Kahve Falı Bakılır ^.^

Canımcımm seni yormuyoumm inşallah sürekli ekliyorumm :26:

Ben bu falı iş için kapattım.Birde erkek arkadaşıml ilgili birşyeler çıkmış mı sanki tabakta karşılıklı duruyoruz

Eklentiler

• $DSC03580.JPG
    136 KB · Görüntüleme: 50
  • $DSC03581.JPG
    146,2 KB · Görüntüleme: 57
  • $DSC03582.JPG
    143,7 KB · Görüntüleme: 46
  • $DSC03583.JPG
    119,9 KB · Görüntüleme: 55
  • $DSC03584.JPG
    149,9 KB · Görüntüleme: 42

canım ayrıldığım sevgilimden bi haber bişeyler yapmasını bekliyorum, ayrıldığım kişinin ismi 's' harfiyle başlıyor :) aile karışık çok doğru, eski sevgiliyle ilgili bişiler görebiliyomusun canım lütfen :) bu çok önemlide benim için, çok sağol

İş,aile,okul,hayat vb. durumlarda bi yükseliş, güzel bi gelişme görüyorum canım..

Bi ayrılık, küslük veya bi yakınının başka bi şehre gitme gibi bi durum yaşadınmı canım eğer yaşamadıysan yaşıcaksın gibi görünüyor. Yani sevdiğin biri senden uzaklaşacak.

Birine darılmışsın ve sırtını dönmüşsün. O kişi de sana doğru yönelmiş ama cok fazla bi cabasıda yok barışmak gibi. Üzgün ama fazla bi çabası yok gibi..

Bi dileğin var sanırım istediğin birşey var. Gerçekleşecek bu isteğin...

Bi erkeğe cok kızmışsın öfken büyük. Yalnız onun yanı sırada başka bi erkek var peşinde olan..

İsminde ''S'' harfi olan biri var..

2 kişi kafa kafaya vermişsin seninle ilgili birşeyler konuşuyorlar..

Cok agresif davranıyosun bu aralar. Hayatın epeyce karışmış.

Ailevi sorunlarda var sanırım.. Çünkü ailede oluşan karmaşalar gözüküyor..

Canımcımm seni yormuyoumm inşallah sürekli ekliyorumm :26:

Ben bu falı iş için kapattım.Birde erkek arkadaşıml ilgili birşyeler çıkmış mı sanki tabakta karşılıklı duruyoruz

Sen bu erkek arkadaşını cokmu boğuyosun veya sıkıyosun? Cünkü karşında baya sözlerinden dolayı bunalmış sıkılmışsın ama bir yere gidicek gibide değil hani seviyor seni..

Cok ama cok yakınında bi düşman var. Şahsen ben görünce bile korktum =D Dikkat et yani cok kötü niyetli biri bu ve dediğim gibi cok yakınında.

Bi kalabalık ortama giriceksin yakın zamanda. Sanırım bu daimi birşey.. İş, kurs, okul, dersane vs. gibi durum gibi...

Yalnız seni aşkında cok güzel gelişmeler mutluluklar bekliyor. Cok fazla sıkıntılar görmüyorum hayatında..

Eskiye dair kapıların kapanmış gibi senin.. Hani olsada bişeyler bu kısa sürer..

Saol bitanemm her seferinde kırmadan bakıyorsun benii Canım benn boğmuyorum daa evlenemiyoruz maddiyattan dolayıı sıkıntımız var.Evlenemiyoruz,seni iyi şekilde yaşatamıyorum mahçup oluyorum diyor canım benimm tekrardan çokk teşekkür ederim

saol canım ağzına sağlık dileğim yakın zamandamı oluyor?bide tatlım tabaktaki kalp şekli ne oluyor aşk falanmı onuda yorumlarsan pek sevinicem

Canım istediğin birşey yakın zamanda gerçek olacak. Fakat bunun olması için önce bir yerden bir haber alacaksın olup olmadığına dair. Bu ne olacak bilmiyorum ama dediğin gibi iş de olabilir..

Yalnız kafan cok karışık.. Bir yerlere birşeyler yetiştirme, birşeyler yapma telaşındasın.

Hayatını tam anlamıyla rayına oturtamıyosun...

Birini görüyorum ama kim bilmiyorum aklı falan başka yerlerde yaa. Başka düşündüğün birşeyler var..

Canım cok bunalmış ama cocuk yaa. Baya ezilmiş karşında ve sanırım seninde lafların üst üste binince iyice bıkmış ama yerinde duruyor yani =D uzaklaşacak gibi değil senden.. Ben teşekkür ederim..

Canım cok bunalmış ama cocuk yaa. Baya ezilmiş karşında ve sanırım seninde lafların üst üste binince iyice bıkmış ama yerinde duruyor yani =D uzaklaşacak gibi değil senden.. Ben teşekkür ederim..

:96::96: Geçecek inşallah sıkıntımızz canımm

Elmi sana bakılmış 26.sayfada

Son düzenleme:
ama benimkine neden bakmadiniz
benden sonr koyanlara bakmissiniz

Canım ben sana bakmıştım görmemişsin herhalde, buyur:

Son düzenleme:
saol canım ağzına sağlık dileğim yakın zamandamı oluyor?bide tatlım tabaktaki kalp şekli ne oluyor aşk falanmı onuda yorumlarsan pek sevinicem

Canım ben onu hayatında olacak güzel bir gelişmeye yorumladım. Falda kalp sadece aşka dair güzel birşey olarak yorumlanmıyor. Fala göre değişiyor. Ama aşkta olabilir bu yalnızca istediğin birşeyde güzel bir gelişme yaşıcaksın. Dediğim gibi iş,okul,hayat vb...

Son düzenleme:
Canım ben sana bakmıştım görmemişsin herhalde, buyur:

özür tatlim görmemisim.
vallahi bravo bu kadar herseyi bilen bir fal bakanla karsilasmamistim.
ewet kalabalik ortamlardayim.cikkamiyorum bir türlü.
elde etmek istedigim seyi edicem he ins olur ya cok istiyorum ama yapamiyorum.
tesekkürler canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…