- 12 Haziran 2010
- 225
- 0
-
- Konu Sahibi theuglygoddess
Bi yerden bi sonuç veya bi haber falanmı bekliyosun ? Olmasını istediğin birşeyler var ama bunları sana birinin söylemesi gerek. Öyle bi durum söz konusu.
İsminde ''S'' harfi olan biriyle tanışacaksın..
Hamile bi kadın var. Hamileliği iyi geçmiyor ama riskli. Bebekle ilgili sıkıntılar var cünkü..
Ailende karışık olaylar söz konusunu. Herkes bi tarafa dağılmış gibi sürekli karmaşalar var..
İyi günler geçirmiyosun cok sıkıntıların var içinde.. Bu böylede devam edecek gibi..
cnm bana da bakar mısın rıca etsem? cok ıhtıyacım var da bu aralar...
Eki Görüntüle 219633 Eki Görüntüle 219635 Eki Görüntüle 219636 Eki Görüntüle 219638 Eki Görüntüle 219639 Eki Görüntüle 219640 Eki Görüntüle 219641
vay anasını resimden zor olmuyor mu.
Canımcımm seni yormuyoumm inşallah sürekli ekliyorumm :26:
Ben bu falı iş için kapattım.Birde erkek arkadaşıml ilgili birşyeler çıkmış mı sanki tabakta karşılıklı duruyoruz
canım ayrıldığım sevgilimden bi haber bişeyler yapmasını bekliyorum, ayrıldığım kişinin ismi 's' harfiyle başlıyor :) aile karışık çok doğru, eski sevgiliyle ilgili bişiler görebiliyomusun canım lütfen :) bu çok önemlide benim için, çok sağol
Sen bu erkek arkadaşını cokmu boğuyosun veya sıkıyosun? Cünkü karşında baya sözlerinden dolayı bunalmış sıkılmışsın ama bir yere gidicek gibide değil hani seviyor seni..
Cok ama cok yakınında bi düşman var. Şahsen ben görünce bile korktum =D Dikkat et yani cok kötü niyetli biri bu ve dediğim gibi cok yakınında.
Bi kalabalık ortama giriceksin yakın zamanda. Sanırım bu daimi birşey.. İş, kurs, okul, dersane vs. gibi durum gibi...
Yalnız seni aşkında cok güzel gelişmeler mutluluklar bekliyor. Cok fazla sıkıntılar görmüyorum hayatında..
İş,aile,okul,hayat vb. durumlarda bi yükseliş, güzel bi gelişme görüyorum canım..
Bi ayrılık, küslük veya bi yakınının başka bi şehre gitme gibi bi durum yaşadınmı canım eğer yaşamadıysan yaşıcaksın gibi görünüyor. Yani sevdiğin biri senden uzaklaşacak.
Birine darılmışsın ve sırtını dönmüşsün. O kişi de sana doğru yönelmiş ama cok fazla bi cabasıda yok barışmak gibi. Üzgün ama fazla bi çabası yok gibi..
Bi dileğin var sanırım istediğin birşey var. Gerçekleşecek bu isteğin...
Eki Görüntüle 219666 Eki Görüntüle 219664 Eki Görüntüle 219665 Eki Görüntüle 219667 Eki Görüntüle 219668 Eki Görüntüle 219669 Eki Görüntüle 219670 Eki Görüntüle 219671
cnm bu falı iş için kapattım bakabilisen sevinirim.tabi eklemeden edemicem ayrıldığım sevgilim geri gelecek mi?
Saol bitanemm her seferinde kırmadan bakıyorsun beniiCanım benn boğmuyorum daa evlenemiyoruz maddiyattan dolayıı sıkıntımız var.Evlenemiyoruz,seni iyi şekilde yaşatamıyorum mahçup oluyorum diyor canım benimm tekrardan çokk teşekkür ederim
Canım cok bunalmış ama cocuk yaa. Baya ezilmiş karşında ve sanırım seninde lafların üst üste binince iyice bıkmış ama yerinde duruyor yani =D uzaklaşacak gibi değil senden.. Ben teşekkür ederim..
ama benimkine neden bakmadiniz
benden sonr koyanlara bakmissiniz
Canım sen kalabalık bi ortama girip çıkıyomsun sürekli? Öyle bi ortam gözüküyoda.. Herkes kendi telaşında.
Sen birşeyleri kafana takmışsın ama şöyle ''yapmam gerek, yapıcam'' gibilerinden.. Ve bunu elde ediceksinde. Kararlısın cünkü.
Kafan allak bullak olmuş. Şu sıralar kavga ettiğin biri var sürekli.
Hani bi konuda kararlısın demiştim ya ona ulaştığın anda sıkıntıların bitecek gibi.
saol canım ağzına sağlık dileğim yakın zamandamı oluyor?bide tatlım tabaktaki kalp şekli ne oluyor aşk falanmı onuda yorumlarsan pek sevinicem
Canım ben sana bakmıştım görmemişsin herhalde, buyur: