Kahve Falı Bakılır ^.^

theuglygoddess

You are mine ♥
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2010
3.221
33
Kızlar bu işte profesyonal değilim. Sadece 6. hislerimin kuvvetli olduğuna inanıyorum ve fincanda gördüğüm şekillere göre hislerime dayanarak birşeyler söylüyorum. Ama diğer kahve falı başlığına bakarsanız baktığım falların çoğunu tutturuyorum. Gün, ay, yıl veya kesin bişeylerin garantisini söyleyerek bakmıyorum. Ne görüyorsam, ne hissediyorsam onu söylüyorum. Baktırmak isteyen buraya kahvelerini kapatıp açtıktan sonra fincanların içini ve tabaklarını ayrıntılı şekilde resmini çekip koysun. Vaktim oldukça bakarım.. Başka bi bilgi vermenize gerek yok. İsteyen olursa da tabiki de o anda hayatında bi şikayet bi problem varsa onu görüp görmememle ilgili bilgi verip soru sorabilir..

Bu başlığı açma sebebimde artık özel mesajlar gelmeye başladı bu yüzden böyle bir başlık açmamın daha doğru olacağına inandım.

Tabiki de maksat eğlence

Son düzenleme:
Neyse halim ciksin falim

Eklentiler

• $IMG_9526.jpg
    195,9 KB · Görüntüleme: 118
  • $IMG_9528.jpg
    162,8 KB · Görüntüleme: 111
  • $IMG_9530.jpg
    162,7 KB · Görüntüleme: 126
Merhaba,
Başlığını gördüm ve koştum geldim
Eğer bakabilirsen çok sevinirim, teşekkür ederim :)

Eki Görüntüle 214561
Eki Görüntüle 214562
Eki Görüntüle 214563

Meraba tatlım hoşgeldin..

Sen birine fazlasıyla öfkelisin. Hayatına karışan birileri var ve sen bundan oldukça rahatsızsın.. O kişilerin de içinde bulunduğu bir yemek ortamı oluşacak yakın zaman da. Ve o ortamda ufak tefek sıkıntılar ortaya cıkacak. Birde uzaklardan bi bebek geliyor size. Yani ziyaret amaçlı . O gelen kişilerin içinde bebek var ve bu bebekle ilgili bir şeyler olacak. Yani sen bu bebekle baya bi haşır neşir olacaksın.

Neyse halim ciksin falim

Yaşlı bi kadın var etrafında gezinen bi tanıdığın veya bi kan bağın var bu kadınla. Sen bu kadınla bir sohbet içerisine gireceksin ve ondan akıl alacaksın. Birde sürekli ağlayan biri var baya mutsuz. Yakınında biri bu. Kan bağın var bu kişiyle aranda ve baya yakınında biri bu. Aran biriyle açık ama kim bilmiyorum. Bi küslük bir dargınlık var bir taraf adım atmak istiyo ama diğer taraf geri çekiliyo pek istekli değil veya korkuları var.. Birde son zamanlarda kafanı kurcalayan bi olay geçmiş başından fakat şu sıralar o olay durgunlaşmış bi hareketlenme yok yani...

Son düzenleme:

Kırgın ve biraz kızgın olduğum biri var canım, umarım geçer en kısa zamanda :) yakın zamanda hala olucam ama bebek bana kalmasın, gözüm korktu Çok güzel bakmışsın canım, çok teşekkür ederim

Bana da bakarmısın?
Bekarım. çalışmıyorum.neler var faldımda?

Eklentiler

• $IMG_1519.JPG
    18,3 KB · Görüntüleme: 118
  • $IMG_1520.JPG
    22,7 KB · Görüntüleme: 104
  • $IMG_1521.JPG
    21,6 KB · Görüntüleme: 114
  • $IMG_1523.JPG
    24,2 KB · Görüntüleme: 89
Bana da bakarmısın?
Bekarım. çalışmıyorum.neler var faldımda?

Sen birine mi aşıksın ya da biriylemi birliktesin canım? Veya biri sana aşık.. Çok kuvvetli bi aşk bu çünkü. Eline geçmiş büyük bir fırsat bu aşk. Yakın zamanlarda bir kaç kişiyle bi kavgan olucak toplu halde yada olmuştur tam bilmiyorum. Bir şeyleri biriktirdiğin bi patlama bi tartışma.. Çok yıpranmışsın veya yıprancaksın bu yüzden. Fakat dediğim gibi o aşkı yakalarsan o aşka sahip çıkarsan sorunları görmezden gelirsen eğer huzura kavuşcaksın. Birde en yakın arkadaşından beklenmedik bir haber, bir hareket, bi konuşma olacak.

Son düzenleme:

ŞUAN KİMSE YOK HAYATIMDa.o zaman biri bana aşık .
gelsin artık o zaman ..evde kaldım valla.33 yaşındayım.

ah biz kadınlar yok muyuz! inanın şu kahve fincanlarını görünce çok güldüm, size iyi eğlenceler.fala inanmayın tabi internette de falsız kalmayın

Kızlar resimlerinizin boyutları büyük olması açısında.Resimlerinizi upload ettiğinizde, resimde kırmızı çizgi içine aldığım kodu kopyalayıp yapıştırın buraya :

Resimlerinizi buradan upload edebilirsiniz:

http://imageshack.us/

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 214624 Eki Görüntüle 214625 Eki Görüntüle 214626

ben de isteremmmm :)) mezun oldumm sonundaa iş ile ilgili bir gelişme var mı sevgiler

Bir erkeğin aklı fikri sende canım :) Baya bi peşinde seviyor seni. Fakat sen pek yüz vermiyosun. Bi yola çıkıyosun canım. Bir yere gidiyosun. Bu yoldan döndükten sonra hayatında değişimler olacak. Her türlü değişim olabilir. Birde içinde biriktirdiğin bi sıkıntın var ama aslında cokta büyütülcek bir konu değil. Sen fazla takıyosun..

teşekkür ederimm kuzumm bişey sorabilir miyimm canım şu an birlikte olduğum biri var falımda cıkan o mu yoksa başka biri mi

teşekkür ederimm kuzumm bişey sorabilir miyimm canım şu an birlikte olduğum biri var falımda cıkan o mu yoksa başka biri mi

Olabilir canım. Kesin bişey görmediğim için atmak istemedim. Öyleyse ozaman senin bu birlikte olduğun kişi seni gerçekten çok seviyor fakat sen biraz sanırım soğuk kanlısın hani kaçan kovalanır hesabı varya. O kovalıyor sende kaçıyor gibisin. Tabi naz bu..

Son düzenleme:
tatlımm buda benimki,detaylı çekmeye çalıştım

Eklentiler

• $24062011902.jpg
    38,2 KB · Görüntüleme: 76
  • $24062011904.jpg
    56,8 KB · Görüntüleme: 69
  • $24062011905.jpg
    43,6 KB · Görüntüleme: 85
  • $24062011906.jpg
    50,1 KB · Görüntüleme: 63
  • $24062011907.jpg
    48,3 KB · Görüntüleme: 77
  • $24062011908.jpg
    40,6 KB · Görüntüleme: 94
  • $24062011909.jpg
    35,3 KB · Görüntüleme: 79
  • $24062011910.jpg
    42 KB · Görüntüleme: 85
  • $24062011912.jpg
    54,4 KB · Görüntüleme: 74
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…