Kahve Falı Bakılır ^.^

canım rica etsem banada bakabilir misin :KK16:

$Snapshot_20110704_1.jpg
$Snapshot_20110704.jpg
$Snapshot_20110704 (2).jpg
$Snapshot_20110704_2.jpg

$IMG_5681.jpg $IMG_5682.jpg $IMG_5683.jpg $IMG_5684.jpg $IMG_5685.jpg $IMG_5686.jpg $IMG_5687.jpg

Canım bu hafta biriyle görüşeceğim.. acaba ona ilişkin birşeyler var mı??? Senide çok yoruyorum gerçekten ama böyle senin kadar güzel bakan yok hiç bir yerde bende bayılırım fal baktrmayaa ama malesef kendim bakamıyor :KK43:

Son düzenleme:
Bi kavuşma var sıkma canını canım =)

Ama hayatında hiç söz hakkı olmayan, samimiyetin olmayan kişiler yüzünden bazı tartışmalar cıkmış veya cıkacak gibi.

Yani ufak tefek sıkıntılar, tartışmalar var. Ama onun dışında büyük bi ayrılık, göz yaşı, üzüntü yok gibi.

Gitmeyi istediğin bi yer var sanırım, bi yolculuk..

Gitmeyi istediğim yer/yerler var. Gidecek miyim? Tartışmalarımızın çoğu ailesiyle ilgili. Onlara çok samimi davranmıyormuşum.

selam canim,
banada bakarmisin.

Eklentiler

• $DSC02883.JPG
    $DSC02883.JPG
    142,8 KB · Görüntüleme: 56
  • $DSC02886.JPG
    $DSC02886.JPG
    139,3 KB · Görüntüleme: 65
  • $DSC02887.JPG
    $DSC02887.JPG
    126,3 KB · Görüntüleme: 51
  • $DSC02888.JPG
    $DSC02888.JPG
    129,1 KB · Görüntüleme: 69

Bi yerden bi sonuç veya bi haber falanmı bekliyosun ? Olmasını istediğin birşeyler var ama bunları sana birinin söylemesi gerek. Öyle bi durum söz konusu.

İsminde ''S'' harfi olan biriyle tanışacaksın..

Hamile bi kadın var. Hamileliği iyi geçmiyor ama riskli. Bebekle ilgili sıkıntılar var cünkü..

Ailende karışık olaylar söz konusunu. Herkes bi tarafa dağılmış gibi sürekli karmaşalar var..

İyi günler geçirmiyosun cok sıkıntıların var içinde.. Bu böylede devam edecek gibi..

Eki Görüntüle 219136 Eki Görüntüle 219137 Eki Görüntüle 219138 Eki Görüntüle 219139 Eki Görüntüle 219140 Eki Görüntüle 219141 Eki Görüntüle 219142

Canım bu hafta biriyle görüşeceğim.. acaba ona ilişkin birşeyler var mı??? Senide çok yoruyorum gerçekten ama böyle senin kadar güzel bakan yok hiç bir yerde bende bayılırım fal baktrmayaa ama malesef kendim bakamıyor :KK43:

Bi bekleyenin var senin, özlemiş seni..

Kendini ağırdan satan birisin sanırım.. Dışarıdan bakıldığında öyle gibi gözüküyorsun.

Biriyle görüşeceğim demişsin ama ben aşkla ilgili birşey göremedim. Sen zaten kapatmışsın ki kapılarını. Veya biriyle birliktemisin zaten ne biliyim yeni bi aşk gibi birşey söz konusu asla değil şuan.

Bi değişiklik yaşanıcak hayatında.. Ne biliyim yeni bi iş, yeni bi ev, yeni bi tatil-ziyaret-yol vb. gibi birşey..

Canım sen hamilemisin? Şöyle birşey gördüm çünkü: Bi erkek ve sen birbirinize cok kenetlenmişsiniz ve sen hamile gibi duruyosun.

Senin büyük bi dileğin bi isteğin var sürekli Allah'a dua ediyosun..

Bi büyüğünle tartışacaksın. Sana kızacak, öğütler verecek.

Yakınlarında bi kız var. Cok sıkıntılı bi dönemde bu..

Gitmeyi istediğim yer/yerler var. Gidecek miyim? Tartışmalarımızın çoğu ailesiyle ilgili. Onlara çok samimi davranmıyormuşum.

Sen şuan net bişey yok o yollarla ilgili sanırım. Hani şu gün şu tarihte gidyim gibi bi durum söz konusu değil galiba. İstiyosun sadece buda sana bağlı bişey gidip gitmemen..

selam canim,
banada bakarmisin.

Canım sen kalabalık bi ortama girip çıkıyomsun sürekli? Öyle bi ortam gözüküyoda.. Herkes kendi telaşında.

Sen birşeyleri kafana takmışsın ama şöyle ''yapmam gerek, yapıcam'' gibilerinden.. Ve bunu elde ediceksinde. Kararlısın cünkü.

Kafan allak bullak olmuş. Şu sıralar kavga ettiğin biri var sürekli.

Hani bi konuda kararlısın demiştim ya ona ulaştığın anda sıkıntıların bitecek gibi.

Ben de ben de... =) Vaktin olduğunda bana da bakabilirsen çok sevinirim =)
Eki Görüntüle 219361 Eki Görüntüle 219362 Eki Görüntüle 219363

Sen birinin dedikodusunu yapıyosun sürekli 1-2 kişiye.. Sevmediğin bi insan o.

Bi adam var cok niyetli. Senin yüzünü güldürmeye calısıyor sürekli.

Bi kadın geliyor uzaklardan ziyaretinize.. Yalnız o kdın bi takım sıkıntılarıda peşinde getiriyor.

Yeni aşk veya devam edilen bi aşkta güzel gelişmeler görüyorum..

Bi bekleyenin var senin, özlemiş seni..

Kendini ağırdan satan birisin sanırım.. Dışarıdan bakıldığında öyle gibi gözüküyorsun.

Biriyle görüşeceğim demişsin ama ben aşkla ilgili birşey göremedim. Sen zaten kapatmışsın ki kapılarını. Veya biriyle birliktemisin zaten ne biliyim yeni bi aşk gibi birşey söz konusu asla değil şuan.

Bi değişiklik yaşanıcak hayatında.. Ne biliyim yeni bi iş, yeni bi ev, yeni bi tatil-ziyaret-yol vb. gibi birşey..

Aslında zaten arkadaşım olan biriyle görüşeceğim ama onun niyetini tam çözemyprum arkadaşça mı yoksa flört anlamında bişeyler mi hissediyor onu bilmiyorum ama sanırım arkadaşça ki bişey çıkmamış.. Onun dışındakiler birebir tutuyor şehir değiştireceğim.. Sağol canım diline yüreğine sağlık...:KK71::KK71::KK71:

$05072011(001).jpg $05072011(002).jpg $05072011(003).jpg $05072011(005).jpg $05072011(007).jpg $05072011(010).jpg

cnm benimkiler bulanık oldu galiba anlayamıyorsan 1-2saat sonra bi daha içerim :KK43:
benim merak ettiğim platonik birine aşığım onunla bi kavuşmamız vs var mı çıkmış mı :KK43:
teşekkür ederim

Eki Görüntüle 219571 Eki Görüntüle 219572 Eki Görüntüle 219573 Eki Görüntüle 219574 Eki Görüntüle 219575 Eki Görüntüle 219576

cnm benimkiler bulanık oldu galiba anlayamıyorsan 1-2saat sonra bi daha içerim :KK43:
benim merak ettiğim platonik birine aşığım onunla bi kavuşmamız vs var mı çıkmış mı :KK43:
teşekkür ederim

Canım o cocuk biliyomu senin onu sevdiğini ? Çnükü biliyor gibi duruyor. Fakat şuan için öyle bir aşk gözükmüyor. Ama bu cocuk senin ya yakınında yada değilsede konuşacaksınız yani yakınında olacak ama aşka dair bi gelişme yok şuanda..

Sen sürekli üzgün, göz yaşı döken birisin sanırım. Özelliklede son zamanlarda.

Yalnız aşkı bi kenara bırakıp ailenle ilgilenmen gerek cünkü ailende sıkıntılar gözüküyor..

Biri var senin başarılarını kabullenemiyor. Sürekli kafanı kurcalamak istiyor.

Senin başka bi kısmetin var. Eğer o kişiyi görür veya ona bir şans verirsen güzel bi birliktelik gözüküyor.

X