Kahve Bahane, Sohbet Şahane.İzmir'de Yaşayanlar, İzmir'li Olanlar, İzmir'i Özleyenler

Y çok şükür bulabıldım slm canım hoşbulduk acemilik işte anca çözücem işte:))

günaydınnn kızlarrrrr

işlerim yoğun olduğundan girip yazamıyorummm ama gönlümmmm sizinleee tuanam çakılımmm sizlerii çokkk seviyorummmmm

günaydınnn kızlarrrrr

işlerim yoğun olduğundan girip yazamıyorummm ama gönlümmmm sizinleee tuanam çakılımmm sizlerii çokkk seviyorummmmm

canım tatlımmmmm hoşgelmişsinnnnnnnnnnnnn özlüyoruzzzzzzzzzzzzzz seniiiiii işlerin hafifler inşallah en kısa zamanda tekrar sıksık gelirsinnn umarımmmm seni çok seviyoruzzz

canım tatlımmmmm hoşgelmişsinnnnnnnnnnnnn özlüyoruzzzzzzzzzzzzzz seniiiiii işlerin hafifler inşallah en kısa zamanda tekrar sıksık gelirsinnn umarımmmm seni çok seviyoruzzz

bende sizi özlüyorumm şöylee tam anlamıyla bir muhabbet edemiyoruzzzz ama 10 güne rahatlıcak işlerimmmm

yakınız galiba

menderesi geçince itop org. san. bölgesi varya orda çalışıyrum canım

evlenmeden önce gaziemirde oturuyordumda biliyorum oraları ondan sordum. ama itop torbalıda değilmi:44::44::44:

ne iş yapıyonn bide çok uzak değilmi yeşilyurttan torbalı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…