Sandviç - Kanepeler Kahvaltılık sosla aşka dönüşen ev bazlaması ve güveçte patates kızartması-Tikveşli Krema Sponsorluğu

Ooooooo deynepnaz hanim maşallah Döktürmüşsün

Bazlama bayılırım
Masan çok güzel görünüyor canım

Ayrıca salataliktan yaptığın zeytin çiçeğine de bayıldım

Yarışmada başarılar

Yorumun için teşekkür ederim canım.Masayı yapmak değil de yüklemek çok yordu beni.Senelerdir bilgisayarı sadece okumak için kullanınca ,haliyle nasıl resim yüklenir beceremedim başlangıçta.Ehtiyar halimle birşeyler yapmaya çalıştım işte.Diğer sunumlara bakarak hafif kalsa da en azından sözümü tuttum.

Veeee assolistimiz sahnelerdeeeDeynepçiğim şükür kavuşturana,valla nihayet sende bizde kurtuldukCanım beklediğimize de değmiş,harika bir masa olmuş,ne güzel şeyler yapmışsın,süslemeler falan harika bayıldım,bazlama zaten ayrı güzel,üstüne bir de tereyağ offff

O salatalık dilimleri arasında zeytin,domates fikrini ayrıca çok sevdim,biberden güller,karnıyarık biber..Bu ne ya herkes süper sofralar hazırladı,çokta güzel çekmiş fotoları,kendimi zayıf halka ilan ediyorum
Canım benim herşey harika,bundan sonrada diğer yarışmalarda da bekliyoruz seni,yarışmada başarılar dilerim

Teşekkür ederim yorumun içinSenin sofran,tarifin daha güzeldi ayak yapma
Bir daha katılmak mı

Teşekkür ederim yorumun içinSenin sofran,tarifin daha güzeldi ayak yapma
Bir daha katılmak mı
Valla ayak mayak yapmıyorum deynep,gönlümden içimden ne geliyorsa onu yazıyorumİnce hassas düşünülmüş,emek verilmiş herşeyi severim ben,sen ve diğer kızlar hepiniz harikasınız,hepsinde bir emek,zaman,çaba var.

Sen sevdin bu işi galibainsan başladı mı devamını istiyor değil mi,buradaki güzel konuşmalar herşeye bedel,hep bunu söylerim.Katılalım tabii canım.

Oh nihayet gelebilmis agir topumuz bazlamayi cok severim masanda cok guzel ellerine saglik cnm, basarilar

hafif mafif değil sende şimdi

Hatunnnn döktürmüşsünn.. dedim bu deynebim yapmıyacak oyalıyor bizi ama sen harika bir sofrayla gelmişsin ne diyeyim sana ,, nerelere gideyimm,, Ellerine sağlık BAŞARILARR..

Hatunnnn döktürmüşsünn.. dedim bu deynebim yapmıyacak oyalıyor bizi ama sen harika bir sofrayla gelmişsin ne diyeyim sana ,, nerelere gideyimm,, Ellerine sağlık BAŞARILARR..
Hoşgeldin canımmm.Özledik seni.Yorumun için teşekkür ederim.Bahsettiğin kadar güzel olaydı oylamada sonda olmazdım

Hoşgeldin canımmm.Özledik seni.Yorumun için teşekkür ederim.Bahsettiğin kadar güzel olaydı oylamada sonda olmazdım
Hoşbulduk canımdaha dur bacı yeni başlanmış oylama .. hem oylamayı boşver yarışmak ne şahane ama dimii o heyecan ve yeni tarifler ve yeni sunumlar,, burayı o yüzden seviyorum bir konu açılıyor patır,patır dökülüyor tarifler ..

Evet canım gerçekten çok güzel tarifler ve sunumlar var.Tarifler harici sohbet de hoş oluyor.Keşke banlı olmasaydın da sende katılsaydın sohbetlerimize.Bir daha gitme olar mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…