- 4 Nisan 2008
- 3.713
- 4.259
-
- Konu Sahibi theuglygoddess
Ne gibi bir haber acaba? O bebek sahibi olcak kisi ben olabilmiyim?
Canım rica etsem bana da bakar mısın?
Eki Görüntüle 218843 Eki Görüntüle 218844 Eki Görüntüle 218845 Eki Görüntüle 218846 Eki Görüntüle 218847 Eki Görüntüle 218843
ancak girip bakabildim caım çok sağol ağzına sağlık öncelikle..
ay evet birini bekliyorum aslında bana çok yakın evet ama demek aklını çeliyolar...evet eski kız arkadaşı yapıyo biliyorum kendi de söyledi ama etkilendiğini
düşünmemiştim...napsam ben ya, hiç aralarına girmeyeyim kendileri halletsinler dedim ama girsem mi araya? koysam mı ağırlığımı artık? off!
Kısa kısa yolculukların olacak..
Birinin nazarı var üstünde dikkat et..
Bi erkek var. Dertli dertli seni düşünüyor kafası cok karışık ne yapacağını oda blmiyor. Bu kişi senin hayatında olan biri ama. Eğer bu kişi bildiğin bi kişiyse emin dğeilim ama isminde ''S'' harfi var mı? Veya ''S'' harfinde başka biri var..
Yakınlarında bi çift arasında bi tartışma bi uzaklık bi kavga olacak. Aileden birileride olabilir akrabada olabilir. Ama kan bağın olan birileri..
Cokta uzun uzun anlatılcak birşey yok aslında. Kahve cok yoğun olduğu için sana öyle geliyor. O yoğunluk birikintilerde icindeki sıkıntıların düşüncelerin hep..
canım bu da arkadaşımın bakabilirmisin
Eki Görüntüle 218866 Eki Görüntüle 218867 Eki Görüntüle 218868 Eki Görüntüle 218869 Eki Görüntüle 218870
theuglygoddess cok tesekkur ederim cnm, 4 yıllık bir ilişkim var aramızda bir sorun yok çok şükür.. ama sürekli düşündüğüm şey onunla evlenmek..
Aşka dair hayatında yeni gelişmeler, mutluluklar olacak..Bu sayede sıkıntıların bir bir azalacak.
Bi kısmetin var. Uzaktan seni izliyor, seni düşünüyor. Açılacak gibi de değil..
Bebek sahibi olacak biri var..
Kararsız olduğun noktalar var.. Fakat işte bu kararsızlıklar, sıkıntılar aşkın yarattığı mutlulukla çözülecek..
teknolojide son nokta
netten kahve falı bakılıyor süper ya
benim falıma da bakarsan sevinirim canım
Eki Görüntüle 218924
Eki Görüntüle 218925
Eki Görüntüle 218930
Eki Görüntüle 218931
Eki Görüntüle 218932
Eki Görüntüle 218756 Eki Görüntüle 218757 Eki Görüntüle 218758 Eki Görüntüle 218759
arkadaşım birde buna baksana sana zahmet .....[/QU
sesimi duyan varmı????
Kucağa alınan bi bebek bi mutluluk var. Sen bi ve erkeğin arasında bu hemde. İkinizde bebeğe yönelmişsiniz.
Cok istediğin birşey var. Sürekli dualar ettiğin.. Oluyor ama bu isteğin. Yani hayırlısı olacak herşey hayatında.
Yalnız yakınlarda hasta biri var. Yataklara kadar düşecek olan biri..
Birde uzaklardan birileri ziyaretine geliyor..
canım kimse yok geçmişte düşündüğüm, erkek arkadaşımın da ilk kız arkadası benim