitme telaşındasın kafan karışmış yapmak istediğin birşeyler var..

1-2 erkek var peşinde dikkatli ol.. İyi niyetli değiller.

Ailende mutsuz birileri var... Ama yakın bi zamanda güzel gelişmeler olacak ailenle ilgili.

Evet canım =) Lise 3'e geçtim :KK15:

~~
Biri uzaklaşıyor senden kaybediyor gibisin dikkat et üzülebilirsin..

Bi yere gitme telaşındasın kafan karışmış yapmak istediğin birşeyler var..

1-2 erkek var peşinde dikkatli ol.. İyi niyetli değiller.

Ailende mutsuz birileri var... Ama yakın bi zamanda güzel gelişmeler olacak ailenle ilgili.

Uzaklaşan kim acaba:44:

Şaşırdım ben seni büyük sanıodum yani olgunsun baya yaşına göre :82:

Canım istediğin birşey yakın zamanda gerçek olacak. Fakat bunun olması için önce bir yerden bir haber alacaksın olup olmadığına dair. Bu ne olacak bilmiyorum ama dediğin gibi iş de olabilir..

Yalnız kafan cok karışık.. Bir yerlere birşeyler yetiştirme, birşeyler yapma telaşındasın.

Hayatını tam anlamıyla rayına oturtamıyosun...

Birini görüyorum ama kim bilmiyorum aklı falan başka yerlerde yaa. Başka düşündüğün birşeyler var..

cnm çooook teşekkür ederim ağzına sağlık sevgilim dönmeyecek mi bana onu söylememişsin :KK43: bu aralar o kadar karışığım ki ne nasıl olacak bende bilmiyorum inş. her şey güzel olur .

Canım bir şuna bakar mısın lütfen. :26:

6629.gif

6655.gif

6632.gif

6633.gif

6634.gif

6671.gif

Bi erkeğe cok kızmışsın öfken büyük. Yalnız onun yanı sırada başka bi erkek var peşinde olan..

İsminde ''S'' harfi olan biri var..

2 kişi kafa kafaya vermişsin seninle ilgili birşeyler konuşuyorlar..

Cok agresif davranıyosun bu aralar. Hayatın epeyce karışmış.

Ailevi sorunlarda var sanırım.. Çünkü ailede oluşan karmaşalar gözüküyor..

ay canım cok tesekkur ederım dılıne saglıkta bu sorunlarımı bırıne anlatmıs olsam o anlattıgım kısı sensın dıcem!!! benı sok ettın! bu ısmınde s harfı olan kısıyle pesımde olan erkek aynı kısı mı??? onu anlayamadım da tatlım bıde nolcak acaba benım bu halım??? aaah ah :44:

cnm çooook teşekkür ederim ağzına sağlık sevgilim dönmeyecek mi bana onu söylememişsin :KK43: bu aralar o kadar karışığım ki ne nasıl olacak bende bilmiyorum inş. her şey güzel olur .

Canım eğer dediğim, sevgilinse onun kafası şuan cok karışık ve başka şeyler düşünüyor..

Son düzenleme:
ay canım cok tesekkur ederım dılıne saglıkta bu sorunlarımı bırıne anlatmıs olsam o anlattıgım kısı sensın dıcem!!! benı sok ettın! bu ısmınde s harfı olan kısıyle pesımde olan erkek aynı kısı mı??? onu anlayamadım da tatlım bıde nolcak acaba benım bu halım??? aaah ah :44:

Bilmiyorum canım onu anlıyamadm ama ''S'' harfi olan kişi hayatını etkileyecek bi şekilde.

Canım bir şuna bakar mısın lütfen. :26:

6629.gif

6655.gif

6632.gif

6633.gif

6634.gif

6671.gif

Bi ziyaretcin olacak canım. Sana güzel haberler verecek.

Şiddetli bi kavgan olacak bi erkekle..

Bi aşk görüyorum canım.. Yeni bir ilişki gibi veya var olan bir ilişkiye güzel yenilikler, gelişmeler..

Biri cıkacak karşına etkileneceksin ondan ama kısa birşey olacak. Sonra hayatından hemen cekip gidicek... Bi birliktelik olmıycak ama..

Sıkıntıların var ufak tefek ama meraklanma büyütülcek mevzular yok.

Daha cok hayatında aşka dair gelişmeler olacak dediğim gibi.

Birde yakınlarında evli bi çift var. Bi ayrılık, küslük yaşıyabilirler ama şiddetli birşey..

Bi ziyaretcin olacak canım. Sana güzel haberler verecek.

Şiddetli bi kavgan olacak bi erkekle..

Bi aşk görüyorum canım.. Yeni bir ilişki gibi veya var olan bir ilişkiye güzel yenilikler, gelişmeler..

Biri cıkacak karşına etkileneceksin ondan ama kısa birşey olacak. Sonra hayatından hemen cekip gidicek... Bi birliktelik olmıycak ama..

Sıkıntıların var ufak tefek ama meraklanma büyütülcek mevzular yok.

Daha cok hayatında aşka dair gelişmeler olacak dediğim gibi.

Birde yakınlarında evli bi çift var. Bi ayrılık, küslük yaşıyabilirler ama şiddetli birşey..

Ayy ne güzel yorumlar. İnşallah dediğin gibi olur canım aşk konuları. Ağzına sağlık. :KK16:

Kızlar dediğim gibi kendi fallarıma bakamıyorum.. Şunlara biri bakarsan sevinirim.. Birileri bakana kadar da kimsenin falına bakmayı düşünmüyorum. Kafam karışık ve bişeyler duymaya ihtiyacım var..

BU ANNEMİN FALI :21:

resim007d.jpg

resim002qk.jpg
resim012f.jpg

resim014o.jpg
resim015.jpg

BUDA BENİM FALIM :2:

resim030vc.jpg
resim029a.jpg

resim017l.jpg

resim021a.jpg
resim022y.jpg

kızlar annemini falına da bakar mısınız, başımın etini yiyoda sabahtan beri şimdiden bakalara annem çok teşekkür ediyo

X