Kahve Falı Bakılır ^.^

Evet canım =) Lise 3'e geçtim

~~
Biri uzaklaşıyor senden kaybediyor gibisin dikkat et üzülebilirsin..

Bi yere gitme telaşındasın kafan karışmış yapmak istediğin birşeyler var..

1-2 erkek var peşinde dikkatli ol.. İyi niyetli değiller.

Ailende mutsuz birileri var... Ama yakın bi zamanda güzel gelişmeler olacak ailenle ilgili.

Uzaklaşan kim acaba:44:

Şaşırdım ben seni büyük sanıodum yani olgunsun baya yaşına göre :82:

cnm çooook teşekkür ederim ağzına sağlık sevgilim dönmeyecek mi bana onu söylememişsin bu aralar o kadar karışığım ki ne nasıl olacak bende bilmiyorum inş. her şey güzel olur .

ay canım cok tesekkur ederım dılıne saglıkta bu sorunlarımı bırıne anlatmıs olsam o anlattıgım kısı sensın dıcem!!! benı sok ettın! bu ısmınde s harfı olan kısıyle pesımde olan erkek aynı kısı mı??? onu anlayamadım da tatlım bıde nolcak acaba benım bu halım??? aaah ah :44:

cnm çooook teşekkür ederim ağzına sağlık sevgilim dönmeyecek mi bana onu söylememişsin bu aralar o kadar karışığım ki ne nasıl olacak bende bilmiyorum inş. her şey güzel olur .

Canım eğer dediğim, sevgilinse onun kafası şuan cok karışık ve başka şeyler düşünüyor..

Son düzenleme:

Bilmiyorum canım onu anlıyamadm ama ''S'' harfi olan kişi hayatını etkileyecek bi şekilde.

Canım bir şuna bakar mısın lütfen. :26:

Bi ziyaretcin olacak canım. Sana güzel haberler verecek.

Şiddetli bi kavgan olacak bi erkekle..

Bi aşk görüyorum canım.. Yeni bir ilişki gibi veya var olan bir ilişkiye güzel yenilikler, gelişmeler..

Biri cıkacak karşına etkileneceksin ondan ama kısa birşey olacak. Sonra hayatından hemen cekip gidicek... Bi birliktelik olmıycak ama..

Sıkıntıların var ufak tefek ama meraklanma büyütülcek mevzular yok.

Daha cok hayatında aşka dair gelişmeler olacak dediğim gibi.

Birde yakınlarında evli bi çift var. Bi ayrılık, küslük yaşıyabilirler ama şiddetli birşey..

Ayy ne güzel yorumlar. İnşallah dediğin gibi olur canım aşk konuları. Ağzına sağlık.

Kızlar dediğim gibi kendi fallarıma bakamıyorum.. Şunlara biri bakarsan sevinirim.. Birileri bakana kadar da kimsenin falına bakmayı düşünmüyorum. Kafam karışık ve bişeyler duymaya ihtiyacım var..

BU ANNEMİN FALI

BUDA BENİM FALIM :2:

kızlar annemini falına da bakar mısınız, başımın etini yiyoda sabahtan beri şimdiden bakalara annem çok teşekkür ediyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…