- 22 Ağustos 2010
- 3.221
- 33
-
- Konu Sahibi theuglygoddess
Yine ben!
Eki Görüntüle 219719 Eki Görüntüle 219720 Eki Görüntüle 219721 Eki Görüntüle 219722
Bu arada theuglygoddes,17 yaşında mısın
Evet canım =) Lise 3'e geçtim
~~
Biri uzaklaşıyor senden kaybediyor gibisin dikkat et üzülebilirsin..
Bi yere gitme telaşındasın kafan karışmış yapmak istediğin birşeyler var..
1-2 erkek var peşinde dikkatli ol.. İyi niyetli değiller.
Ailende mutsuz birileri var... Ama yakın bi zamanda güzel gelişmeler olacak ailenle ilgili.
Uzaklaşan kim acaba:44:
Şaşırdım ben seni büyük sanıodum yani olgunsun baya yaşına göre :82:
Canım istediğin birşey yakın zamanda gerçek olacak. Fakat bunun olması için önce bir yerden bir haber alacaksın olup olmadığına dair. Bu ne olacak bilmiyorum ama dediğin gibi iş de olabilir..
Yalnız kafan cok karışık.. Bir yerlere birşeyler yetiştirme, birşeyler yapma telaşındasın.
Hayatını tam anlamıyla rayına oturtamıyosun...
Birini görüyorum ama kim bilmiyorum aklı falan başka yerlerde yaa. Başka düşündüğün birşeyler var..
Bi erkeğe cok kızmışsın öfken büyük. Yalnız onun yanı sırada başka bi erkek var peşinde olan..
İsminde ''S'' harfi olan biri var..
2 kişi kafa kafaya vermişsin seninle ilgili birşeyler konuşuyorlar..
Cok agresif davranıyosun bu aralar. Hayatın epeyce karışmış.
Ailevi sorunlarda var sanırım.. Çünkü ailede oluşan karmaşalar gözüküyor..
cnm çooook teşekkür ederim ağzına sağlık sevgilim dönmeyecek mi bana onu söylememişsinbu aralar o kadar karışığım ki ne nasıl olacak bende bilmiyorum inş. her şey güzel olur .
ay canım cok tesekkur ederım dılıne saglıkta bu sorunlarımı bırıne anlatmıs olsam o anlattıgım kısı sensın dıcem!!! benı sok ettın! bu ısmınde s harfı olan kısıyle pesımde olan erkek aynı kısı mı??? onu anlayamadım da tatlım bıde nolcak acaba benım bu halım??? aaah ah :44:
Eskiye dair kapıların kapanmış gibi senin.. Hani olsada bişeyler bu kısa sürer..
Canım bir şuna bakar mısın lütfen. :26:
çok ii yaaaa...herkese bakıo musun peki :)
Bilmiyorum canım onu anlıyamadm ama ''S'' harfi olan kişi hayatını etkileyecek bi şekilde.
Bi ziyaretcin olacak canım. Sana güzel haberler verecek.
Şiddetli bi kavgan olacak bi erkekle..
Bi aşk görüyorum canım.. Yeni bir ilişki gibi veya var olan bir ilişkiye güzel yenilikler, gelişmeler..
Biri cıkacak karşına etkileneceksin ondan ama kısa birşey olacak. Sonra hayatından hemen cekip gidicek... Bi birliktelik olmıycak ama..
Sıkıntıların var ufak tefek ama meraklanma büyütülcek mevzular yok.
Daha cok hayatında aşka dair gelişmeler olacak dediğim gibi.
Birde yakınlarında evli bi çift var. Bi ayrılık, küslük yaşıyabilirler ama şiddetli birşey..
Canım eğer dediğim, sevgilinse onun kafası şuan cok karışık ve başka şeyler düşünüyor..