- 28 Aralık 2008
- 2.130
- 8
-
- Konu Sahibi tuanamevsim
cık sülememmmm
valla bende işteyim vede hastayım canımm
Biz senle konuşmuştuk dimi hatta arkadaş listemde bile varsın
cnm sanırım konustuk dıye hatrlıyorum bend egecmıs olsun salgın gıbı herkes hastaa yaaa
evet konuştuk canım izmililer topiğindeehatırladım sormaaa dunden beri cok fenayımm:2: boğazlarım yanıyo halsizim filan 6da işten cıkcam direk şifaya gitcem
ewet eewet sanırım ordaaa :)): şifa yakınmı sana heheeh
canım bornovada oturuyorum ben manavkuyudaki kızılay kan merkezi var yaa onun hemen orda eşim alcak stadyum duragından ordanda geçeriz . sen nerde oturuyordun
merhaba..
Geçmiş olsun arkadaşlar gerçekten salgın var dikkat edin.. Bol bitki çayı içmelisiniz.
aaa tamam senı sımdı daha ıyı hatrladım bendeee o kan merkezınden dumduz gıdınce osmangazıdeyım demıstım sana heheh:)
yakınız baya hatta ozamanda aynısını demiştim dimiisenneden buluşmaya katılmamıştınn
cnm bulusma gunu endoskopim vardııı hehe birde hıc muhbbt etmedn dırek bulusma dedıler dıyee kızmıstım hhihihih ilk baştaa...
birde malum ben cocukluu bir bayanım cocukla ortamı mahvederdık hehehe
kızlar ben cıkıyorum yarın gorusruzzz öptüm herkesiii iiakşamlarr
hatırladım hastaneye gitcektin. ama biraz konuşmamıza nazaran biz buluştuğumuzda baya güzel geçtiihatta biz tuanayla gidip geliyoruz eşlerimizi bile tanıştırdık
merhaba kızlar nasılsınız biraz uzun oldu yazamadım dedem mi kaybettik moralman çok kötüyüm canımız çok yandı ...
sizler nasılsınız yeni birsürü arkadaşlar da gelmiş ne güzell :)
bi listemi yapsak acıba izmirli hatunlar kaç kişi olduk
merhaba kızlar nasılsınız biraz uzun oldu yazamadım dedem mi kaybettik moralman çok kötüyüm canımız çok yandı ...
sizler nasılsınız yeni birsürü arkadaşlar da gelmiş ne güzell :)
bi listemi yapsak acıba izmirli hatunlar kaç kişi olduk
canım çok üzüldümAllah rahmet eylesin mekanı cennet olsun geride kalanlara allahtan sabır diliyorum
canım çok üzüldüm başınız sağolsun allah sabır versin mekanı cennet olsun dedeninde