- 22 Ağustos 2010
- 3.221
- 33
-
- Konu Sahibi theuglygoddess
anladım canımgeri gelip gelmeyeceği görülebilirmi peki falda :s
teşekkür ederim:)
ama yakında sınavlarım var yok mu hç sınavla ilgili bişey:):)
Canım dedim ya tekrar bi birlikteliğiniz olabilir ama dediğim gibi sağlıklı bi birliktelik olmaz. Eğer olmasa bile bi konuşmanız geçecek aranızda. Yani illa ki bi diyalog içerisine gireceksiniz.
Valla direk sınav diye birşey diyemem ama orda da dediğim gibi yeni birşeylerin stresini, yoğunluğunu atmışsın üstünden yeni bir hayata adım atyıosun yani yeni güzel gelişmeler var önünde. Önün acık yani..
Canım sen birşeyler için adım atmak istiyorsun. Daha cok hayatını etkilicek bir şey ama cokta kararlı değilsin. Yani tuttuğunu koparan birine benzemiyosun.
Yakınlarında hasta biri gözüküyor, yaşlı..
Yeni bi evlilik,birliktelik,nişan,söz vb. gibi bi durum görüyorum sende.. Güzel bi aşk ama bu.
Kafana taktığın sıkıntılar var ufak tefek.. Fakat bir şekilde sana güzel bi yol görünüyor.. Ferah bi aydınlığıa kavuşacaksın.
Ailevi problemler sıkıntılar var...
Yakın akrabalarınızdan küs olduğunuz veya olacağınız birileri görünüyor.
canım bi devlet işi bekliyorum o olacak mı?
canım annemin falınada bakabilirmisin, başını ağrıtmadım inşallah :) kadıncağaz meraklı fala, sabahtan beri beklio :)
Eki Görüntüle 220243 Eki Görüntüle 220242
Eki Görüntüle 220241 Eki Görüntüle 220240
Eki Görüntüle 220239
Anneden uzaklaşan biri var. Ama annen uzaklaşmasını istemiyor.. Yalnız bu kişi sevdiği bi insan. Eş,kardeş,anne,baba gibi birisi. Fakat sözünde durmayan bi insan bu pekte güvenilir değil..
İsminde ''Z'' harfi olan biri var.
Annene maddi,manevi biri yardımda bulunacak yakın zamanda. Bu yardımdan sonra biraz daha rahatlayacak gibi gözüküyor.
Maddi açıdan sıkıntılar gözüküyor..