- 22 Ağustos 2010
- 3.221
- 33
-
- Konu Sahibi theuglygoddess
Merhaba,
Başlığını gördüm ve koştum geldim
Eğer bakabilirsen çok sevinirim, teşekkür ederim :)
Eki Görüntüle 214561
Eki Görüntüle 214562
Eki Görüntüle 214563
Neyse halim ciksin falim
Meraba tatlım hoşgeldin..
Sen birine fazlasıyla öfkelisin. Hayatına karışan birileri var ve sen bundan oldukça rahatsızsın.. O kişilerin de içinde bulunduğu bir yemek ortamı oluşacak yakın zaman da. Ve o ortamda ufak tefek sıkıntılar ortaya cıkacak. Birde uzaklardan bi bebek geliyor size. Yani ziyaret amaçlı . O gelen kişilerin içinde bebek var ve bu bebekle ilgili bir şeyler olacak. Yani sen bu bebekle baya bi haşır neşir olacaksın.
Bana da bakarmısın?
Bekarım. çalışmıyorum.neler var faldımda?
Sen birine mi aşıksın ya da biriylemi birliktesin canım? Veya biri sana aşık.. Çok kuvvetli bi aşk bu çünkü. Eline geçmiş büyük bir fırsat bu aşk. Yakın zamanlarda bir kaç kişiyle bi kavgan olucak toplu halde yada olmuştur tam bilmiyorum. Bir şeyleri biriktirdiğin bi patlama bi tartışma.. Çok yıpranmışsın veya yıprancaksın bu yüzden. Fakat dediğim gibi o aşkı yakalarsan o aşka sahip çıkarsan sorunları görmezden gelirsen eğer huzura kavuşcaksın. Birde en yakın arkadaşından beklenmedik bir haber, bir hareket, bi konuşma olacak.
Merhabaa,
banada bakar mısınız rica etsem :))
burda daha ayrıntılı gözüküyor sanırım :)
Uploaded with ImageShack.us
Eki Görüntüle 214624 Eki Görüntüle 214625 Eki Görüntüle 214626
ben de isteremmmm :)) mezun oldumm sonundaa iş ile ilgili bir gelişme var mı sevgiler
Bir erkeğin aklı fikri sende canım :) Baya bi peşinde seviyor seni. Fakat sen pek yüz vermiyosun. Bi yola çıkıyosun canım. Bir yere gidiyosun. Bu yoldan döndükten sonra hayatında değişimler olacak. Her türlü değişim olabilir. Birde içinde biriktirdiğin bi sıkıntın var ama aslında cokta büyütülcek bir konu değil. Sen fazla takıyosun..
Merhabaa,
banada bakar mısınız rica etsem :))
burda daha ayrıntılı gözüküyor sanırım :)
Canım ailesel veya arkabalara yönelik bi sıkıntınız, küslüğünüz falanmı var? yani kan bağı olduğunuz kişilerle bir problem gördüm. Ve yakın zamanlarda bu problem büyüyecek ve tartışmalar ortaya cıkacka gibi. Birde yaşlı bi kadın ve bi adam size ziyarete geliyor. Bir miktar para geçecek eline bu parayı iyi değerlendirmezsen sıkıntılar ortaya cıkacak. Kafan epey karışık senin. Bir şey yapmışsın veya bir karar vermişsin bilmiyorum ama bundan dolayı pişman gibisin.
teşekkür ederimm kuzummbişey sorabilir miyimm canım şu an birlikte olduğum biri var falımda cıkan o mu yoksa başka biri mi