Kahve Falı Bakılır ^.^

Bi kişiyle kafa kafaya verip bi işe kalkışacaksınız.. Ve sanırım bu iş başka bi kadına karşı olan bi olay... Yani başka bi kadınıda ilgilendiren bi olay.

Bi adam var sana cok öfkeli. Bu öfke yakın zamanda kavgaya, şiddete kadar dayanabilir.

Bu olaylardan sonra güzel bi birliktelik,mutluluk bekliyor seni.

Ama bu sıkıntıların gitmeyecek gibi. Yinede içini kemiren birşeyler var..

Ben evliyim ama:44::44::44::44:

Biriyle bi uzaklığın görünüyo. Bir müddetde bu uzaklık devam edecek gibi hatta belkide hiç bir zaman bir araya gelinemicek gibi..

Cok öfkelisin bu yüzden son zamanlarda yalnız kalmışsın.

Ne istesen olmuyor gibi. Hayatın karmaşık bi noktaya gelmiş.

Fakat güzel bi haber alacaksın. Bu haberle birlikte güzel noktalara varacak hayatın.

Seni cekemeyen baya insan var etrafında. Nazara gelmişsin..

Seni yanında isteyen iyi niyetli arkadaşların var. Onları ihmal etmemen gerek. Onlarla vakit geçirmen sana daha iyi gelecek..

Yalnız birine karşı kafanda soru işaretleri var. Tuhaf bi hale bürünmüşsün. Ne yapıcağını şaşırmış durumdasın.

Ya bu kişiyle yada başka bir erkekle bi kavgan olacak cok kötü ve bu kişinin karşısında fazla ezilecek ve mahçup duruma düşeceksin..

Sürekli hayatına karışmak isteyen insanlar var. Biraz kendi kararlarınla hareket etmen gerek.

Bir yerden devlete dair bir yerden bi beklentin var gibi, sadece senin değil aileninde olabilir beklenti. Para, iş, haber vb. Bu kısa sürede gelecek ama olumlu, olumsuz bilmiyorm..

Son düzenleme:

Canım sen biriyle veya birşeyle uğraşmaktan. Hayatındaki bi erkeği cok ihmal etmişsin dikkat et... Bu yüzden bu erkek uzaklaşabilir senden.

Ailenden birileri var senin özlemini ceken..

Ufak tefek sıkıntılar oluşmuş içinde ama kalbini ferah tut cünkü sıkıntıların biir bir azalacak..

Birde bi ziyaretçin olacak yakın zamanda.

Hayatından birini uzaklaştırman gerek. Gittikçe yaklaşıyor sana ve zarar verecek gibi duruyor.

Bi aydınlığın gözüküyor ama bu yine senin elinde olan birşey.

Birileri yüzünden bi erkekle bi kavgan olacak.

Bebekli biri geliyor uzaklardan hanene...

Kötü haberler alacaksın kısa bi süre sonra. Bunlara karşı eğer yenik düşersen o aydınlığıda kavuşamazsın..

öncelikle kahve tabagınaz baktığımda hanenizde sıkıntılar var şehir dısında biri varsa asker yapan onun sıkıntılı bir haberini duyacaksınz kahve fıncanın altına baktıgımda annenizin sıkıntısı var onu azda olsa atlatmıs gibi gözükuyo ama gitmek istediği bir kaç yol var onu suan kapalı daha devam edeyimmi?

Canım olumsuz gelişmeler görüyorum. Bir takım ufak tefek birşeylere ulaşacaksın tabiki ama istediğinin altında olacak..

Bi adam var kim olduğunu çözemiyorum ama uzak dur ondan dikkatli ol.

Ne cok düşmanın var yahu.. Ama sen onlara inat bazı şeylere daha cok sarılacaksın.

Canım senin sürekli ilgilendiğin şeyler senin düşüncelerini yoran, fikirlerini değiştiren şeyler sanırım. Ama bu senin için güzel bi durum haline gelmiş ve sen daha cok uzun zaman bu uğraşlarla haşir neşir olacaksın.

Off ya bu ne! Neyse hakkımızda hayırlısı...

Baya karışık olaylar yaşamış annen son zamanlarda. İyice koyvermiş gibi duruyor kendini. Ve kaybedeceğin bi takım şeyler olacak maddi, manevi, şahsi..

Biri annene yakınlaşmaya calısıyor ama o hep itiyor o kişiyi..

Erken yaşlarda bi cok sorumluluk alması yıpratmış anneni. Onun ağırlığınıda yaşıyor.

Ve geçmişe yönelik olaylar tekrar canlanacak gibi.

Kötü bi haber alacak annen kendini hazırlasın şimdiden...

Teşekkür ederim canım

Saol tatlım. Et bekliyorum

tatlım çok teşekkür ederim.işle ilgili beklentim var ünv yeni bitti de,kafamda sürekli bu konu var.bununla ilgili kapatmıştım.ama olumlu olumsuz bilmiyorum demişsin,bu konuda daha detaylı bişey var mı:26:
nazar olduğuda doğru maalesef
kafamda birine karşı soru işaretim yok ama bilemedim şimdi erkek mi acaba?şuan tek soru işaretim iş maalesef

ben burayı görmemişim.hayırlı ugurlu olsun konun bende eklemek istiyorum.falıma sende bakarsan çok sevinirim

Uzakta biri var bi sevdiğin,değer verdiğin, özlemini cektiğin.. Gelmesini bekliyorsun ama o gelecek , yakınlaşacak gibi değil. Kafanı karışık ve mutsuz.

Bi erkek sürekli seninle ilgili konuşuyor, seni düşünüyor sürekli ama...

Birileri sana güzel bi haber getiricek..

Hayatana karşı savaşların var ama bu savaşlarda hep yeniliyosun cünkü hırsına yenik düşüyosun.

Yalnız yakın bi zamanda kendini geriye çekecek ve daha ağır kanlı daha düzenli bi şekilde hareket edeceksin. Bu yapın seni düzene sokacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…