Kahve Bahane, Sohbet Şahane.İzmir'de Yaşayanlar, İzmir'li Olanlar, İzmir'i Özleyenler

benim ömrümün bi senesi hariç hepsi izmirde geçti. giderek hoşlanmıyorum sanki.. yada hep sevdigim adamlar başka illerde kaldı ondan olabilir
insanların sevdigi ama gelmeyi istemdedigi biyermi şgibi gelmeye başladı

yettim bacım

Benimde klasik lafımdır yolda gördüğüm çıtır erkeklere bile bacım derim
baktım hiiç biri bana yüz vermio

Nerde oturuyosun bitanem

hoşgeldin canımm

benimde d.yerim mordogan /karaburun yakınmışız zorlasak akraba bile çıkarız

şuan izmirde yeşilyurtta oturuyorum

yeşilyurt da çok doktora giderdim ayrıca karaburuna da denize giderdik ailece kamp kurar gecelerdik şimdi çocukluğum geldi aklıma eee hadi deyin bakalım izimirin neleri mehurdur ben incirini çok severdim ablamla akşama kadar ağaçtan inmezdik bire üzümleri çok güzeldi o asmada duran hali varyaa muhteşemdi

dedim ben sana biraz zorlasak akraba bile çıkarız

Topiğimize yeni arkadaşlar gelmişşş hoşgeldinizz kızlarrr

Tuanacımmm günaydın guzummmm

herkese merhaba arkadaşlar

hoşgeldin tatlımmmmmm merhabaaaaaa

merhabalar
bende izmirliyim benide alın yanınızaa

hoşgeldinnnn aramızaaaaa

hoşgeldinnnn tatlımmmm topiğimizeee

slm kızlarr nasılsınız bakalımm buralardamısnz

slm canım

iyiim canım sen nasılsınn
Ya neden kimse gelmiyo bu topink bukadar boşş :26:neredesiniz izmirli güzel hatunlar

bende ıyıyım tatlım teşekkür ederim

herkese merhaba arkadaşlar

hoşgeldın canım

merhabalar
bende izmirliyim benide alın yanınızaa

hoşgeldin canım aldık bile

hoşgeldin canım sende tabıkı ıstedıgın zaman beklerız

hoşbuldum canımmmm kısmetse mayıs ayında çeyizim serilicek evim yerleştirilicek Aliağa'ya yeni gelin evimi yerleştirmeye yardıma bekliyorum kızlar

şimdiden mutluluklar dilerim tatlım benim neredeyse tüm ailem aliağada teyzelerim dayılarım anneannem severim aliağayıda tek derdi rafineriden ara sıra salınan kötü kokulu gazlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…