Kahve Bahane, Sohbet Şahane.İzmir'de Yaşayanlar, İzmir'li Olanlar, İzmir'i Özleyenler

cnm sanırım konustuk dıye hatrlıyorum bend egecmıs olsun salgın gıbı herkes hastaa yaaa

evet konuştuk canım izmililer topiğindee hatırladım sormaaa dunden beri cok fenayımm:2: boğazlarım yanıyo halsizim filan 6da işten cıkcam direk şifaya gitcem

evet konuştuk canım izmililer topiğindee hatırladım sormaaa dunden beri cok fenayımm:2: boğazlarım yanıyo halsizim filan 6da işten cıkcam direk şifaya gitcem

ewet eewet sanırım ordaaa :)): şifa yakınmı sana heheeh

merhaba..
Geçmiş olsun arkadaşlar gerçekten salgın var dikkat edin.. Bol bitki çayı içmelisiniz.

canım bornovada oturuyorum ben manavkuyudaki kızılay kan merkezi var yaa onun hemen orda eşim alcak stadyum duragından ordanda geçeriz . sen nerde oturuyordun

aaa tamam senı sımdı daha ıyı hatrladım bendeee o kan merkezınden dumduz gıdınce osmangazıdeyım demıstım sana heheh:)

yakınız baya hatta ozamanda aynısını demiştim dimii senneden buluşmaya katılmamıştınn

cnm bulusma gunu endoskopim vardııı hehe birde hıc muhbbt etmedn dırek bulusma dedıler dıyee kızmıstım hhihihih ilk baştaa...

birde malum ben cocukluu bir bayanım cocukla ortamı mahvederdık hehehe

kızlar ben cıkıyorum yarın gorusruzzz öptüm herkesiii iiakşamlarr

cnm bulusma gunu endoskopim vardııı hehe birde hıc muhbbt etmedn dırek bulusma dedıler dıyee kızmıstım hhihihih ilk baştaa...

birde malum ben cocukluu bir bayanım cocukla ortamı mahvederdık hehehe

hatırladım hastaneye gitcektin. ama biraz konuşmamıza nazaran biz buluştuğumuzda baya güzel geçtii hatta biz tuanayla gidip geliyoruz eşlerimizi bile tanıştırdık

merhaba kızlar nasılsınız biraz uzun oldu yazamadım dedem mi kaybettik moralman çok kötüyüm canımız çok yandı ...

sizler nasılsınız yeni birsürü arkadaşlar da gelmiş ne güzell :)

bi listemi yapsak acıba izmirli hatunlar kaç kişi olduk

hatırladım hastaneye gitcektin. ama biraz konuşmamıza nazaran biz buluştuğumuzda baya güzel geçtii hatta biz tuanayla gidip geliyoruz eşlerimizi bile tanıştırdık

evet kuzum gelip gitmek güzel oldu eşlerin tanışmasıda harika oldu tabi ben hala eşimi alıp gelemedim sana ama inşallah geleceğiz sen bir iyileş önce sağlığına kavuş gribi yen geleceğizzzz

canım çok üzüldüm allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun geride kalanlara allahtan sabır diliyorum

canım çok üzüldüm başınız sağolsun allah sabır versin mekanı cennet olsun dedeninde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…