- 15 Şubat 2009
- 856
- 6
-
- Konu Sahibi tuanamevsim
eee artıkkk zamanı geldi bir çoğumuz buluştuk kaynaştık şimdi sohbet zamanııı
evet canımmmm topiğimiz hayırlı uğurlu olsunnnhaydinn kızlarrrrr sohbeteee
herkese hayırlı pazarlar canlarrrr
cnm izmirli değilim ama topiğin çok boş kalmış senide sıkılmış gördüm bi selam yazmak istedim
Selam kızlarr :) Ben de aranızda yeniyim. Dünden beri pek fena hava. Foça'nın meşhurr rüzgarından dolayı dışarı adım atamıyorum valla
kızlar günaydınnnnnasılsınız haftasonunuz nasıl geçti benim çok güzeldi hele cumartesi akşammm dünyalar güzeli bir prensesle tanıştımmmm dahada mutlu oldummm
hoşgeldin aramıza tatlım foçadasın anlaşılan çok seviyorum oraları eski foçadamısın yeni de mi ?
Hoşbuldum, Eski Foça'dayım ben canım.
slm kızlar nasılsınız?tuanacım bizim buluşma aklımda şu işleri azıcık yola koyayım gelicem sana bir gün.evreka bebişiniz hayırlı uğrlu olsun allah ömür versin.bu ara pek bir telaş var bizde bir kaç gündür gelemedim buralara yılbaşı hazırlıkları, annemlerin taşınma telaşı, (gerçi o da hava şartlarından dolayı ertelendi ama) ve kızlar size bir haberim var volkana bu sene sünnet yapmaya karar verdik.size diyordum ya çok stres yapıyorum diye hiç düşündüğüm gibi olmadı görüşmeler :))) şaşkınlık sevinç heyecan içindeyim.kısaca çoooook mutluyum
hoşgeldinnn ablacığımmmmmm en kısa zamanda işlerin yoluna girer inşallahta gelirsin ablacımmm.sünnet durumuna çok ama çok sevindimmmmm çok güzel bir haberrrr ayrıca bizimle paylaşmanda ayrı bir mutluluk bizim için volkanııııı çok çok öpüyorum ben ve senide ablacığımmmm allaha emanet olun bugün misafirlerin olacakmış şimdiden allah kolaylık versinnnn
Günaydın kızlarrrrrrrr ben geldimmmmmm nasılsınızyeni topiğin hayırlı olsun zuzum benimmmmmm