Kahve Bahane, Sohbet Şahane.İzmir'de Yaşayanlar, İzmir'li Olanlar, İzmir'i Özleyenler

Y çok şükür bulabıldım slm canım hoşbulduk acemilik işte anca çözücem işte:)):KK1:

günaydınnn kızlarrrrr:KK8::KK8::KK8::KK8:

işlerim yoğun olduğundan girip yazamıyorummm ama gönlümmmm sizinleee tuanam çakılımmm sizlerii çokkk seviyorummmmm:KK17::KK17::KK17:

günaydınnn kızlarrrrr:KK8::KK8::KK8::KK8:

işlerim yoğun olduğundan girip yazamıyorummm ama gönlümmmm sizinleee tuanam çakılımmm sizlerii çokkk seviyorummmmm:KK17::KK17::KK17:

canım tatlımmmmm hoşgelmişsinnnnnnnnnnnnn :KK31::KK31: özlüyoruzzzzzzzzzzzzzz seniiiiii :KK34::KK34::KK34:işlerin hafifler inşallah en kısa zamanda tekrar sıksık gelirsinnn umarımmmm seni çok seviyoruzzz :KK54::KK54::KK54::KK54:

canım tatlımmmmm hoşgelmişsinnnnnnnnnnnnn :KK31::KK31: özlüyoruzzzzzzzzzzzzzz seniiiiii :KK34::KK34::KK34:işlerin hafifler inşallah en kısa zamanda tekrar sıksık gelirsinnn umarımmmm seni çok seviyoruzzz :KK54::KK54::KK54::KK54:

bende sizi özlüyorumm şöylee tam anlamıyla bir muhabbet edemiyoruzzzz:KK52::KK52::KK52: ama 10 güne rahatlıcak işlerimmmm:KK16::KK16::KK16:

yakınız galiba :KK1:

menderesi geçince itop org. san. bölgesi varya orda çalışıyrum canım

evlenmeden önce gaziemirde oturuyordumda biliyorum oraları ondan sordum. ama itop torbalıda değilmi:44::44::44:

ne iş yapıyonn bide çok uzak değilmi yeşilyurttan torbalı canım

X