Kahve Bahane, Sohbet Şahane.İzmir'de Yaşayanlar, İzmir'li Olanlar, İzmir'i Özleyenler

evlenmeden önce gaziemirde oturuyordumda biliyorum oraları ondan sordum. ama itop torbalıda değilmi:44::44::44:

ne iş yapıyonn bide çok uzak değilmi yeşilyurttan torbalı canım

torbalıda değil canım pancarda evett çok uzak servisim var allahtan muhasebe + finas bitanem ee şimdi nerde otruyosun

torbalıda değil canım pancarda evett çok uzak servisim var allahtan muhasebe + finas bitanem ee şimdi nerde otruyosun

ben bornovada oturuyorumm tuanama yakınımmm

bu arada guzummm bakkk geçen hafta gelmedinizzzz bekliyorummm müsait oluncaa bizee vee bir daha tekrar buluşmaa ayarlayalımmm

ben bornovada oturuyorumm tuanama yakınımmm

bu arada guzummm bakkk geçen hafta gelmedinizzzz bekliyorummm müsait oluncaa bizee vee bir daha tekrar buluşmaa ayarlayalımmm

tamam canım benim eşime sorayım bu akşam sizde müsait olursanız kısa zamanda geliriz evetttt ayrıcaaa tekrar buluşma süper olurrrr

Merhaba ben de izmirdeyim...

hoşgeldin canım

herkeseee günaydın canlarrrrrrrrrrrrrr nasılsınızzzzzzzz

günaydın kuzummmm canımmmm bitanemmmmmmmmm iyiyim tatlım sen nasılsın

:))bende izmirliyim

hoşgeldin canım

günaydınnn kızlarrrrr

işlerim yoğun olduğundan girip yazamıyorummm ama gönlümmmm sizinleee tuanam çakılımmm sizlerii çokkk seviyorummmmm

günaydın bitanemmmmmm allah kolaylık versin bizde seni çoooooooooook seviyoruz en kısa zamanda aramıza dön olurmu seninle doya doya konuşmayı çok özledik biz canım benim

Günaydınlar herkese güzel bir gün geçirmeniz dileğimle öpüyorum sizleri kocaman

ŞİTTT ALTTAKİ TRABZONLU SENDE GELL

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)

CİCİ35,
KK Pro Üyesuprensesi

yettim bacım

benimde klasik lafımdır yolda gördüğüm çıtır erkeklere bile bacım derim
baktım hiiç biri bana yüz vermio

merhaba bende izmirliyim urlada doğdum izmirimi çok özledim sizler neresinde doğdunuz ben çocukluğumun çoğunu urla narlıderede geçirdim birazda eskiizmirde yaşadım sonra ist geldim ayrıca burayı çok sevdim canım sıkılınca sohbet edip kaynaşırız değilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…