Sandviç - Kanepeler Kahvaltılık sosla aşka dönüşen ev bazlaması ve güveçte patates kızartması-Tikveşli Krema Sponsorluğu

Evet canım gerçekten çok güzel tarifler ve sunumlar var.Tarifler harici sohbet de hoş oluyor.Keşke banlı olmasaydın da sende katılsaydın sohbetlerimize.Bir daha gitme olar mı
en çok ona üzüldüm zaten o kadr güzel sohbetlerde bulunamadım diye hay dedim kakao sana ne vardı banlanacak izledim sizin güzel sohbetlerinizi yok deynebim gitmem daha uzun bir süre ban yemeyi düşünmüyorum..@Mune me ne yapsam acabanasıl bir rüşvet kabul eder bu müdürüm yoksam onu öpücükleremi boğsam bilemedimkineyse duymasın müdüre rüşvet haa der gene atar beni mapusaa

Öpücüğünü ne yapsın.Muhteşem tariflerin var.Yaptır bir paket gönder.Aramızda kalsın, şşşşt duymasınlar.

Ellerine sağlık ablam çok beğendim çok güzel olmuş

Yeşil zeytin salatasını ve kremalı patatesi çok severim.Ama niçin kızartıp zahmete giriyorsun depnepnaz:)Kızartmasan da çok güzel oluyor ben öyle yapıyorum.Hiç güveç kaplarında yapmak aklıma gelmemişti patatesi.Güveçte daha lezzetli olur sanırım.Deneyeceğim.Biberli güllerden ben de yapmıştım.Çok şık oluyor.Ellerine sağlık.Başarılar dilerim.

Nihayet ortaya çıkabildin.Keşke sende yarışsaydın.Daha önce kremalı patates yapmamıştım.Menü hakkında kararsız kalınca ,arkadaş tavsiyesiyle yaptım,hoşumuza da gitti ,bir dahakine de kızartmadan deneyeyim.Teşekkür ederim yorumun için.

Evet çıktım ortaya:)Ben beş altı adet patatesi doğrayıp baharatlıyorum.Bir kutu kremayla karıştırıp fırına veriyorum.Almaya yakın da kaşar rendesi serpiyorum.Süper oluyor.Dene bence eminim seversin:)

Ellerinize sağlık herşey çok güzel görünüyor.Diğer tariflerinede bakacağım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…