Kahve Falı Bakılır ^.^

Tatlım ben sana şöyle birşey diyim; eğer sen onunla bi birliktelik düşünüyosan oda seninle düşünüyosan. Git ağırlığını koy ortaya. O kızı silsin tamamen hayatından ya da seni silsin derim ben.. Ona bu seçeneği sun. Siz bi birliktelik düşünüpte o eski sevgilisiyle konuşuyo olması saçma cünkü.

theuglygoddess cok tesekkur ederim cnm, 4 yıllık bir ilişkim var aramızda bir sorun yok çok şükür.. ama sürekli düşündüğüm şey onunla evlenmek..

cnm çok tşk ederim ben bu fal işini sewdim ara ara yüklerim fotoları başını da ağrıtırım. evet haklısın üzerimde maalesf nazar var biliyrm dualardan da şu aralar bayağı uzağım. hayatımda biri yok genelde benden çekindiklerini açılamadıklarını söylerler öffff ne varsa açılında bende sizde rahat edin dimive kafamdaki düşünceler o kadar dağını ki fala bile yansımış doğru yani...

Aşka dair hayatında yeni gelişmeler, mutluluklar olacak..Bu sayede sıkıntıların bir bir azalacak.

Bi kısmetin var. Uzaktan seni izliyor, seni düşünüyor. Açılacak gibi de değil..

Bebek sahibi olacak biri var..

Kararsız olduğun noktalar var.. Fakat işte bu kararsızlıklar, sıkıntılar aşkın yarattığı mutlulukla çözülecek..

theuglygoddess cok tesekkur ederim cnm, 4 yıllık bir ilişkim var aramızda bir sorun yok çok şükür.. ama sürekli düşündüğüm şey onunla evlenmek..

Ozaman geçmişte unutmadığın biri varmı ara ara aklına gelen? Bilmiyorum ama biri var kafanı kurcalıyor bazen fakat o kişi başkasına ait veya başkasını düşünüyor..

teşekkür ederim canım

Bir sürü insan kafanı allak bullak etmiş..

Biriyle bi birlikteliğin varmı canım? Eğer yoksa olacak. Varsa da olumlu yeni gelişmeler meydana gelecek ilişkine dair..

Sen birinin düşüncelerine cok önem veriyosun sürekli onunla konuşuyosun ediyosun fakat senin için iyi sonuçlanmıyor gibi cünkü o kişinin niyeti iyi değil..

Bir takım düşünceler var kafanda acaba olur mu olacakmı olmazmı gibilerinden..

Senin düşmanların cok. Yakın zamandan biri sana gösterecek zaten kendini .

Eğer başlığı dikkatli takip etseydin görebilirdin. Ben o fala baktım zaten:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…