• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kahvaltıya misafirlik

organikturuncuu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2017
4
2
1
29
Merhaba hanımlar,
Pazar günü nişanlımım kuzeni bizi kahvaltıya çağırmış kendisi evli,
Bende eli boş gitmemek için birşey yapıym diyorum(hamur işi) kararsız kaldım sizlerin aklına ihtiyacım var. Kahvaltıya ne götürülür?
Yorum yapanlara şimdiden teşekkürlerr❤️

Merhaba hanımlar,
Bende eli boş gitmemek için birşey yapıym diyorum(hamur işi) kararsız kaldım sizlerin aklına ihtiyacım var. Kahvaltıya ne götürülür?
bence bi ev hediyesi gotur ilk defa gidiyorsan yiyecek bisey yapma

Merhaba hanımlar,
Kahvaltı sonrası için yaş pasta alabilirsiniz yada yapabilirsiniz,börek,poğaça türünü zaten ev sahibi yapar,ev hediyesi alacaksanız saksı çiceği olabilir.

Merhaba hanımlar,
Açıkcası kahvaltıya gidiyorsunuz ama ev sahibi yapmış olabilir biz mesela çocuklu bir arkadaşa gitmiştik geçenlerde simit poğaça aldık o tarz bir şey de olabilir ama daha çocuk yoksa yapması zor olmayacaksa hafif tatlı kurabiye de olur kahvaltı sonrası kahve çay yanında devam etmek adına HoppaBu pazar biz arkadaşlarımızı kahvaltıya alıyoruz aynı kişi olmadığını düşünüyorum bizimkiler arkadaş :rolleyes:ben poğaça börek yapacağım misal hatta kurabiye bile yapacağım :KK70:

Merhaba hanımlar,

Ortaklaşa bir kahvaltı hazırlayacaksınız yani yaptığınız şeyi ev sahibesiyle görüşüp öyle yapacaksanız peynirli poğaça, minik peynirli pide, börek gibi bir çeşit yapabilirisiniz
Ama elim boş gitmeyeyim maksadıyla bir şey alacaksanız bir saksı çiçek, mutfak havlusu vs... gibi bir şeyler alabilirsiniz ya da kahvaltıdan sonra çayın/kahvenin yanına ıslak kek yapabilirisiniz

Yiyecek birşey hazırlama yerine küçük bir ev hediyesi veya çocuk varsa ona bir hediye alın derim. O zaten hazırlık yapacaktır kahvaltı için, sizin aldığınız fazlalık olur, bir anlamı olmaz. Samimiyetiniz arttiktan sonra yine kahvaltıya gidecek olursanız, ben börek vs yapılan veya simit poğaça alicam sen zahmet etme dersiniz misal.

Bence bisey yapma ev hediyesi al pasta takımı olablr pasta fanusu ve 6 li tabak beraber oluyor onlardan yada başka bişey. Zaten birsuru şey hazrlams olck

pasabahcenin çok guzel bardakları var, çay bardağı su bardağı meşrubat bardağı
üzerlerine de deyimler yazmislar
hatirsinaz hissi kablel vuku müşkül pesent gibi kelimeler yazıyo tek tek
ben çok beğenmiştim değişik bi hediye olurdu bence
lügat 365 adı serinin galiba

Back
X